Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20
Kethelstraat 20

Kethelstraat 20

Schiedam

€ 525.000,- k.k.

Omschrijving

Het sfeervolste huis in Schiedam, turn key! Dit unieke en prachtige herenhuis met 128 m2 woonoppervlak en een heerlijk dakterras staat te koop.

Een werkelijk fantastisch 5 tot 6 kamer herenhuis met verrassend veel woonruimte, 2 badkamers, woonkamer en suite, een woonkeuken en een riant zonnig dakterras. Dit klassieke herenhuis met 3 woonlagen is gebouwd in 1907 en ligt nabij het historische centrum van Schiedam. Het pand heeft een fraaie authentieke voorgevel en veel originele details.

OMGEVING
Schiedam Centrum, vooral rondom de Kethelstraat, is een charmante en historische buurt die het beste van beide werelden biedt: de rust van een kleinere stad én de levendigheid van een dynamisch centrum. De Kethelstraat zelf is een gezellige straat die je direct verbindt met de oude binnenstad van Schiedam, beroemd om zijn prachtige grachten, monumentale pakhuizen en natuurlijk de hoogste molens ter wereld!

Wonen in de buurt van de Kethelstraat betekent dat je midden in de actie zit, met een divers aanbod aan winkels, boetiekjes en restaurants om de hoek. De straat heeft een authentieke, gezellige sfeer, en je loopt zo naar de Grote Markt of de Lange Haven, waar je volop kunt genieten van leuke cafés en terrassen aan het water. Daarnaast is Schiedam beroemd om zijn jeneverhistorie, en dat voel je overal: veel van de oude distilleerderijen zijn nu omgetoverd tot hippe hotspots waar je kunt eten, drinken en genieten.

Qua bereikbaarheid zit je hier ook perfect. Met het openbaar vervoer ben je binnen no-time in het centrum van Rotterdam, en de uitvalswegen liggen ook vlakbij, waardoor je makkelijk richting Den Haag of verder kunt reizen.

Kortom, de buurt rond de Kethelstraat biedt de ideale combinatie van historische charme, stadsleven en geweldige bereikbaarheid. Een heerlijke plek om te wonen voor wie van sfeer en gemak houdt!

INDELING

Begane grond
De prachtige entree brengt je via het tochtportaal met glas in lood, zwart witte tegelvloer en meterkast in de royale woonkeuken voorzien van een hoekkeuken met een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, oven, close-in-boiler en een afzuigkap. Op de vloer ligt een oude, rustieke, gebakken tegelvloer. Trapkast. Bijkeuken achterruimte voorzien van veel bergruimte ten behoeve van provisie en wasmachine-droger aansluiting. Toilet. Royale slaapkamer van voorzien van groot dakraam. Moderne riante badkamer voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Kastenwand aanwezig en praktische opbergruimte boven de badkamer.

1e verdieping
Ruime lichte, woonkamer en suite met een sfeervolle houtkachel en in het voorkamergedeelte een marmeren schouw. Er zijn gestucte plafonds voorzien van originele ornamenten en houten vloerdelen.

Dakterras
Riant zonnige dakterras van ca. 33m2. Het terras ligt aan de eerste verdieping en hierdoor kunt u de hele dag genieten van de zon. Op het terras is verlichting aanwezig en tevens diverse stroompunten en een berghok.

2e verdieping
Lichte overloop met een Velux dakraam. Achterslaapkamer met inbouwkasten. Tweede moderne badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche. Voorslaapkamer met inbouwkast met cv opstelling. In beide kamers zijn de oude balken in het zicht gehouden. De gehele verdieping is voorzien van houten vloerdelen.

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering in overleg
- Bouwjaar 1907
- Eigen grond
- Energielabel C
- Nabij centrum
- Originele details
- Groot dakterras
- 22 zonnepanelen aanwezig
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Badkamer 2018
- Verwarming en warmwater middels CV Ketel Bosch 1997
- Woonoppervlakte 128 m2
- Perceel 75 m2
- Parkeervergunning 93 euro per jaar
- Beschermd stads/dorpsgezicht
- Ouderdomsclausule van toepassing

Graag laat ik jullie deze gave en complete turn key woning zien; laat je verrassen door de sfeer en afwerking.

Eigen woning nog verkopen? We geven je gratis advies en een gratis waardebepaling.
Verkopen doe je met RE/MAX Totaal Makelaars | Libby Voormeulen.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MAKELAAR Libby Voormeulen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m²
Perceeloppervlakte
75 m²
Inhoud
420 m³
Buitenruimte oppervlakte
33 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*