Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5
Kerkweg 5

Kerkweg 5

Venhuizen

€ 409.000,- k.k.


Open huis op woensdag 25 september 2024 van 00:00 tot 23:59 uur.

Omschrijving

***KOM EN KIJK***
Op woensdag 25 September 2024 van 17:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag 28 September van 10:30 uur tot 11:30 uur kunt u tijdens de KOM en KIJK vrijblijvend zonder afspraak de woning bezichtigen.
RE/MAX makelaar Wesley Boode begeleidt u graag bij een bezichtiging.

Altijd al vrijstaand willen wonen aan het water in het prachtige Venhuizen? Dan is dit uw kans!

Deze ruime vrijstaande woning heeft maar liefst 125 m² woonoppervlakte, is gelegen op een aan het water gelegen perceel van 380m², met een grote garage, is voorzien van 4 slaapkamers en alle ramen zijn al vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas.
De woning is op loopafstand gelegen van diverse voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, bibliotheek, huisartsen, sport verenigingen, restaurants, diverse winkels en supermarkten.

Ook qua bereikbaarheid is de woning zeer goed gelegen, dicht bij alle uitvalswegen zoals de A7 richting Amsterdam (+/- 35 minuten) of wat dichter bij huis steden als Hoorn of Enkhuizen met de gezellige havens (15 minuten), tevens kunt u in Enkhuizen de Houtribdijk oversteken en bent u met half uurtje in Lelystad of Almere waar u heerlijk kunt shoppen.

Indeling:
U rijdt met uw auto door het smeedijzeren sierhek uw oprit op, waar u met gemak 2 auto's kunt parkeren of uw auto kwijt kunt in de riante vrijstaande houten garage.

Begane grond:
Zoals gebruikelijk in West Friesland komt eigenlijk iedereen altijd achterom en dat is bij deze woning dus niet anders. U betreed de woning via de aangebouwde bijkeuken waar de wasmachine, droger en CV Combiketel geplaatst zijn. Tevens vind u hier het toilet.
Via de grote langwerpige keuken die in 2021 geplaatst is en voorzien is van een oven met grill, afzuigkap, gaskookplaat en (eventueel over te nemen)koel vriescombi komt u uit in de gezellige woonkamer met openslaande deuren richting de grote achtertuin met een kas waarin u heerlijk uw eigen groente kunt verbouwen,

In de woonkamer vindt u ook de toegang tot de hal met de voordeur, meterkast en trapopgang naar de bovenverdieping.

Verdieping:
Als we boven lopen via de trap met eigen gemaakte trapleuning en balustrade in de vorm van een ketting, komen we uit op de gang waar we maar liefst 4 slaapkamers van verschillende afmetingen tegen komen, waarbij u in alle kamers met gemak een 2 persoons bed kwijt zou kunnen. een van die slaapkamers bied ook toegang tot het dakterras en vanuit de gang komen we bij de badkamer die voorzien is van een ligbad met daarboven een douche, een wastafel en een tweede toilet. Hier zit ook de toegangsdeur tot het inpandige balkon waar de omvormer hangt voor de 12 zonnepanelen en vind u het luik terug voor de vliering waar u nog wat spullen kunt opbergen.

Tuin:
De tuin is voorzien van diverse zitmogelijkheden om lekker te kunnen relaxen, te BBQ'en of uw groente te verbouwen in uw eigen kas.
Uiteraard behoord hobbyen in uw grote garage met hoge nok ook tot de mogelijkheden of u gooit in alle rust een hengeltje uit in het aangrenzende water naast het perceel.

Warm water en verwarming wordt geregeld door de Remeha Quinta 28C CV combiketel uit 2009, maar de huidige eigenaren hebben een aantal jaar geleden ook een pellet kachel aangeschaft om de woning van gezelligheid en warmte te voorzien, die ter overname aangeboden wordt op de lijst van zaken.
De elektrische installatie is voorzien van voldoende groepen, een slimme meter en een aardlekschakelaar.

***KOM EN KIJK***
Op woensdag 25 September 2024 van 17:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag 28 September van 10:30 uur tot 11:30 uur kunt u tijdens de KOM en KIJK vrijblijvend zonder afspraak de woning bezichtigen.
RE/MAX makelaar Wesley Boode begeleidt u graag bij een bezichtiging.

De woning wordt verkocht bij inschrijving onder gunning met een bieden vanaf prijs van € 409.000,--.

De inschrijving eindigt op vrijdag 4 Oktober om 17.00 uur.

Beelden vertellen u meer dan tekst. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze foto, video en 360° graden presentatie op onze site. U krijgt hierbij een video introductie, een videovlucht om én door de woning en maar liefst meer dan 40 foto’s van het object.

Bouwjaar: 1905
Inhoud: ca. 472 m³
Woonoppervlakte: ca. 124 m²
Perceeloppervlakte: 380 m²
Energielabel E
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 409.000,- k.k. inclusief BTW
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Keurmerken
bouwkundige Keuring
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Remeha Quinta 28c, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
380 m²
Inhoud
472 m³
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water en aan rustige weg
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 216 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande houten garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*