Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15
Kerkstraat 15

Kerkstraat 15

Wagenberg

€ 749.000,- k.k.

Omschrijving

Gemoderniseerde vrijstaande woonboerderij.

Gelegen aan de rand van Wagenberg vindt u deze gemoderniseerde woonboerderij. Het object is gelegen op een riant perceel van ca. 881m². Landelijk gelegen, veel rust en ruimte maar toch centraal gelegen op korte afstand van het dorp Wagenberg. Daarnaast zijn de dorpskern van Made en de snelweg A58 binnen enkele autominuten bereikbaar. Het centrum van Breda is binnen ca. een kwartier
bereikbaar. De grote steden zoals Den Bosch en Rotterdam zijn binnen ca. 30 à 40 autominuten bereikbaar.

Bouwconstructie en voorzieningen
De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1950 en in 2017 volledig gerenoveerd. Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, geïsoleerde betonnen begane grondvloer, houtenverdiepingsvloer en hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en deels driedubbele beglazing. Het geïsoleerde zadeldak is gedekt met pannen.

Recentelijk (2024) is de gevel van het linker gedeelte van de woonboerderij opnieuw gevoegd, geschilderd en voorzien van
nieuwe kozijnen.

De woning wordt verwarmd middels een ATAG cv-ketel (bj. 2014). De begane grondvloer is deels voorzien van vloerverwarming en de woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard.

Indeling
De entree biedt toegang tot de sfeervolle woonkamer en open leefkeuken, het toilet en de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is de tussenhal, de voorkamer/ slaapkamer en de badkamer op de begane grond toegankelijk. Vanuit de tussenhal is de eerste verdieping bereikbaar.

De entree is voorzien van een tegelvloer en authentieke dekenkist, waarin de vloerverwarmingspomp zich bevindt, en een balkenplafond. Het ruime toilet is afgewerkt met een tegelvloer en handgebakken wandtegels. Het toilet is voorzien van een staand closet en een fonteintje. Middels de dubbele openslaande taatsdeuren is de sfeervolle woonkamer met open leefkeuken bereikbaar.

De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en gestucte wanden. Het plafond loopt deels tot aan de nok, waardoor de houten balken constructie prachtig in het zicht is. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een sfeervolle open haard. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Het dak is tevens voorzien van zes Velux dakramen welke deels elektrisch bedienbaar zijn. Middels de openslaande tuindeuren is het overdekte
terras bereikbaar.
De wenteltrap, afkomstig uit een Amsterdams grachtenpand, geeft toegang tot de vliering. Vanaf de vliering heeft u een prachtig zicht op de sfeervolle woonkamer.

De handgemaakte open keuken, met zitgedeelte, is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad en voorzien Boretti apparatuur, een 4-pits gasfornuis met bakplaat en dubbele oven (een elektrische en een oven op gas), vrieskast, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, combi-magnetron en een enkele gootsteen met Quooker. De keuken beschikt over diverse lades en kasten.

De bijkeuken is vanuit de entree, middels een opstapje, bereikbaar. De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk als wandafwerking. De bijkeuken is voorzien van schuifwand met daarachter een gootsteen en de wasmachine- en droger opstelling.

Vanuit de bijkeuken is de hal bereikbaar. De hal is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerk wandafwerking en pleisterwerk plafondafwerking en rondom in het werk gesmeerde platte (Joodse) plinten.

De voorkamer/ slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spuitwerk wandafwerking en pleisterwerk plafondafwerking en rondom in het werk
gesmeerde platte (Joodse) plinten. Het kozijn in deze slaapkamer is in 2024 geheel vernieuwd.

De badkamer is voorzien van een tegelvloer, deels tegels deels stucwerk als wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, een dubbele wastafel, inbouwspots en vloerverwarming. In de kastenwand bevindt zich de opstelplaats van de cv-ketel en de wasmachine- en droger aansluitingen.

Eerste verdieping
De vaste trap in de hal geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en geeft toegang tot vier slaapkamers,
een badkamer en een vaste kast.
De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. Eén slaapkamer beschikt over een dakkapel welke recentelijk (2024) is
voorzien van nieuwe kozijnen.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een badmeubel, inloopdouche en hangend closet.

Tuin
De tuin met overkapping is voorzien van diverse soorten meerjarige beplanting, zoals diverse soorten bomen, hagen en struiken, gazon en bijpassende bestrating. Het overdekt terras, opgebouwd uit Douglas hout, is voorzien van een houtkachel, waardoor u tot laat in de avond heerlijk buiten kunt zitten. Daarnaast bevindt zich in de tuin ook nog een houten berging, gedekt met pannen en voorzien van openslaande deuren.

De bestemming
Op deze locatie rust de vigerende bestemming ‘Kerkstraat 15bij te Wagenberg’ vastgesteld door de gemeente Drimmelen op 7 maart 2024.

Mocht u vragen hebben over de bestemming kunt u contact op nemen met ons kantoor.

Aanvullende informatie
Deze woonboerderij is bij uitstek geschikt om wonen, werken en hobby te combineren. Uw bedrijf aan huis, alsmede het creëren van bijvoorbeeld een Bed & Breakfast behoren tot de mogelijkheden.

Op het terrein zijn 4 eigen parkeerplaatsen
aanwezig.


Vraagprijs: € 749.000,- k.k.
Oplevering in overleg

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 749.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
218 m²
Perceeloppervlakte
881 m²
Inhoud
836 m³

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*