Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7
Keizerskroon 7

Keizerskroon 7

Breezand

€ 300.000,- k.k.

Omschrijving

Fijne tussenwoning met 4 slaapkamers en 2 zonnepanelen in de geliefde woonwijk Groenhof. Aan de voorzijde van de woning een speeltuin en daardoor de ideale woonomgeving voor een gezin! Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen.

De indeling van de woning is als volgt:

Hal met meterkast, keurig vrijdragend toilet met fontein, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en heerlijk licht. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en onder de plavuizenvloer ligt vloerverwarming. De verdeler van de vloerverwarming is keurig weggewerkt in de trapkast.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dankzij de opstelling in een U-vorm heb je niet alleen veel werkruimte, maar ook veel bergruimte. Alle wenselijke apparatuur is aanwezig: een inductiekookplaat (vernieuwd), afzuigkap (vernieuwd), koel-vriescombinatie, combimagnetron (vernieuwd), vaatwasser (vernieuwd) en 10-liter boiler. In beide hoeken is een carrousel aanwezig: alle ruimte wordt dus optimaal benut!

De achtertuin is op het noordwesten gelegen en hier heb je altijd een plek in de zon of schaduw. Het doorkijkje maakt de tuin speels en misschien geniet je binnenkort van fruit uit eigen tuin? Er staan namelijk zowel een appel- als een pruimenboom. Achterin de tuin staat een vrijstaande houten berging. De berging is voorzien van elektra en hier hangt ook de omvormer van de zonnepanelen. De achtertuin is via een achterom (brede steeg) toegankelijk.

Op de 1e verdieping tref je 3 slaapkamers van goed formaat en de badkamer. Voor de dakvensters aan de achterzijde is zonwering geplaatst (zomer 2024) en in 1 van deze slaapkamers is ook een knieschot aanwezig. De hoofdslaapkamer beschikt over een mooie vaste kast. Nette badkamer met wastafelmeubel, spiegelkast, 2e toilet, afsluitbare douchehoek en vloerverwarming. De badkamer heeft zowel natuurlijke als mechanische ventilatie.

De zolderverdieping is via een vaste trap bereikbaar en hier bevindt zich een ruime 4e slaapkamer met 2 dakvensters en bergruimte. Op de voorzolder zijn de cv-ketel (Intergas, 2009), opstelling wasmachine en wasdroger, WTW-unit en bergruimte gesitueerd. Vanaf de overloop tevens toegang tot de vliering boven de slaapkamer. Kortom: alle ruimte is optimaal benut!

Deze woning wordt aangeboden met een 'bieden vanaf prijs' van € 300.000,-.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2009 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
135 m²
Inhoud
352 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 58 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*