Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67
Kanaalkade 67

Kanaalkade 67

Alkmaar

€ 289.500,- k.k.

Omschrijving

Wonen in het gezellige centrum van Alkmaar en nabij het treinstation. Neem eens een kijkje in dit instapklare tweekamerappartement! Met een gezellige woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en moderne afwerking is dit appartement de ideale plek om thuis te komen.

Het complex is gebouwd in 2012 en beschikt over een lift, volledige isolatie, dat resulteert in energielabel A en aangenaam lage energiekosten. Tot slot beschikt u over een inpandige berging van 5 m² waar u uw fiets en veel spullen kunt opslaan. Bent u geïnteresseerd in dit appartement en wilt u er graag meer over weten? Bel of mail ons gerust, wij leiden u met plezier rond.

Vanaf het Franse balkon geniet u links van het uitzicht over de Paardenmarkt en rechts ziet u langsvarende bootjes op het kanaal. Het winkelcentrum aan de Paardenmarkt ligt op loopafstand, ideaal voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast vindt u gezellige restaurants, cafés en barretjes om de hoek, evenals culturele hotspots zoals Theater 'De Vest', Poppodium Victorie en Bioscoop Vue voor een avondje uit.

Voor groen kunt u terecht in de nabijgelegen Valkenierpark en de Alkmaarderhout, waar u kunt genieten van de natuur en rust.

Het NS-station Alkmaar Centraal is eenvoudig te bereiken, met slechts enkele minuten lopen, dat zorgt voor een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Met de trein naar Amsterdam in slechts 34 minuten, de uitvalswegen A9 en A22 zijn eveneens goed bereikbaar, met de A9 op ongeveer 10 minuten rijden en de A22 iets verderop, wat zorgt voor snelle verbindingen naar Amsterdam en Haarlem.

Een parkeervergunning voor bewoners is bij de gemeente Alkmaar aan te vragen.

De indeling van het appartement is als volgt:
Bij binnenkomst in het pand vindt u een verzorgde gezamenlijke entree met een belplateau, brievenbussen, trappenhuis en een lift, waardoor u eenvoudig de eerste verdieping bereikt. Zodra u de eerste verdieping betreedt, wordt u verwelkomd door een ruime en lichte ontvangsthal.

De woning is in zijn geheel netjes afgewerkt en voorzien van een fraaie laminaatvloer. In de L-vormige woonkamer kunt u genieten van openslaande deuren naar een charmant Frans balkon met een fraai uitzicht. De open keuken aan de voorzijde is uitgerust met een koel- en vrieskast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap, waardoor u hier met gemak uitgebreid kunt koken. Verder biedt de ontvangsthal toegang tot een stijlvol toilet met wc-fonteintje en een ruimte met een handige was- en droogopstelling. Aan de rustige achterzijde van het appartement bevindt zich een gezellige slaapkamer van ongeveer 10 vierkante meter. Het geheel wordt afgerond met een moderne badkamer, die volledig is betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De realiteit kan hiervan afwijken of er kan per abuis een onjuiste vermelding zijn gemaakt. Een kandidaat koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Bijzonderheden:
- Modern 2-kamer appartement uit 2012.
- ca. 51,50 m² gebruiksoppervlakte.
- Servicekosten € 128,78 per maand.
- Mechanische ventilatie.
- Gehele woning is keurig afgewerkt met fraaie laminaatvloer.
- Ideale ligging in het bruisende centrum van Alkmaar.
- Lichte en ruime L-vormige woonkamer met Frans balkon.
- Open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur.
- Ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde.
- Volledig betegelde moderne badkamer met inloopdouche.
- Interne bergruimte voor wasmachine en wasdroger.
- Externe bergruimte voor fiets e.d. van 5 m².
- Energielabel A, volledig geïsoleerd.
- Lift.
- Aanvaarding in overleg, kan desgewenst spoedig.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 289.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
in centrum

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*