Omschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE WESTERAAM GELEGEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN HOEK-APPARTEMENT MET EIGEN (FIETSEN)BERGING EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP AFGESLOTEN TERREIN. DIT APPARTEMENT HEEFT EEN RUIM BALKON VAN CIRCA 9 M2 OP HET WESTEN GELEGEN, VANAF HET BALKON MOOI VRIJ ZICHT OVER DE REGENBOOG EN PARK LINGEZEGEN. HET APPARTEMENT IS GELEGEN IN EEN VAN DE GELIEFDE URBAN VILLA'S. DE MODERNE URBAN VILLA'S ZIJN IN 2012 GEBOUWD EN DUS UITSTEKEND GEÏSOLEERD. TEVENS ZIJN DE URBAN VILLA'S ZEER GUNSTIG GELEGEN MET ALLE VOORZIENINGEN EN HET CENTRUM VAN ELST OP KORTE AFSTAND.
DIT INSTAPKLARE APPARTEMENT IS GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING VAN HET COMPLEX, HET COMPLEX IS VOORZIEN VAN EEN LIFTINSTALLATIE.

WELKOM bij Juno 151 in Elst
De entree is via het voorliggende parkeerterrein te bereiken. Het parkeerterrein is voor auto's afgesloten middels een slagboom, te voet of per fiets is het terrein vrij te bereiken. De entree van het complex is overdekt, hier zijn ook de brievenbussen en het bellentableau aanwezig. Centrale hal met toegang naar het trappenhuis en de lift. De 1e verdieping is zowel via de trap als met de lift te bereiken. De entree van de woning is direct nabij de lift gelegen.
Ruime hal met garderobehoek en toegang naar alle vertrekken.

WOONKAMER
Sfeervolle en lichte woonkamer met grote raampartijen (van grond tot aan het plafond) met veel lichtinval en fraai zicht over de Juno en Regenboog. Vanuit de woonkamer is ook middels een schuifpui het balkon te bereiken. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote zithoek.

BALKON
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het westen, dus genieten van de middag- en avondzon op het balkon. Het balkon is afgezet met een glazen balustrade, vanaf het balkon is er dan ook mooi vrij zicht over de Regenboog en Park Lingezegen. Het balkon heeft afmetingen van circa 4,68 x 1,95 m1, dus voldoende ruimte voor het plaatsen van een balkonset.

OPEN KEUKEN
Moderne en strak afgewerkte open keuken met 2 grote raampartijen met zicht over de Juno. De keuken is voorzien van een bar met eetgelegenheid voor 3 personen. Uiteraard is de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, te weten: koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigschouw en vaatwasser. Tevens heeft de keuken veel kastruimte en handige korflades.

SLAAPKAMER
Ruime slaapkamer van circa 13 m2 met handige vaste schuifwandkast. De slaapkamer heeft ruimte voor het plaatsen van een 2-persoonsbed en een extra thuiswerk/studeerhoek.

BADKAMER & SEPARAAT TOILET
Moderne, volledig betegelde badkamer met grote inloopdouche met glaswand en drainagegoot. Brede wastafel met meubel en extra badkamerkast. Het appartement heeft een separate toiletruimte afgewerkt met een toilet en fontein.

BIJKEUKEN/WASRUIMTE
Handige bijkeuken/wasruimte (circa 3 m2) met wasmachine- en drogeraansluiting, opstelling Nefit Proline HR CV-combiketel (bouwjaar 2012), ruimte voor het plaatsen van een vrieskast en extra bergruimte.

BERGING
Op de begane grond van het complex is een eigen (fietsen)berging aanwezig. Afmetingen berging circa 1,91 x 1,59 m1.

PARKEERPLAATS
Op het voorliggende parkeerterrein is een eigen parkeerplaats aanwezig. Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom en dus alleen per auto te bereiken voor bewoners. De bewoners hebben een afstandsbediening voor de bediening van de slagboom.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van Eigenaars 'Urban Villa Elst' Westeraam Blok A wordt professioneel beheerd en is een gezonde en actieve vereniging. Zo zijn er o.a. een meerjarenonderhoudsplan en financiële stukken aanwezig. Tevens is er jaarlijks een algemene ledenvergadering. De servicekosten bedragen per maand circa € 190,-. In deze servicekosten zijn onder andere begrepen de kosten voor de opstalverzekering, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en het buitenonderhoud.

LIGGING
Het appartementencomplex is aan de rand van de geliefde woonwijk Westeraam gelegen. Een bushalte is op korte loopafstand gelegen. Het treinstation Elst is op korte fietsafstand gelegen. Via het openbaar vervoer zijn de nabijgelegen steden Arnhem en Nijmegen snel te bereiken. Naast het treinstation is recent ziekenhuis Rijnstate Elst geopend.
Een kinderspeelplaats is ook op korte loopafstand gelegen. In Westeraam is een Jumbo-supermarkt gelegen. Deze supermarkt en een nabijgelegen basisschool zijn op korte fietsafstand gelegen.
Het centrum van Elst is in circa 5 fietsminuten te bereiken. In Elst is een groot en divers winkelaanbod met meerdere supermarkten, verswinkels en winkelketens zoals Action, Hema, Primera, etc.
Ook zijn er in Elst meerdere horecagelegenheden, basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderopvang/BSO, sportscholen en verenigingen. Tevens zijn er jaarlijks diverse evenementen, waaronder de Elster paardenmarkt, hierdoor is Elst een bruisend en levendig dorp.
Vanuit Elst zijn de nabijgelegen steden Arnhem en Nijmegen snel te bereiken. De oprit van de A-325 is in circa 4 autominuten te bereiken (tevens is nabij de oprit een Intratuin-vestiging aanwezig). Via de A-325 zijn er snelle ontsluitingen naar de N-325 en A-15.

INDELING
Appartement: Entree, hal, toilet met fontein, bijkeuken/wasruimte, badkamer, slaapkamer, open keuken, woonkamer met toegang naar het balkon.

BIJZONDERHEDEN
- Jong en modern appartement. Instapklaar, ideaal voor starters en senioren!
- Zonnige balkon (circa 9 m2) op het westen gelegen.
- Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein.
- Eigen (fietsen)berging op de begane grond.
- Volledig geïsoleerd, energielabel A.
- Grote raampartijen in de woonkamer en keuken.
- Een raam in de woonkamer is voorzien van een screen.
- Videofooninstallatie aanwezig.
- Mooi zicht over Juno en Regenboog.
- Vanaf het balkon mooi vrij zicht over Park Lingezegen.
- Servicekosten circa € 190,- per maand.
- Het complex is voorzien van een liftinstallatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd en toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Nefit Proline HR CV-combiketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*