Omschrijving

In een fijne en rustige woonomgeving ligt deze goed onderhouden hoekwoning met rondom tuin en vrijstaande garage. De woning heeft drie slaapkamers en een bergzolder. De garage is via de achterom gelegen straat te bereiken en heeft ook een vliering. De keurig verzorgde tuin heeft een terrasoverkapping. De ligging is fijn aan een groen plein met vrij uitzicht en alle voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid; winkel, treinstation, basisschool, wandelgebied en uitvalswegen.

Indeling
Voortuin, entree, hal met garderobe en moderne meterkast. Het toilet is half betegeld met fonteintje. De woonkamer met open keuken heeft een parketvloer en een bergkast onder de trap. De keuken heeft een moderne keuken-installatie met diverse apparatuur waaronder 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en magnetron.
Vanuit de keuken is de fijne tuin bereikbaar ingericht met terras, bestrating, gazon en borders en geheel omsloten met een groene heg. Het terras is overdekt met een aluminium overkapping en tevens is er een zonnescherm aanwezig. De in de tuin gelegen vrijstaande stenen garage heeft een kantelpoort en bergzolder en biedt veel extra opberg- en stallingmogelijkheid.

Eerste verdieping
overloop, een drietal slaapkamers met laminaatvloer en vloerbedekking, respectievelijk groot; 4,4 x 2,7 m; 3,0 x 2,7 m en 2,9 x 2,0 m. De badkamer (2,1 x 2,0 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad-/ douche-combinatie, een badmeubel, 2e toilet en de wasmachine-aansluiting.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar, die ook mogelijkheden biedt voor het realiseren van een extra slaapkamer. Hier staat ook de C.V.-installatie en de geiser opgesteld.

Bijzonderheden
* grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en verder van hardhouten kozijnen;
* geheel voorzien van dubbele beglazing;
* overal rolluiken aanwezig;
* energielabel E;
* verwarming via C.V.-VR ketel (1983) en separate geiser;
* aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 235.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Energie

Energielabel
E

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Perceeloppervlakte
255 m²
Inhoud
370 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*