Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19
Johan Pipoplantsoen 19

Johan Pipoplantsoen 19

Monnickendam

€ 350.000,- k.k.


Open huis op vrijdag 27 september 2024 van 00:00 tot 23:59 uur.

Omschrijving

Aan het Johan Pipoplantsoen in de Markgouw in Monnickendam is het rustig wonen. Op het plein, verscholen in het groen, komt alleen bestemmingsverkeer en door de hoekligging van Johan Pipoplantsoen 19 heb je bovendien maar aan één zijde directe buren. De woning telt 4 slaapkamers en heeft veel bergruimte. Het is mogelijk het woonoppervlak te vergroten door aan de zij- en/of achterkant uit te bouwen, het dakvlak aan de achterzijde te voorzien van een grote dakkapel of een extra dakkapel aan de voorzijde te plaatsen. Bovendien is een nabij gelegen garagebox van circa 17,5m² bij de woning te kopen.

Als je de grote potentie van deze hoekwoning ziet en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, dan kun je hier echt een droomhuis van maken. Zie jij de kansen? Kom dan kijken op de volgende kijkdagen:
- vrijdag 27 september tussen 9:00 en 11:00 uur
- maandag 30 september tussen 15:30 en 17:30 uur

Begane grond
Vanuit de hal, met meterkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang met trapkast, bereik je de woonkamer, die lekker licht is door de ramen aan drie zijden. De keuken is aan vervanging toe, maar met een beetje creativiteit zie je hier een mooie hoekkeuken of open keuken met kookeiland voor je. Via de bijkeuken, met aansluiting voor de wasmachine, stap je de achtertuin in.

Eerste etage
Vanuit de hal bereik je de eerste verdieping waar drie slaapkamers te vinden zijn, waarvan de grootste aan de achterzijde gelegen is. Een praktisch bemeten badkamer moet nog wel even verbouwd worden, maar biedt voldoende ruimte voor een ruime douche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Tweede etage
De vaste trap brengt je op de bovenste verdieping. De overloop is voorzien van een dakraam en ook de naastgelegen berging, met Cv-ketel, heeft een dakraam. Daarnaast is de vierde slaapkamer gelegen, die is vergroot door middel van een dakkapel in het achterste dakvlak. Het is heel goed mogelijk om deze kamer te vergroten door de dakkapel aan de achterzijde te vergroten of door een tweede dakkapel op de voorzijde te plaatsen.

Buiten
Aan de straatzijde van deze hoekwoning tref je de groene voortuin, die gelegen is op het oosten. Aan de zijkant en achterzijde is de tuin op het zuiden en westen gelegen. Ook de tuin heeft wat liefde nodig, maar is daarna een heerlijke plek om te genieten van de zon. Achterin de tuin staat een stenen berging met elektra en via de eigen achterom kom je in de naastgelegen steeg uit. Het huis is heerlijk rustig gelegen op een perceel van 212 m² aan een groen plantsoen. In dit gedeelte van de Markgouw komt alleen bestemmingsverkeer en er is voldoende parkeerplaats op de openbare weg.

Omgeving
Het Johan Pipoplantsoen ligt in de centraal gelegen wijk Markgouw, die op korte afstand van het oude centrum van Monnickendam ligt en zich binnen loopafstand van winkelcentrum `t Spil bevindt, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook een bushalte ligt op een paar minuten lopen, waardoor je in circa 15 minuten op station Noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn kunt zijn. Ook andere voorzieningen als (sport)scholen, kinderopvang, zorgverleners en het sportpark liggen op luttele minuten afstand.

Johan Pipoplantsoen 19 is niet alleen een woning die gunstig gelegen is, maar ook veel potentie biedt aan toekomstige bewoners. Zie jij dat ook en wil je dit hoekhuis vrijblijvend bezichtigen? Maak dan snel een afspraak!

Bijzonderheden:
Royale hoekwoning met potentie en uitbreidingsmogelijkheden
Mogelijkheid tot het bijkopen van een nabijgelegen garagebox
Voorzien van 4 slaapkamers
Heerlijk rustig gelegen, nabij faciliteiten
De volgende clausules zijn van toepassing: asbest-, oudbouw en niet-bewonersclausule.

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend. Op deze woning zijn de asbest-, oudbouw en niet-bewonersclausule van toepassing.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel, buitenzonwering en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2009 van Gefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
212 m²
Inhoud
399 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 117 m² en is gelegen op het zuidwesten
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*