Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59
Johan Jongkindstraat 59

Johan Jongkindstraat 59

Almelo

€ 199.500,- k.k.

Omschrijving

Een huis om van te genieten voor de starter in de woningmarkt!!

Deze gave tussenwoning is geknipt voor de starters in de woningmarkt want het heeft zo veel wat je zoekt in je eerste thuis!

Is in de afgelopen circa 10 jaar is dit gave object op meerdere punten gerenoveerd en smaakvol gemoderniseerd zoals aanleg centrale verwarming, plaatsen van kunststof kozijnen/ramen inclusief HR++ glas, vervangen badkamer, natuurlijke keurige afwerking van wanden en vloeren, etc; telt 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een vaste trap naar een ruime bergzolder met potentie om hier een 4e (slaap)kamer te realiseren.

Beneden tref je natuurlijk een mooi afgewerkte woonkamer, de gesloten keuken vind je aan de achterzijde van de woning, bereikbaar via de hal.

Met een mooie, diepe achtertuin (inclusief zonneterras en moestuin!) gelegen op het zuidwesten is er altijd wel een plekje in de zon te vinden.

Tenslotte beschik je over een vrijstaande stenen berging en met het pad achterom i.c.m. met een afgesloten poort is je tuin eenvoudig met bijvoorbeeld de fiets te bereiken.

Locatie: ook de omgeving is goed! Gelegen in de woonwijk Ossenkoppelerhoek. Goed omdat deze aangenaam groen is, eenheid in het straatbeeld en de zekerheid van uitsluitend bestemmingsverkeer.
Je woont hier vlakbij het Beeklustpark, de kinderboerderij en ook het winkelcentrum Vincent van Goghplein en basisscholen vind je in de directe omgeving. En werk je toevallig net buiten Almelo? Geen probleem, via de uitvalswegen ben je binnen no time op de snelweg! Bovendien is het centrum van Almelo binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar!

Kortom, trek je jas aan, stap in de auto of (beter nog) spring op je fiets en kom met ons een kijkje nemen. We plannen graag een afspraak!

**Vergeet je niet ook de video te bekijken voor de live-bezichtiging? Check dit op onze eigen website of op Funda onder kopje "video".

Laten we je eens meenemen door de deze gave tussenwoning:
Begane grond: stap je door de voordeur, kom je eerst in de hal. Op de vloer ligt een laminaatvloer en doet direct fris aan. Via de hal kom je bij de meterkast, links toiletruimte met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische kelder-/provisiekast.

Rechtsaf kom je in de woonkamer. De living geeft door de de nette afwerking en inrichting een prettig, huiselijk gevoel en is aangenaam licht dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- en achterzijde. Wederom uitgevoerd met dezelfde laminaatvloer zoals we in de hal al zagen.
Hoewel de keuken met los apparatuur doelmatig is begrijpen we goed indien je dit wilt moderniseren! De perfecte gelegenheid om het je 'eigen' te maken!

Via de keuken betreed je de verrassend diepe achtertuin met poort achterom. Volop mogelijkheden om te genieten van voldoende privacy en zon!

De stenen berging kun je perfect gebruiken voor het opslaan van je tuinspullen, fietsen, etc.

Terug in huis gaan we snel naar de volgende woonlaag.

Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, allen voorzien van wederom mooie vloeren!

De badkamer is om door een ringetje te halen. In 2023 zo netjes en smaakvol vernieuwd, uitgerust met een mooie douchehoek inclusief scherm, een wastafelmeubel met waskom en designradiator.

Tweede verdieping: middels een tweede vaste trap bereik je de royale zolderverdieping!

Bijzonderheden: bouwjaar 1961, woonoppervlakte ca. 72 m2, perceeloppervlakte 130 m2, verwarming en warm water voorziening middels Intergas HR CV combiketel bouwjaar 2014 (laatste onderhoudsbeurt mei 2023), m.u.v. de voordeur is het geheel voorzien van kunststof kozijnen en ramen (2013/2014), voldoende parkeervoorzieningen voor de deur, top huis voor starters, centrale ligging binnen de wijk, prettige en kindvriendelijke woonomgeving.

Afmetingen: voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Wij nodigen je van harte uit om deze leuke woning met eigen ogen te bewonderen. Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie alsook uitingen op o.a. FB of Instagram moeten beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 199.500,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Intergas HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
284 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 79 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*