Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2
Johan Frisostraat 2

Johan Frisostraat 2

Randwijk

€ 535.000,- k.k.

Omschrijving

PRACHTIGE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET GROTE GARAGE
Welkom bij Johan Frisostraat 2, een schitterende tweekapper in jaren '30 stijl met een karakteristiek schilddak, gelegen in het pittoreske Randwijk. Deze woning combineert klassieke charme met modern comfort en biedt een heerlijke leefomgeving voor het hele gezin. Laat je betoveren door de prachtige afwerking, de enorme garage en de royale uitbouw aan de achterzijde.

RUIME BEGANE GROND
Bij binnenkomst via de hal word je verwelkomd door een moderne meterkast en een netjes afgewerkt toilet met fontein. De ruime woonkamer is een ware eyecatcher met een prachtige eiken vloer, een sfeervolle erker aan de voorzijde en veel raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De woonkamer loopt naadloos over in de woonkeuken, waar een plavuizen vloer met elektrische vloerverwarming en een uitbouw aan de achterzijde met lichtstraat en openslaande deuren naar de tuin voor een ruimtelijk en licht gevoel zorgen.

CHARMANTE KEUKEN
De landelijke keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met een kunststof werkblad, grijze grepen, een koelkast, combi-oven, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en een spoelbak met lekbak, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt. De leuke wandtegels en voldoende boven- en onderkasten zorgen voor zowel praktische opbergruimte als een gezellige uitstraling. De spots in de uitbouw en de glazen pui met kamerhoge ramen maken deze keuken tot het hart van het huis.

ENORME GARAGE
De inpandige garage is een fantastische aanvulling op deze woning. Deze is opnieuw, met een oppervlakte van maar liefst 38 m², gerealiseerd. Met een royale ruimte, een lichtstraat op het dak en een opgaande garagedeur, is deze garage ideaal voor hobbyisten of als extra opslagruimte. De garage biedt directe toegang tot de tuin en de woning, wat zorgt voor extra gemak. De foto's spreken hier voor zich.

COMFORTABELE EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van betonnen vloeren met vloerbedekking en dubbele beglazing voor optimaal comfort. Alle kamers bieden voldoende ruimte voor een bed met (kleding)kast. De ruime badkamer is een oase van rust met een antraciet tegelvloer, lichte wandtegels, een ligbad, toilet, douchecabine en een modern wasmeubel met wastafel. De nette afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze verdieping perfect is voor een ontspannen nachtrust.

HEERLIJKE TWEEDE VERDIEPING
Wanneer je de vaste trap naar de tweede verdieping betreedt, kom je op een kleine overloop die ruimte biedt voor een wasmachine en de cv-installatie (Intergas 2017). De verdieping beschikt over een nette afwerking en een slaapkamer met een kleine dakkapel, grijs laminaat en praktische knieschotten voor extra opbergruimte. Een dakraam op de voorzolder zorgt voor aangenaam daglicht, waardoor deze ruimte ook zeer geschikt is als hobby- of werkruimte.

ZONNIGE TUIN
De tuin is een oase van rust met een prachtig gazon en een terras direct aan het huis. De houten overkapping met berging uit 2018 biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lange zomerdagen. De tuin is toegankelijk vanuit zowel de keuken als de garage, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Verder is er veel privacy door de besloten ligging. En willen uw kinderen heerlijk voetballen en zich volledig uitleven, dat kan ook in het heerlijke park/speeltuin in de nabije omgeving.

DORP RANDWIJK
Het is fantastisch wonen in het dorp Randwijk. Wonen in vrijheid, in de directe omgeving van de Neder-Rijn met zijn uitwaarden is naar ons idee ultiem genieten van landelijkheid! Randwijk is voorzien van een basisschool en in het naburige dorp Zetten ligt een middelbare school. Zetten heeft tevens een uitgebreid winkel- en dienstenbestand en vervult daarmee een streekfunctie. Wonen in Randwijk nabij de uitvalswegen A15 en A50 richting de steden Arnhem, Nijmegen en Tiel is als wonen in de schaduw van de grote stad maar dan met bescherming van het dorpse buitenleven. Randwijk is een bewogen en actief dorp waar veel georganiseerd wordt, waar men geniet van carnaval of een voetbalwedstrijd van EMM en waar je elkaar kent. Al met al ligt deze mooie woning op een goede locatie waar je je helemaal thuis voelt. Geniet van de serene omgeving met mooie wandel- en fietsroutes in de buurt, en de korte afstand naar scholen, winkels en uitvalswegen. Randwijk biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen leven.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhoud- en afwerkingsniveau;
- Uitgebouwd;
- Volledig geïsoleerd;
- Eiken vloer begane grond;
- Grote aangebouwde garage;
- Vloerverwarming keuken en bijkeuken;
- 4 (slaap)kamers;
- Riante overkapping met berging;
- Zonnige tuin;
- Parkeren op eigen terrein;
- Zeer kindvriendelijke woonomgeving;
- Direct bij grote speeltuin gelegen;
- Gelegen aan de voet van de Rijndijk;
- Ruim winkelaanbod in naburig dorp Zetten;
- 15 autominuten van Wageningen;
- Nabij uitvalswegen A15 en A50 richting Arnhem, Nijmegen en Tiel.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 535.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
schilddak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Perceeloppervlakte
317 m²
Inhoud
441 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
38 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 118 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*