Omschrijving

In wijk "De Staart" is het fijn wonen! De groene omgeving, ligging nabij het Wantij en de Merwelanden maakt dit tot een fijne plek om aan je woon carrière te beginnen. In 15 minuten fiets je naar het station. De oprit naar de N3, met aansluitingen op de A15 en de A16 ligt een paar honderd meter van het appartement af. De Biesbosch is een paar minuten fietsen.

Het appartement wat wij je mogen aanbieden is iets specialer dan anders: dit appartement beschikt, met instemming van de vereniging van eigenaren, over een tuin op de begane grond. Dus naast de 2 balkons op de verdieping heb je op de begane grond een tuin met overkapping waar je lekker kunt barbecueën en vrienden ontvangen.

Het appartementencomplex bestaat uit 21 woningen. Op iedere verdieping liggen telkens een kleiner type en een groter type appartement aan elkaar geschakeld. Dit appartement is van het grote type, met een extra slaapkamer.

Het appartement heeft daarmee 3 slaapkamers, een eigen CV ketel, en een eigen berging onderin het gebouw. De kozijnen zijn volledig van kunststof, met dubbel glas. De keurige keuken is in 2021 vernieuwd. Meer dan genoeg redenen dus om deze woning te komen bekijken!

Indeling:
Entree in de hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken met de originele en praktische vaste kast. Meterkast met 8 groepen, 2x aardlekschakelaar, hoofdschakelaar, dag- en nachtstroom, gasmeter en watermeter.

Toilet met fonteintje en gedeeltelijk betegelde wanden.

Heerlijke woonkamer met sfeer gashaard. Deze gashaard geeft sfeer en warmte maar is niet noodzakelijk om te verwarmen. Verwarmen gebeurt middels de in 2021 aangelegde CV ketel. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer aan de achterzijde en de slaapkamer aan de voorzijde bereikbaar.

Slaapkamer 1 aan de achterzijde met toegang tot de badkamer en wastafel met meubel. Inpandige badkamer met was aansluiting en douchehoek.

Slaapkamer 2 aan de voorzijde met toegang tot het balkon, met de originele vaste kast.

Slaapkamer 3, ook gelegen aan de voorzijde, hier is een extra aansluiting voor de was apparatuur.

De keuken is in 2021 nieuw gezet in een keurige wandopstelling met composiet blad en een losse kast met daarin de oven en de koelkast. Verder is er een spoelbak aanwezig, 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap met recirculatie, en vaatwasser. De CV ketel met expansievat zijn ook in de keuken gesitueerd. Deur naar balkon nummer 2.

Algemeen:

Actieve vereniging van eigenaren, bijdrage 148,80 euro per maand.
Oplevering in overleg, voorkeur uiterlijk half december 2024.
Alle hout binnen schilderwerk is in 2024 gedaan.
Keuken geplaatst in 2021. De CV installatie is in 2021 in werking gesteld. De CV ketel is van 2017.
De CV leidingen zijn bijna volledig in de vloeren verwerkt.
Gasleiding vervangen 2015.

Meterkast en bedrading vervangen in 2015. Het energie label is F. Dit label is van voor de installatie van de CV ketel, toen het appartement met een enkele gashaard werd gestookt. Er is daarna geen nieuw label aangevraagd. Omdat de flat volledig is voorzien van dubbel glas, en door de ligging van het appartement in de middenrij ingeklemd tussen andere appartementen, zijn de stookkosten in de winter laag, en blijft het appartement verassend koel in de zomer.

De was aansluiting in de badkamer heeft geen eigen groep, de was aansluiting in de 3de slaapkamer heeft wel een eigen groep.

De tuin is bereikbaar via de achterzijde van het appartementencomplex. De schutting, de afsluitbare poort en de overkapping heeft de eigenaar in 2021 laten plaatsen, en zijn dus eigendom. De in gebruik genomen tuin is dus geen eigendom, maar met toestemming van de Vereniging van Eigenaar in gebruik gegeven bij de eigenaren van huisnummer 23.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 229.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
lessenaardak
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha Tzerra, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*