J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94
J.D.van Mellestraat 94

J.D.van Mellestraat 94

Goes

€ 329.000,- k.k.

Omschrijving

Team Versteeg Makelaars biedt u aan: fijne, zeer nette, gemoderniseerde en bovenal ruime hoekwoning aan de J.D. van Mellestraat 94 in Goes. Deze woning is zowel voor starters als doorstromers interessant. Doordat deze woning over zes (!) slaapkamers beschikt is deze woning eveneens voor gezinnen een interessante optie.

Goes is een gezellige stad met alle denkbare voorzieningen. Al deze voorzieningen zijn vanaf de woning in korte tijd per fiets te bereiken. De J.D. van Mellestraat is een rustige straat in de woonwijk ‘Goes oost.’

Indeling:

Begane grond:
Via de hal met toilet, trapopgang en meterkast wordt de woonkamer bereikt. De woonkamer is een fijne, lichte plaats om te verblijven en is praktisch vormgegeven. Wat gelijk opvalt is de ruimte die deze woonkamer biedt; hier is eenvoudig een ruime zithoek een eet-opstelling te realiseren. De woonkamer is sfeervol uitgerust en het voelt daarmee gelijk als een prettige ruimte aan. De pvc-visgraatvloer en strakke wandafwerking in combinatie met de grote industriële glazen deuren geven deze woning de uitstraling die je anno 2024 verwacht. Een zeer fraai detail is de moderne waterdamphaard, te bedienen met een afstandbediening. Deze geeft de nodige sfeer in deze ruimte. De woonkamer is uitgerust met vloerverwarming welke voor een aangenaam gevoel zorgt.
Aan de voorzijde van de woonkamer is de zithoek gelegen welke veel ruimte biedt. Aan de achterzijde van de woonkamer komen we de halfopen keuken tegen. De keuken is een moderne voorziening met inbouwapparatuur en veel werkruimte. Achter de keuken is de bijkeuken te vinden; dit is de ideale plaats om spullen op te bergen die niet in het dagelijkse gebruik nodig zijn.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn vier fijne slaapkamers en de badkamer te vinden. Ook op deze verdieping valt het keurige en verzorgde karakter van deze op. De badkamer is tussen de twee grote slaapkamers gelegen. Dit is een keurige gemoderniseerde compacte voorziening met een douchecabine.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping wordt via een vaste trap bereikt. Deze verdieping beschikt over een grote dakkapel welke de leefruimte op deze verdieping aanzienlijk vergroot. Deze verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers en een overloop. Achter de knieschotten is veel bergruimte aanwezig.

Tuin:
De woning is op een fijn perceel van 183m2 eigen grond gelegen en beschikt over een voortuin en achtertuin. De achtertuin is op het zuidoosten georiënteerd en beschikt daarmee over een goede zonligging. De tuin is keurig onderhouden en is onderhoudsvriendelijk aangelegd in 2022. U kunt hier heerlijk in de zon zitten. De nieuwe overkapping welke achterin de tuin is geplaatst is een heerlijke plek om beschut te zitten met elkaar. De overkapping beschikt over vier lichtpunten en een elektra aansluiting. Achter de overkapping is een ruime tuinberging geplaatst. Dit is de ideale plaats om de tuinspullen en fietsen op te bergen. De berging beschikt over elektra. De achtertuin beschikt tot slot over een vrije achterom welke uitkomt op de naastgelegen brandgang.
De woning is door de jaren heen goed onderhouden en beschikt over isolatieglas in combinatie met grotendeels kunststof kozijnen. Verder beschikt de woning over vloer- en muurisolatie. Op de woning zijn drie zonnepanelen geplaatst.

Interesse in al dit moois? Wij leiden u graag rond! Graag tot ziens aan de J.D. van Mellestraat 94 in Goes!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
183 m²
Inhoud
406 m³
Buitenruimte oppervlakte
22 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 84 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*