Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50
Jan van Galenstraat 50

Jan van Galenstraat 50

Nijmegen

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Als je hier binnenstapt, ben je gelijk verkocht! Deze woning is sfeervol, karakteristiek en modern. Het karakteristieke zie je terug in de houten vloeren in de hal en de woonkamer, de paneeldeuren en het glas-in-lood in de woonkamer en boven de voordeur. Met een fijne woonkamer, een moderne keuken, een patio, een comfortabele badkamer en drie slaapkamers is dit een perfecte woning waar je niets aan hoeft te doen.

Deze tussenwoning is ideaal gelegen in één van de populairste wijken van Nijmegen. De wijk Bottendaal staat bekend om zijn mooie panden, groene straten en dagelijkse voorzieningen. De supermarkt en enkele gezellige restaurants, cafés en terrassen zijn op loopafstand te vinden. Daarnaast is het Thiemepark een ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Om de hoek vind je een basisschool en een grote, groene speeltuin ‘t Kraaienest, al 50 jaar het sprankelende middelpunt van Bottendaal. Het stadscentrum van Nijmegen ligt op loopafstand en ook het centraal station Nijmegen is snel bereikbaar.

Indeling:
Entree
De entree van het huis, met een klassieke gevel en voordeur, straalt authenticiteit en charme uit. De hal voorzien van meterkast en moderne toiletruimte geeft u middels een vaste trap toegang tot de eerste verdieping en tot de kelder.

Kelder
De kelder is een praktische bergruimte voorzien van een koekoek (bedoeld om de kelder te ventileren) en wasmachine- en drogeraansluiting. Hier bevindt zich tevens de opstelplaats voor de warmteboiler en de omvormer van de zonnepanelen.

Woonkamer
Vanuit de hal komt u in de sfeervolle woonkamer. De zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van sfeervolle glas-in-lood ramen. Je hebt hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een lekkere bank. Aan de achterzijde van de woonkamer is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel waar je vrienden en familie kunt ontvangen voor een heerlijk diner. Een openslaande deur geeft u toegang tot de patio. De woonkamer is voorzien van airconditioning.

Keuken
Aansluitend aan het eetgedeelte bevindt zich de moderne keuken (2022). De moderne en luxe keuken met een Dekton (keramiek) aanrechtblad is een keuken voor iedere kookliefhebber. De keuken in U-opstelling beschikt over veel kastruimte. En met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met Bora afzuigsysteem, een vaatwasser, een oven, een koelkast en een vriezer sta je hier dagelijks comfortabel te koken. De keuken is voorzien van een gietvloer met elektrische vloerverwarming.

1e verdieping:
Via een trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit een ruime overloop, drie fijne slaapkamers en een moderne badkamer. Deze comfortabele badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een toilet en een wastafelmeubel. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie. De bovenverdieping is eveneens voorzien van airconditioning.

Buiten:
Aan de voorzijde van de woning heb je een heerlijke plek om buiten te zitten. Dankzij de ligging op het oosten pak je hier heel wat zonuren. Vanuit het eetgedeelte bereik je aan de achterzijde via een deur een fijne patio. De patio is niet groot, maar het is een fijne plek om aan de bar buiten te eten of om een kopje koffie te drinken.

Verder mag niet onvermeld blijven dat:
De woning beschikt over 11 zonnepanelen.

ALGEMEEN
Woonoppervlakte: 87 m²
Inhoud: 332 m³
Bouwjaar: 1903
Perceelgrootte: 77 m²

Indien u belangstelling heeft voor deze sfeervolle en moderne tussenwoning, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2008 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²
Perceeloppervlakte
77 m²
Inhoud
332 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
7 m²
Buitenruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 17 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*