Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46
Jan Nieuwenhuyzenlaan 46

Jan Nieuwenhuyzenlaan 46

Monnickendam

€ 475.000,- k.k.

Omschrijving

In deze compleet verbouwde tussenwoning aan de Jan Nieuwenhuyzenlaan 46 in de geliefde wijk Markgouw in Monnickendam is alles tot in de puntjes afgewerkt. De moderne woning met U-vormige keuken, moderne badkamer, een viertal slaapkamers en een garage direct achter het huis, laat weinig tot niets te klussen meer over. Aan de buitenzijde zijn de gevels gereinigd en opnieuw gevoegd, is de dakbedekking vernieuwd en zijn 10 zonnepanelen geplaatst. De woning is ideaal voor wie twee linkerhanden heeft en direct met de inrichting aan de slag wil. Spullen uitpakken en direct wonen dus in deze heerlijke eengezinswoning!

Begane grond
Via de hal met meterkast, trapopgang, garderobekast en moderne toiletruimte met fonteintje, loop je de lichte L-vormige woonkamer in. Op de gehele begane grond ligt een lichtgrijze laminaatvloer en wanden en plafond zijn strak gestuukt en het plafond is voorzien van inbouwspots in het woongedeelte en de keuken. Aan de achterzijde is de woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin. De U-vormige keuken is gesitueerd aan de achterzijde en heeft een mooi stenen aanrechtblad met veel werkruimte, een 5-pits fornuis en diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, 2 ovens waaronder een combioven en ingebouwde koel/vriescombinatie.

Eerste etage
Op de eerste etage zijn thans twee ruime slaapkamers, die beide voorzien zijn van elektrische rolluiken. Een voormalige (derde) slaapkamer is omgetoverd tot luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, met lekker grote inloopdouche met stortdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. Aan de voorzijde van de woning is een waskamer met aansluiting voor wasmachine en droger gerealiseerd en op de overloop is een ruime kast te vinden. Over de gehele etage ligt een houtlook laminaatvloer en ook hier zijn wanden en plafond keurig afgewerkt.

Tweede etage
De bovenste etage van de woning bereik je via een vaste trap. Door een grote dakkapel aan de achterzijde van de woning, deels met elektrisch rolluik, zijn hier twee slaapkamers ontstaan. De grootste slaapkamer wordt nog extra vergroot door een dakkapel in het dakvlak aan de voorzijde. In totaal beschikt het huis hierdoor over een viertal slaapkamers. De zolderetage is voorzien van airconditioning en ook hier ligt een houtlook laminaatvloer. Op de overloop van deze etage is de C.V.-installatie (Intergas 2024) te vinden.

Buiten
Aan de straatzijde van de woning tref je een net betegelde voortuin met groene borders. Vanwege de ligging op het zuiden is er op de begane grond een zonnescherm geplaatst. De goed onderhouden achtertuin bevindt zich op het noorden. Deze is deels bestraat en voorzien van groene borders en er is een met sedumdak afgewerkte plek voor de rolcontainers. Achterin de achtertuin heb je toegang tot de berging en de garage, die ruimte biedt voor uw auto. Beide zijn voorzien van elektra. Via de poort kom je uit op het achtergelegen autoluwe plein.

Omgeving
De wijk Markgouw is centraal gelegen. Op korte afstand van het oude centrum van Monnickendam en binnen handbereik van winkelcentrum `t Spil voor al je dagelijkse boodschappen. Een bushalte ligt op een paar minuten lopen. De bus brengt je in circa 15 minuten naar station noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn. Ook andere voorzieningen, zoals apotheek, supermarkt, sportschool en scholen zijn in de nabije omgeving van deze kant-en-klare woning te vinden.

Geen zin om te klussen en op zoek naar een instapklaar huis in een centraal gelegen woonwijk? Neem dan zeker een kijkje in deze compleet verbouwde woning! We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bijzonderheden:
Compleet gerenoveerde, ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers
Voorzien van moderne keuken en badkamer
Inclusief garage en berging achter de woning
Nieuwe dakbedekking, gevels gereinigd en gevoegd
Voorzien van 10 zonnepanelen, elektrische rolluiken, airconditioning 2e etage

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2024 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
103 m²
Perceeloppervlakte
133 m²
Inhoud
243 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 49 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*