Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16
Ir G Friedhoffplein 16

Ir G Friedhoffplein 16

Zandvoort

€ 3.500.000,- k.k.

Omschrijving

Deze riante villa is gelegen tussen de uitgestrekte duinen en de zee met lange zandstranden en gezellige restaurants in Zandvoort Zuid.

Het ontwerp is geïnspireerd door de omgeving, het landschap en waar een droom is gecreëerd van een thuis dat zich heeft ontwikkeld met geduld en nieuwsgierigheid waar binnen het ontwerp is gekeken naar de behoeften van de familie.

De symmetrie van natuurlijke en moderne materialen en kenmerkende zichtlijnen zorgen tezamen een basis van het ontwerp. Het schuine dak waarin voor beiden de master-slaapkamers een dak-loggia is gecreëerd, het balkon over de gehele breedte welke opgedeeld in voor elke slaapkamer een eigen privé balkon, de pergola aan de voorzijde, de overdekte veranda aan de achterzijde, de platte daken aan de ene zijde bij de living en aan de ander zijde bij het gasten-/ au pair verblijf, geven de villa een rustig karakter.

Het resultaat is een familievilla waarbij er een unieke balans is creëert in de interactie tussen het binnen en buiten leven. De indeling en inrichting werden gekozen op basis van hun vorm en functie waardoor het geheel voelt als een warm thuis.

De Familievilla heeft aan de voorzijde, buiten op eigenterrein, evenals weer mogelijk te maken in het souterrain/ garage, voldoende plek voor meerdere auto’s.

Een brede trap leidt naar de entree op de bel-etage waar je binnenkomt in een ruime en lichte hal met trap naar de eerste verdieping, de woonkeuken, het familieterras, de twee livings en het gasten-/ au pair verblijf met omsloten privé terras.

De woonkeuken met kookeiland en riante eettafel vormt het hart van de villa. Hier komen familie & vrienden samen om te koken, te eten, te vieren en samen te genieten. De woonkeuken heeft een fijne verbinding met het familieterras en of je nu binnen heerlijk kookt of buiten de barbecue aansteekt, zal gaan als vanzelfsprekend. De aangrenzende overdekte veranda biedt schaduw op de warme dagen en het comfort van langer te genieten van de zwoele zomeravonden waardoor het buitenseizoen wordt verlengd.

De twee livings liggen naast elkaar en zijn verbonden met aan elk zijde grote stalen openslaande deuren. Beiden livings bieden de ruimte voor rust, goede gesprekken, een filmavond, muziek en geeft een ultieme beleving naar het terras en een prachtig uitzicht op de vergezichten van het landschap.

Het familieterras heeft zijn charme te danken aan de hoge ligging ten opzichte van het straatniveau, de privacy, het uitzicht over de duinen en de verschillende ingerichte zones waar je vanaf de vogeltjes beginnen te fluiten tot de sterrenhemel valt kan genieten van een mooie zonsopgang en -ondergang.

Breng de dag door met een paar baantjes in het azuurblauwe zwembad, bubbelen in de hot tub, relaxen in de hangmat, een glaasje in het loungegedeelte of gezellig lang tafelen onder de zon en sluit de dag af in de sauna.

Het gasten-/ au pairverblijf is een warm welkom. Het is ingericht met een lounge gedeelte, kitchenette, douche, ligbad, toilet, een tweepersoonsbed en een omsloten privé tuin. Er is een eigen entree alsmede via een binnendeur een besloten en vriendelijke toegang tot de ruime hal van de villa.

De eerste verdieping telt vier slaapkamers en hebben allen toegang vanuit de ruime en lichte hal. De slaapkamers hebben een serene sfeer met ieder een eigen inbouwkast, badkamer, airco en balkon.

De tweede verdieping is ingedeeld in twee identieke master suites met ieder een bijzonder eigen sfeer die bepalend is door een panoramisch uitzicht over de duinen of het zeezicht achter de duinen. Ieder suite heeft grote raampartijen met brede shutters aan de buitenzijde welke zorgen voor privacy, geborgenheid en een natuurlijk lichtinval, een afzonderlijke badkamer en een diepe dak-loggia om te genieten van een eigen plek met zeebriesje.

De villa is subtiel gelegen in een prachtige, bijna onaangetaste omgeving en geef je het beste van twee werelden met de rust en luxe van thuis tot een heerlijke wandeling of een fietstocht door de duinen waar de damherten en konikpaarden die vrij rondlopen te bewonderen zijn. Of met de voeten in het zand en surfen op golven van de Noordzee met zijn kilometerslange en mooie zandstrand en de bruisende en culinaire restaurants en strandtenten langs de boulevard waar je genieten van heerlijk eten, een kopje koffie en hippe cocktails en leuke boetieks.

Er is een overvloed aan scholen, sportclubs, de prachtige golfbaan The Dunes en meerdere surfscholen. Zandvoort staat bekend om de vele evenementen voor jong & oud, van de jaarlijkse Circuit Run, de Red Bull megaloop waar de werelds beste kiteboarders wachten op de beste storm, concerten, de uitdagende Nieuwjaars duik en het legendarische circuit in de duinen van Zandvoort.

De centrale ligging van Ir G Friedhoffplein maakt het een ideale plek om te wonen voor degene die werken in de buurt van Zandvoort, Haarlem en Amsterdam.

Met eigen vervoer is er goede aansluiting op de uitvalswegen A9, A5 en A4.
Het reizen met openbaarvervoer in en om Zandvoort is makkelijk via het treinstation en bus 81. Voor de verre bestemmingen ligt met 30 minuten rijden Schiphol Airport.

De afmetingen van de villa zijn opgenomen in het meetrapport welke is opgesteld conform de richtlijnen NEN 2580.

De villa bestaat uit vier woonlagen met een woonoppervlakte die zich uitstrekt over een indrukwekkende 446 m2, gelegen op een perceel van 781 m2.

De gebouw gebonden buitenruimtes zijn de veranda van 23 m², het grote balkon van 24 m² en de twee loggia’s van beiden 6 m²
Een totaal bruto Inhoud van 1445 m³

Een extra mogelijkheid

In Zandvoort is het als bewoner van een woning mogelijk om de woning geheel of gedeeltelijk tijdelijk te verhuren. Hierop is de regelgeving toeristische verhuur van toepassing.

Op dit moment is het zo dat je als eigenaar die in de woning woont:
• De gehele woning 120 nachten per jaar aan maximaal 6 personen mag verhuren.
(er zijn voornemens dit terug te brengen tot 30 dagen per jaar).
• Een B&B mag inrichten en deze 365 dagen per jaar aan maximaal 4 personen mag verhuren.
• Een andere mogelijkheid is er om als eigenaar vergunning aan te vragen voor het voeren van een pension in combinatie met eigen
bewoning.

De oplevering zal plaats vinden in goed en flexibel overleg tussen beiden partijen.

This spacious villa is located between the vast dunes and the sea with long sandy beaches and cosy restaurants in Zandvoort South.

The design is inspired by the surroundings, the landscape and where a dream has been created of a home that has developed with patience and curiosity where within the design the needs of the family have been considered.

The symmetry of natural and modern materials and distinctive sightlines together provide a foundation of the design. The sloping roof in which a roof loggia has been created for both master bedrooms, the full-width balcony divided into private balconies for each bedroom, the pergola at the front, the covered veranda at the rear, the flat roofs on one side of the living room and on the other side of the guest/ au pair accommodation, give the villa a peaceful character.

The result is a family villa where a unique balance has been created in the interaction between indoor and outdoor living. The layout and furnishings were chosen based on their form and function, making the whole feel like a warm home.

The Family Villa has sufficient space for several cars at the front, outside on private property, as well as being possible again in the basement/garage.

A wide staircase leads to the entrance on the bel-etage where you enter a spacious and bright hall with stairs to the first floor, the living kitchen, the family terrace, the two livings and the guest/ au pair stay with enclosed private terrace.

The living kitchen with cooking island and spacious dining table is the heart of the villa. This is where family & friends gather to cook, eat, celebrate and enjoy together. The living kitchen has a fine connection to the family terrace and whether you enjoy cooking inside or lighting the barbecue outside, will go as a matter of course. The adjacent covered veranda offers shade on hot days and the comfort of enjoying the balmy summer evenings for longer, extending the outdoor season.

The two livings are adjacent and connected by large steel French doors on each side. Both livings offer the space for tranquillity, good conversations, a movie night, music and gives the ultimate experience to the terrace and a beautiful view of the vistas of the countryside.
The family terrace owes its charm to its elevated position relative to street level, privacy, views over the dunes and several furnished areas where you can enjoy a beautiful sunrise and sunset from the time the birds start to chirp until the stars fall.

Spend the day swimming a few lengths in the azure pool, bubbling in the hot tub, relaxing in the hammock, having a drink in the lounge area or enjoying long dinners under the sun and end the day in the sauna.

The guest/ au pair accommodation is a warm welcome. It is furnished with a lounge area, kitchenette, shower, bathtub, toilet, a double bed and an enclosed private garden. There is a private entrance as well as through an inner door a private and friendly access to the spacious hall of the villa.

The first floor has four bedrooms and all have access from the spacious and bright hall. The bedrooms have a serene atmosphere with each having its own built-in wardrobe, bathroom, air conditioning and balcony.

The second floor is divided into two identical master suites, each with a particularly distinctive ambience defined by panoramic views over the dunes or sea views beyond. Each suite has large windows with wide shutters on the outside providing privacy, security and natural light, a separate bathroom and a deep roof-loggia to enjoy a private spot with sea breeze.

Subtly located in a beautiful, almost untouched environment, the villa gives you the best of both worlds with the peace and luxury of home to a lovely walk or bike ride through the dunes where fallow deer and konik horses roaming free can be admired. Or with your feet in the sand and surfing the waves of the North Sea with its kilometres-long and beautiful sandy beach and the bustling and culinary restaurants and beach bars along the promenade where you can enjoy delicious food, a cup of coffee and trendy cocktails and fun boutiques.

There is an abundance of schools, sports clubs, the beautiful golf course The Dunes and several surf schools. Zandvoort is known for its many events for young & old, from the annual Circuit Run, the Red Bull megarun where the world's best kiteboarders wait to storm, concerts, the challenging New Year's dive and the legendary circuit in the dunes of Zandvoort.

The central location of Ir G Friedhoffplein makes it an ideal place to live for those who work near Zandvoort, Haarlem and Amsterdam. By own transport, there are good connections to the A9, A5 and A4 motorways.
Travelling by public transport in and around Zandvoort is easy via the train station and bus 81. For distant destinations, Schiphol Airport is a 30-minute drive away.

The dimensions of the villa are included in the measurement report which was drawn up in accordance with NEN 2580 guidelines.

The villa comprises four floors with a living area extending over an impressive 446 m2, situated on a plot of 781 m2.

The building-related outdoor spaces are the veranda of 23 sqm, the large balcony of 24 sqm and the two loggias of both 6 sqm
A total gross volume of 1445 m³

An additional possibility
In Zandvoort, it is possible as an occupant of a property to temporarily let all or part of the property. This is subject to the tourist rental regulations.
Currently, as an owner living in the property:
- Rent out the entire property 120 nights a year to a maximum of 6 people. (There are plans to reduce this to 30 days per year).
- May set up a B&B and let it to a maximum of 4 people 365 days a year.- Another possibility is for the owner to apply for a licence to run a guesthous in combination with own occupation.

Completion will take place in good and flexible consultation between both parties.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.500.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Dak
lessenaardak
Keurmerken
bouwkundige Keuring
Voorzieningen
zwembad, airconditioning, jacuzzi en sauna

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en hete lucht verwarming
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2019 van Combi, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
446 m²
Perceeloppervlakte
781 m²
Inhoud
1.445 m³
Buitenruimte oppervlakte
59 m²

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en vrij uitzicht
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*