Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10
Ida de Leeuwstraat 10

Ida de Leeuwstraat 10

Leiden

€ 590.000,- k.k.

Omschrijving

Wij starten de verkoop van deze woning op maandag 23 september 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Het gehele jaar door van het buitenleven genieten! Grote families, thuiswerkers en/of hobbyisten opgelet! Een enkele keer komt er zo'n instapklaar en ruim bemeten woonhuis (Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 140 m2) beschikbaar op deze kindvriendelijke plek aan de Ida de Leeuwstraat in Leiden. Uitgebouwde woonkamer met twee lichtkoepels en airconditioning, moderne open keuken, de dakopbouw zorgt voor extra woonruimte, vier slaapkamers, mogelijkheid voor een vijfde (slaap)kamer/hobbyruimte of thuiswerkplek, voor- en achterzijde een klein balkon en een fijne achtertuin dichtbij een speelpleintje voor de jongste kinderen. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze in 2021/2022 volledig gemoderniseerde/verbouwde 6-kamerwoning gelegen in de gewilde woonwijk Stevenshof. De veranda in de achtertuin is afsluitbaar middels glazen schuifwanden. Deze buitenruimte zal het hart van de echte tuinliefhebber zeker sneller laten kloppen! De woning is goed geïsoleerd en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. CV/WW via stadsverwarmingsnet. Wilt u gasloos wonen? Dat kan eenvoudig! Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum, LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Met de komst van de RijnlandRoute is de bereikbaarheid nog beter geworden. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Kortom, deze woning biedt u een perfecte leefomgeving voor jong en oud!

Indeling
Entree woning, hal met meterkast (2021)/stadsverwarming en een moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Uitgebouwde woonkamer met twee lichtkoepels, airconditioning en een trendy zwart stalen deur. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel in de royale woonkamer. Beeldt u zich eens in hoe fijn deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De moderne U-vormige open keuken (2021) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is o.a. voorzien van een keramiek werkblad, 5-pitskookplaat, design afzuigkap, Quooker, magnetron, oven en een vaatwasser. De stoere rvs Amerikaanse koelkast wordt ter overname aangeboden. De ruime trapkast zorgt voor opbergruimte. De hal, toilet, woonkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke pvc vloer inclusief vloerverwarming (2021). Door de grote raampartij en lichtkoepels geniet u van een lichte woonkamer met optimaal uitzicht op de achtertuin. Via de schuifpui (kunststof) heeft u toegang tot deze aantrekkelijke achtertuin (O). Deze niet alledaagse en rijk aangelegde tuin beschikt o.a. over een elektrisch bedienbaar zonnescherm, verlichting in de tegels, hoogwaardige schuttingen en een waterornament. De veranda met elektrische verwarming en ingebouwde ledverlichting is afsluitbaar middels glazen schuifwanden en maakt deze woning extra bezichtigingswaardig. De stenen berging, houten overkapping voor uw (motor)fiets(en) en de achterom zorgen voor comfort.

1e verdieping:
Via de verzorgde trapopgang met zwart stalen trapleuning bereikt u de overloop met de trap naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde van de woning vindt u een slaapkamer met elektrisch bedienbaar sunscreen en airconditioning. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers waarvan één kamer ook is uitgerust met airconditioning. De moderne geheel betegelde badkamer (2021) beschikt over een inloopdouche met zwart stalen douchewand, wastafelmeubel, twee handige nissen (voor o.a uw zeep en/of shampoo), designradiator en een 2e (hangend) toilet. U zult hier een wellness ervaring beleven! De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een beton ciré vloer.

2e verdieping:
Omdat deze verdieping is voorzien van een dakopbouw geniet u van extra woonruimte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime (ouder)slaapkamer met airconditioning, beton ciré achterwand en toegang tot een klein balkon. Aan de voorzijde van de woning vindt u een aantrekkelijke ruimte met airconditioning welk uitermate geschikt is om een vijfde (slaap)kamer, hobbyruimte en/of thuiswerkplek te creëren. Ook vanuit deze ruimte is er een toegang tot een klein balkon. De overloop en slaapkamers zijn ook op deze verdieping afgewerkt met een beton ciré vloer.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2065. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,32 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen. Kunststof gevelbekleding (2e verdieping). Airconditioning met buitenunit.

Aanvaarding: in overleg.

Energielabel: B

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1990
Gebruiksoppervlakte wonen: 139,80 m2
Bruto inhoud woning: 495,13 m3
Perceelopp: 137 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 590.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Voorzieningen
mechanische ventilatie, buitenzonwering, airconditioning en schuifpui

Energie

Energielabel
B
Verwarming
stadsverwarming, airconditioning en vloerverwarming gedeeltelijk

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
137 m²
Inhoud
495 m³
Buitenruimte oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 59 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*