Omschrijving

In het pittoreske Terhole mogen wij deze sfeervolle woning met veel comfort en een vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde aanbieden. De woning is voorzien van drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Deze woning is een ideale plek voor wie houdt van rust en een woning met karakter.

Het centrum van Hulst met alle basisvoorzieningen is op slechts 10 minuten autorijden te bereiken. Ook is de Westerschelde op enkele minuten bereikbaar, waar heerlijk gefietst of gewandeld kan worden. Bij Bar Goed kan er een pauze worden ingelast en is het genieten van het prachtige uitzicht op de passerende schepen.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst betreed je de lichte hal die toegang biedt tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen en is voorzien van een moderne laminaatvloer, die vijf jaar geleden is vernieuwd. Met het elektrische rolluik kun je de ruimte volledig verduisteren voor extra comfort.

De aangrenzende keuken is recent voorzien van een nieuw werkblad en stijlvolle greepjes, en beschikt over een 4-pits gasfornuis en een spoelbak. De naastgelegen bijkeuken biedt voldoende ruimte voor een koelkast en/of vriezer, en is daardoor ideaal voor extra opslag. De voormalige doucheruimte wordt momenteel gebruikt als wasruimte, maar kan eenvoudig weer worden omgetoverd tot douche.

De woning beschikt op de begane grond over een royale slaapkamer met een ruime inloopkast en een luxe badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van alle gemakken: een ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en een praktische handdoekradiator.

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Hier bevindt zich een ruime overloop waar een tweede toilet is gerealiseerd. Verder zijn er twee comfortabele slaapkamers, die perfect zijn voor kinderen, gasten of een thuiskantoor.

Tuin:
De achtertuin van deze woning is een echte oase van rust. Geniet van het vrije uitzicht terwijl je ontspannen zit onder de houten overkapping, die ook bij minder weer zorgt voor een aangename plek om buiten te vertoeven. De sfeer in de tuin roept het gevoel op van een vakantie in Frankrijk, waar je elke dag van kunt genieten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 215.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken en satellietschotel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
160 m²
Inhoud
393 m³
Buitenruimte oppervlakte
13 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*