Omschrijving

In de kindvriendelijke en jonge wijk "Het Balkon", grenzend aan de Nieuwe Waterweg, bevindt zich deze ruime instapklare 4-kamer eengezinswoning met voor- en achtertuin. Deze mooie woning beschikt door de uitbouw over een grote woonkamer met open keuken en is voorzien van 3 slaapkamers, een ruime badkamer, dakkapel aan de voorzijde en een heerlijke tuin op het zuidwesten. Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas.

Zeer gunstige ligging met in de directe nabijheid de natuurspeelplaats "Avonturis", een basisschool, kinderopvang en een prachtige wandel- en fietsroute langs het brede vaarwater, waarin de hele dag schepen in allerlei maten voorbij komen. Het metrostation Maassluis-West en het overdekte winkelcentrum Koningshoek liggen op korte afstand en ook de uitvalswegen naar de A20 en A4 zijn goed aan te rijden.

Voor de exacte indeling en indicatieve maatvoering verwijzen wij je graag door naar de plattegronden.

Indeling:

Begane grond:
Toegang tot de woning via de voortuin. Entree in betegelde hal met garderobe, meterkast, geheel betegeld toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar de woonkamer met open keuken.

Ruime woonkamer met uitbouw, geheel voorzien van laminaatvloer met brede stroken. Open keuken voorzien van 4-pits gasstel, oven/magnetron (Bosch), koel/vriescombinatie, vaatwasser (Bosch), afzuigkap. Deur naar de onderhoudsvriendelijke tuin, ideaal gelegen op het zuidwesten. De tuin heeft een achteruitgang en een houten berging en is voorzien van stopcontacten en een waterkraan.

1e verdieping:
Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, beiden voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer achter heeft twee Velux dakramen. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad/douche, 2e toilet en wasbak.

2e verdieping:
Overloop met aansluiting voor een was/droogcombinatie. Tevens opstelplaats van de CV ketel uit 2022 (Intergas Xtreme 36).
Derde slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Gebruiksoppervlakte wonen 97,9 m2
- Gelegen op 119 m2 eigen grond
- Keurig onderhouden instapklare woning
- Energielabel A
- Kunststof kozijnen
- Achtertuin ligging zuidwest/ voortuin noordoost
- Ruime vrijstaande houten berging
- Rustige, kindvriendelijke, centraal gelegen woonwijk
- Notaris keuze voorbehouden aan koper, echter binnen de regio
- Gewenste opleverdatum: in overleg, kan per direct

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om de woning te bezichtigen of om in onderhandeling te treden. Hoewel deze tekst en plattegrond met zorg zijn samengesteld zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. De toegepaste Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Dak
lessenaardak

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Intergas Xtreme 36, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Perceeloppervlakte
119 m²
Inhoud
348 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 43 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*