Omschrijving

Aan de rand van Noordwijk Binnen gelegen, grenzend aan een sloot en met een schitterend vrij uitzicht over de bollenvelden, vindt u deze ruime, instapklare en goed onderhouden eengezinswoning met parkeergelegenheid en stenen berging op eigen terrein aan de voorzijde. De indeling van de woning voorziet in een royale uitgebouwde woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping en 2 slaapkamers met dakkapel op de tweede verdieping.
Zowel de historische kern van Noordwijk Binnen als zee, strand en duinen zijn op loop-/fietsafstand. Noordwijk biedt scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, sportaccommodaties, een actief verenigingsleven en een diversiteit aan winkels en horeca. In de directe omgeving beginnen bovendien prachtige wandel- en fietsroutes. Vanuit Noordwijk zijn de A4 en A44 richting Amsterdam/Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag en de N206 snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met deur naar ruime inpandige berging met aansluiting voor de wasapparatuur. De berging is tevens van buitenaf toegankelijk. Toilet met wandcloset en fontein, meterkast, garderobe en trapopgang naar de 1e verdieping. Deur naar de ruime woonkamer (tuingerichte kamer) met luxe open keuken in L-opstelling aan de voorzijde van de woning. De open keuken is voorzien van een eetbar en diverse inbouwapparatuur, zoals: gaskookplaat met wokbrander en Teppanyaki-plaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron, quooker, machine, Amerikaanse koelkast, vriezer en water/ijsblokjesmachine. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en veel bergruimte. Op de begane grond ligt een fraaie plavuizen vloer in houtlook met vloerverwarming. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de zonnige tuin met riant uitzicht over de bollenvelden, een sfeervolle gashaard en een trapkast.

1e Verdieping: Overloop, slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde met aansluitend de walk-in-closet met kastenwand. Voorheen was dit een 3e slaapkamer op deze verdieping. Vanuit de slaapkamer is het balkon/zonneterras bereikbaar vanwaar men ook weer een schitterend vrij uitzicht heeft. Royale 2e slaapkamer en een moderne badkamer met ligbad, wastafelmeubel, douche, wandcloset en handdoekradiator.

2e Verdieping: Overloop met C.V.-opstelling en omvormer van de zonnepanelen, 2 slaapkamers met dakkappellen en veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: Aan de voorzijde bevinden zich een parkeerplaats en een stenen berging op eigen terrein. De heerlijk zonnige achtertuin, gelegen op het zuidoosten en met veel privacy, heeft een zonneterras en een houten vlonder grenzend aan de sloot welke achter de woningen loopt. Vanuit de achtertuin heeft men een adembenemend en riant vrij uitzicht over de bollenvelden. Hier is het dan ook heerlijk toeven met een drankje.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden, instapklare woning
- Houten kozijnen met dubbel glas
- Buitenzijde recent geschilderd (2024)
- Voorzien van alarminstallatie
- Voorzien van 11 zonnepanelen
- Zonnescherm aan de achterzijde
- Begane grond v.v. fraaie houtlook plavuizen met vloerverwarming
- Adembenemend uitzicht aan de achterzijde
- Achtertuin op het zuidoosten
- Dakkapellen recent v.v. nieuwe dakbedekking
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 649.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel en alarminstallatie

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Nefit Trendline HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²
Perceeloppervlakte
149 m²
Inhoud
479 m³
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*