Hooge Braak

Hooge Braak

Bakel

€ 275.000,- v.o.n.

Omschrijving

Ruime bovenwoning in het hart van Bakel:

Introductie:
Welkom bij deze moderne bovenwoning gelegen aan de Hooge Braak in het charmante Bakel. Met een riante oppervlakte van circa 84 vierkante meter en ingebouwde warmtepomp, is dit gasloze huis de ideale keuze voor starters en stellen die op zoek zijn naar een comfortabele en duurzame woonoplossing. Met een centrale locatie en serene ligging, biedt deze woning alles waar u naar op zoek bent.

Bijzonderheden:
• Moderne, ruime bovenwoning van circa 84 vierkante meter verdeeld over twee bouwlagen
• VVE bijdrage van € 123,39,- per maand
• Gasloos, voorzien van warmtepomp
• Keurig afgewerkt, inclusief badkamer en keuken
• Gelegen op de eerste verdieping

Indeling van de woning:

Eerste verdieping:
Bij binnenkomst treft u de centrale hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De hal is ruim opgezet en biedt een uitnodigende entree. Aangrenzend vindt u de woonkamer, waar veel natuurlijk licht naar binnen stroomt en de toegang biedt tot een ruim balkon. De compacte, moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder treft u op deze verdieping een nette badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Tenslotte vindt u op deze verdieping een ruime, lichte slaapkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping, waar voldoende ruimte is voor een tweede slaapkamer of een hobbyruimte. De technische ruimte met warmtepomp en witgoedaansluiting vindt u op de tweede verdieping.

Buitenruimtes:
De woning beschikt over een ruim balkon, toegankelijk vanuit de woonkamer/keuken. Het balkon biedt voldoende ruimte om buiten te ontspannen. Aan de voorzijde van de woning treft u de openbare ruimtes van de woonwijk.

Omgeving:
Deze bovenwoning is gelegen in het levendige Bakel, op loopafstand van het openbaar vervoer en nabij de uitvalswegen. Daarnaast zijn er tal van voorzieningen op korte afstand beschikbaar, waaronder een supermarkt voor al uw dagelijkse boodschappen. De omgeving kenmerkt zich door een divers en actief buurtleven, met veel activiteiten en voorzieningen afgestemd op de lokale gemeenschap. De charmante Herelaef wijk biedt u een harmonieuze leefomgeving aan de rand van het hart van Bakel.

Bereikbaarheid:
Deze woning aan de Hooge Braak is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het appartement ligt op een steenworp afstand van de snelwegen A67 en A73, wat maakt dat omliggende steden zoals Helmond, Venray en Eindhoven eenvoudig te bereiken zijn. Daarnaast is er een goede busverbinding met het nabijgelegen treinstation Deurne.

Afsluiting:
Bent u benieuwd geworden naar deze aantrekkelijke bovenwoning in Bakel? Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar en helpen u om uw woondroom te realiseren.

Vragen?
Indien u nog (aanvullende) vragen heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0492 792989.
Ook kunt u ons per mail bereiken via info@vastgoed-totaal.nl.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 275.000,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
2011-
Open portiek
nee
In aanbouw
ja
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout
Lees meer

Gallerij

Plattegronden

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*