Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A
Hogeschoorweg 3A

Hogeschoorweg 3A

Venlo

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Op 2-5 minuten loopafstand van het Wilhelminapark, centrum Venlo en rivier de Maas ligt deze zeer goed onderhouden, karakteristieke jaren-30 woning in een rustige woonomgeving. Deze sfeervolle woning heeft veel authentieke details zoals glas-in-loodramen, paneeldeuren en terrazzovloeren. De woning heeft o.a. een provisiekelder, een doorzonwoonkamer, een aparte keuken, een bijkeuken, 3 slaapkamers en twee badkamers waarvan 1 met ligbad. De tuin heeft een achterom en is gelegen op het westen en heeft een grote terrasoverkapping met schuifpui. Tevens is er een ruim dakterras. Voor het huis is met vergunning de auto te parkeren.

Indeling:

Kelder:
Vanuit de hal is er toegang tot de provisiekelder welke is opdeelt in 2 compartimenten. in de kelder hangt een nieuwe meterkast en is de aansluiting voor de wasmachine en droger

Begane grond:
De entree/hal is voorzien van een originele terrazzovloer. De hal geeft toegang tot de statige trapopgang naar de 1e verdieping, de kelder, de toiletruimte en de woonkamer en de keuken. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en terrazzovloer. De sfeervolle woonkamer (ca. 29m2) heeft aan de voorzijde een erker met glas-in-loodramen. Verder is de woonkamer voorzien van een eiken parketvloer en een airco. Vanuit de woonkamer is middels een loopdeur toegang tot de keuken (ca.9m2). De keuken is ingericht met een 4-pitsinductieplaat, afzuigkap, combi oven-magnetron , vaatwasser en een close in boiler. De keuken is voorzien van een terrazzovloer. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger en een aansluiting voor diepvries en koelkast en er staat een keukenblok. Middels een loopdeur bereikt men de tuin.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers met muurkasten, de badkamer, het dakterras en de trapopgang naar de 2e verdieping. De slaapkamers zijn (ca. 12m2 en 12,60m2) en beide voorzien van een laminaatvloer, gestuukte wanden en muurkasten. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, aparte douchecabine, vaste wastafel en een zwevend toilet. Het dakterras is ca.16m2 groot.

2e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 3e slaapkamer (ca. 18, m2). De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, airco en 2 Velux dakramen. Met een losse trap toegang tot de ruime vliering. Tevens is op de 2e verdieping een luxe en geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, inloop douche, dubbele wastafel met wastafelmeubel. Ook is er nog een ruime inloopkast (ca. 9m2) aanwezig.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin heeft een glazen overkapping met schuifdeuren, borders met beplanting, terras en een tuinhuis voorzien van elektra. De tuin is gelegen op het westen en is te bereiken middels een vrije achterom.

Algemeen:
Bouwjaar 1937, inhoud ca. 590 m3, woonoppervlakte 135m2, perceeloppervlakte 142m2. Onderhoudsstaat is zowel binnen als buiten zeer goed. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas, m.u.v. de glas-in-looddetails. De achtergevel is voorzien van rolluiken. Het dak en de muren zijn geïsoleerd.er zijn 14 zonnepanelen in 2023 geplaatst. Energielabel C. Deze karakteristieke woning is gelegen op een top A locatie op loopafstand van het centrum van Venlo en de Maas en haar uiterwaarden. Basisscholen en een middelbare school bevinden zich eveneens in de directe nabijheid. De uitvalswegen A67/ A73 en de Duitse grens zijn gelegen op 5 autominuten.

Vraagprijs: € 450.000 k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
samengesteld dak

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
102 m²
Inhoud
590 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
15 m²
Buitenruimte oppervlakte
27 m²

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*