Omschrijving

Stel je voor: een sfeervolle bovenwoning met sierlijsten, een authentieke schouw, een zonnig dakterras op het zuidwesten en kunststof kozijnen met HR++ glas. En dit alles op een centrale locatie in het Land van Valk. Je vind het aan de Heysterbachstraat.

Deze ruime bovenwoning beschikt over een grote woonkamer, een recent vernieuwde keuken met een lekker balkon, 3 slaapkamers en een heerlijk zonnig dakterras. Bovendien vind je dichtbij alles wat je nodig hebt: openbaar vervoer, supermarkten, scholen, sportverenigingen en zelfs het ziekenhuis!
Wat deze plek echt bijzonder maakt? De centrale ligging gecombineerd met de rust en ruimte in het Land van Valk. Je zit binnen mum van tijd in het centrum van Dordrecht, maar je loopt ook zo naar het Dubbelmondepark voor een lekkere wandeling. Wist je dat je hier Schotse Hooglanders kunt spotten?

Met 90 m² woonoppervlak en een handige bergzolder voor al je spullen is dit een perfecte plek voor jong en oud. De verkoper heeft hier zelf sinds 2007 gewoond en haar kinderen zijn hier opgegroeid – dat zegt genoeg, toch?
Mis deze kans niet om dit geweldige huis te bekijken! BEL ons voor een rondleiding en laat je verrassen door al het moois dat Heysterbachstraat 61 te bieden heeft. 


Indeling:
Hal met meterkast (6 groepen + dubbele groep, aardlekschakelaars, meters)


1e verdieping:
Overloop met toilet (half betegeld, fontein).

Woonkamer over de gehele lengte van de woning (voormalig en suite), voorzien van sierlijsten, een schouw, kunststof kozijnen en een laminaatvloer. De voorzijde van de woonkamer biedt toegang tot de keuken.

Keuken in hoekopstelling (2021), deze beschikt over een 4 pit inductiekookplaat, oven, vaatwasser, losse koel/vriescombinatie en een deur naar het balkon aan voorzijde.

Vanaf het knusse balkon, gelegen op het noordoosten, heb je een mooi uitzicht op de Heysterbachstraat, hier kan je heerlijk genieten van een drankje tijdens het koken!


2e verdieping:
Overloop, bergruimte.

Leuke slaapkamer aan achterzijde, voorzien van een laminaatvloer. Vanuit deze kamer heb je toegang tot een grote ruimte in de nok van de woning, ideaal te gebruiken als berging maar ook een leuke speelplek voor de kinderen.
Hier bevindt zich tevens de opstelplaats CV-ketel (Remeha Avanta, 2019) en een kunststof dakraam.

Slaapkamer aan voorzijde, voorzien van een laminaatvloer en vaste kasten.

Kleine slaapkamer aan voorzijde.

Badkamer (volledig betegeld) met douchecabine, wastafel met spiegelkast, wasaansluiting, designradiator en toegang tot het dakterras.

Het ruime dakterras aan achterzijde is gelegen op het zuidwesten, een ideale buitenruimte waar je tot in de late uurtjes kan genieten van het zonnetje. Het terras is voorzien van kunstgras en een kunststof reling.


Algemeen:
- Karakteristieke jaren '20 bovenwoning met ruime woonkamer, moderne keuken, 3 slaapkamers en een fijn dakterras.
- In 2021 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Keuken vernieuwd in 2021.
- Meterkast + bedrading vernieuwd.
- Dakfolie + bitumen vervangen in 2023.
- Kleine maar actieve VvE, bijdrage €100 per maand.
- Oplevering in overleg.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Maarten Makelaardij is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 310.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²
Buitenruimte oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 16 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*