Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A
Heuvelstraat 22A

Heuvelstraat 22A

Breda

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in jouw nieuwe appartement in het hart van Breda! Dit charmante appartement biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen met karakteristieke jaren 30 elementen zoals marmeren schouwen en en-suite deuren. Met een luxe afwerking en doordachte indeling, voel je je hier meteen thuis. Gelegen in een karakteristiek gebouw uit 1928, combineert dit appartement historische charme met moderne gemakken. Geniet van de luxe badkamer, de ruime woonkamer ensuite en het heerlijke dakterras. Parkeren doe je eenvoudig voor de deur en binnen 15 minuten fiets je naar het treinstation. Of je nu op zoek bent naar rust of gezelligheid, dit appartement biedt het allemaal. Lees verder en ontdek de vele pluspunten van jouw nieuwe woning.

Begane Grond:

Stap binnen via de voordeur en je komt in een fraaie hal met een stijlvolle granitovloer. Hier bevindt zich de moderne meterkast, uitgerust met 5 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal leidt de trap je naar de eerste verdieping, waar jouw nieuwe thuis zich bevindt.

Eerste Verdieping:

Via de trap kom je op de overloop, die toegang biedt tot bijna alle ruimtes op deze verdieping: een luxe badkamer, toilet, wasruimte, woonkamer ensuite en de keuken. Vanuit de keuken loop je door naar de slaapkamer met vaste kast.

Luxe Badkamer:

De badkamer aan de voorzijde is ongeveer 2.10m breed en 2.42m diep. Geniet van het vrijstaande ligbad met staande kraan, ideaal voor een moment van ontspanning. Daarnaast is er een ruime inloopdouche met regendouche, een stijlvol badkamermeubel met waskom en ingebouwde kraan, en een grote spiegel. De vloer en deels de muren zijn betegeld, de overige muren en het plafond zijn strak gestukadoord.

Woonkamer Ensuite:

De woonkamer ensuite bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en bestaat uit twee delen. Het voorste gedeelte wordt momenteel gebruikt als woonkamer, met een tv voor de oude schouw. Het achterste gedeelte dient als eetkamer, maar kan ook perfect als slaapkamer fungeren. Beide delen hebben een fraaie houten vloer en strak afgewerkte wanden en plafonds met inbouwspotjes. De woonkamer biedt via schuifdeuren toegang tot de eetkamer, waar je nog een oude schouw vindt en handige kasten aan beide zijden van de ensuite deuren. Vanuit de slaap/eetkamer heb je toegang tot het dakterras van bijna 7m2, perfect voor een BBQ en gezellige zitplek.

Handige Wasruimte en Toilet:

In de hal is een vaste kast met wasmachine en droger, praktisch en uit het zicht. Naast deze kast bevindt zich de wc met zwevend toilet. De authentieke tegelvloer en deels betegelde muren, gecombineerd met strak stucwerk, geven een stijlvolle uitstraling.

Moderne Keuken:

Vanuit de hal kom je in de dichte keuken met een hoekopstelling en apart fornuis. De fraaie Boretti is voorzien van een grote oven, 4 gaspitten en een grillplaat. De keuken heeft een dubbele spoelbak met kraan, een vaatwasser en een gemakkelijk te onderhouden stenen blad.

Sfeervolle Slaap/eetkamer:

De slaapkamer, momenteel gebruikt als eetkamer, is ongeveer 2.55m breed en 3.29m lang en heeft een vaste kast. De kamer heeft dezelfde houten vloer als de rest van de woning, en de muren en het plafond zijn strak gestukadoord.

Heuvelstraat 22a in het kort:

- 67 m2 woonoppervlakte

- Bijdrage VVE € 75,- per maand

- 1 slaapkamer

- Bouwjaar 1928

- CV-Ketel

- Elektra ca. 10 jaar geleden vernieuwd

- Inbouwspots met dimmers

- Karakteristieke massief houten vloer

- Balkon op het westen

- Luxe badkamer

- Houten verdiepingsvloeren

- Parkeren voor de deur

- 15 minuten fietsen naar het treinstation

- Op loopafstand van de gezellige Haagse Markt

- Op loopafstand van de Bruisende binnenstad

- Meetrapport aanwezig

Klinkt dit als jouw droomappartement? Plan dan snel een bezichtiging en ontdek het zelf!

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Bij 076 Makelaardij kun je 7 dagen per week een bezichtiging plannen, dus ook bij deze prachtige woning. De enige voorwaarde is dat de bezichtiging plaatsvindt bij daglicht. Als je interesse hebt in deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

BEZICHTIGING

We zorgen ervoor dat je alle tijd krijgt om het huis op je gemak te bekijken, omdat het belangrijk voor ons is dat je de sfeer echt kunt ervaren. We hopen dat je jezelf al snel thuis voelt en je aan het eind van de rondleiding weet of je hier wilt wonen. Bekijk voor je bezoek het MOVE dossier zorgvuldig, hier vind je belangrijke documenten zoals de vragenlijst, de lijst met roerende zaken, de plattegronden, en het bouwkundig rapport, zodat je goed voorbereid bent op wat je kunt verwachten.

VERKOOPVOORWAARDEN:

Asbestclausule: Als een woning voor 1 juli 1993 is gebouwd, is er een kans op asbest in bijvoorbeeld het dak of de vloerbedekking. De verkoper weet niet of er asbest is, maar na de verkoop ben jij als koper verantwoordelijk. Dit wordt in de koopakte vastgelegd.

Ouderdomsclausule: Omdat deze woning 96 jaar oud is wordt deze clausule opgenomen. De bouwkwaliteit kan lager zijn dan bij nieuwe woningen en je kunt je hier niet op beroepen. Wij hebben een bouwkundige keuring uit laten voeren die je krijgt te zien voordat je komt kijken. Lees deze nauwkeurig door. Je bent natuurlijk altijd vrij om zelf een keuring uit te laten voeren als je dat graag wil.

Eigenaar geen bewoner geweest: De verkoper heeft zelf nooit in de woning gewoond en kan jou daarom niet informeren over specifieke eigenschappen of gebreken zoals een bewoner dat kan. Dit zullen we vastleggen in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580: Deze meetinstructie geeft een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Er kunnen verschillen zijn door interpretatie of meetbeperkingen.

Rechtsgeldige koopovereenkomst: Pas na ondertekening is een overeenkomst tussen jou en de verkoper rechtsgeldig.
Waarborgsom of bankgarantie: Bij een VBO-modelkoopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom gevraagd. Een week na het verlopen van de ontbindende voorwaarden als deze opgenomen zijn. Of een week na ondertekening van de koopakte als er geen ontbindende voorwaarden opgenomen zijn.

Verkoopdocumentatie: Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter, omdat we in grote mate afhankelijk zijn van informatie verstrekt door derden, kunnen we de volledige juistheid van de gegevens niet garanderen. De verkoper en wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Deze documentatie dient als een algemene gids voor kopers en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel advies of een grondige inspectie van de woning.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van CV, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 7 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*