Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74
Heuvellaan 74

Heuvellaan 74

Gouda

€ 285.000,- k.k.

Omschrijving

VRIJ UITZICHT! Eyecather van dit topappartement is het royale dakterras met vrij uitzicht op groen en water. Het betreft een driekamerappartement op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement beschikt over een ruimte woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een zonnig terras.

De woning is gelegen in Bloemendaal, een kindvriendelijke en ruim opgezette wijk in Gouda. Het Groenhovenpark ligt om de hoek, ideaal voor een wandeling. Alle voorzieningen liggen in de directe nabijheid. Zo liggen het wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer, zorgvoorzieningen en scholen op loopafstand. Ook uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree van het appartementencomplex. De entree is voorzien van een bellentableau, lift en toegang tot de inpandige berging. Naast de eigen berging is er een gezamenlijke fietsenberging.

Tweede verdieping:
Entree/hal met meterkast, vaste kast en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer ligt aan de achterzijde en beschikt over een laminaatvloer. Door de lengte van ruim 7,5 meter is er meer dan voldoende ruimte voor de living en de eethoek. Via de woonkamer is er toegang tot de half-open keuken. De halve wand met twee openingen geeft een speels en ruimtelijk effect. De keuken bestaat uit een keukenblok met boven- en onderkasten en een afzuigkap.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot het dakterras. Het dakterras ligt op het zuidwesten, de ideale ligging voor zonliefhebbers omdat hier de middag- en avondzon schijnt. Het zonnescherm zorgt voor een schaduwplekje op warme dagen. Met een diepte van ca. 2,5 meter is dit een heerlijke ruime plek om te verblijven.

De hal biedt eveneens toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en het toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchefunctie, een wastafel, de wasmachine-aansluiting en de boiler (huur). Het separate toilet beschikt over een duoblok en fonteintje.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 1982
- Woonoppervlak: ca. 78 m²
- Gelegen op eigen grond
- Zonnig dakterras met vrij uitzicht
- Glasvezel aanwezig
- VVE-bijdrage: € 198,25 per maand (incl. € 56,82 voorschot stookkosten)
- Gasloos; blokverwarming en elektrisch koken
- Gelegen in groene omgeving
- Oplevering in overleg


Hypotheekadvies:
Heeft u hypotheekadvies gehad? Het is van groot belang voor de verkoper dat u uw financiële zaken op orde heeft. Een adviesgesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur kan hierbij helpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Erwin Klein van Klein en Partners via: 06-20417754 of check zijn website.

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
blokverwarming
Warm water
elektrische boiler huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 15 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*