Omschrijving

Het Rijpaard 39, Dronten
Op een prachtige locatie in wijk "De Manege" en op steenworp afstand van het "Van Veldhuizenbos" staat deze ruime Twee onder een kap Woning met 5 slaapkamers, 14 zonnepanelen en een fraai aangelegde tuin. De woning is gelegen in een rustig hofje op een perceel van 428 m² eigen grond.

Let op! Betreft bieden vanaf prijs.

INDELING
BEGANE GROND: Overdekte entree, hal, meterkast, toiletruimte met fonteintje en open hardhouten wenteltrap naar de verdiepingen. Toegang tot de ruime L-vormige woonkamer met lichte laminaatvloer en veel lichtinval door de vele raampartijen. Aansluitend de eethoek en ruime open keuken. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een rvs-spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de royale bijkeuken met veel opbergruimte in vaste kastopstelling en deur naar de garage. Vanuit de extra brede garage kom je via de loopdeur in de goed onderhouden achtertuin met verschillende terrassen, vrijstaande overkapping, gazon, plantenborders en achterom langs de woning. Er is de hele dag zon én schaduw te vinden en volop privacy. De oprit biedt voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in het hofje.

1e VERDIEPING: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De royale hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een vaste kastenwand. De 2e slaapkamer is tevens aan de voorzijde met openslaande deuren naar het balkon. Slaapkamer 3 bevindt zich samen met de badkamer aan de achterzijde van de woning. De moderne ruime badkamer heeft een zitbad, douchehoek, toilet en dubbele wastafel in meubel en een opstelling voor de wasmachine.

2e VERDIEPING: Via vaste hardhouten trap te bereiken ruime overloop met veel bergruimte in de vaste kasten en toegang tot nog twee ruime slaapkamers met daarin veel lichtinval door de hoge raampartijen. In deze slaapkamers tevens opbergruimte achter de knieschotten.

BIJZONDERHEDEN & STERKE PUNTEN:
- Woonoppervlakte 155 m²;
- De woning beschikt over 14 zonnepanelen (2013)
- Gelegen in een rustig hofje op 428 m² eigen grond;
- Smaakvol aangelegde tuin met overdekt terras, gazon prachtige ligging, op loopafstand het "Van Veldhuizenbos";
- Nabij scholen, openbaar groen en uitvalswegen;
- Zeer kindvriendelijke wijk door de vele grasveldjes en speelgelegenheden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
dwarskap
Voorzieningen
zonnecollectoren en frans balkon

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
C.V.-ketel
electrische combi-ketel uit 2016 van Atag (comfortgarantie tm 2026), eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
428 m²
Inhoud
608 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
25 m²
Buitenruimte oppervlakte
5 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
beschutte ligging
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*