Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76
Het Lemoen 76

Het Lemoen 76

Arnhem

€ 460.000,- k.k.

Omschrijving

RUIM, LICHT EN MODERN WONEN IN SCHUYTGRAAF
Welkom bij Het Lemoen 76, een prachtige tussenwoning in de geliefde wijk Schuytgraaf, Arnhem. Deze moderne woning biedt alles wat u zoekt: schitterende architectuur, enorm veel leefruimte en een perfecte locatie in een rustige, groene omgeving. Met maar liefst drie volwaardige woonlagen is dit een droomhuis voor gezinnen en iedereen die houdt van ruimte, comfort en licht.

BEGANE GROND; STIJLVOL & PRAKTISCH
Bij binnenkomst via de hal voelt u zich direct thuis. De tegelvloer geeft de ruimte een stijlvolle uitstraling, terwijl de moderne meterkast met glasvezelaansluiting en stadsverwarming zorgen voor het nodige comfort. Onder de trap bevindt zich een handige garderobehoek en er is een modern toilet met fontein, uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamer.

De keuken aan de voorzijde is een echte eyecatcher, met een L-vormige opstelling in witte kleurstelling. De keuken is volledig uitgerust met Siemens-apparatuur, waaronder een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en soft close lades. Het kunststof werkblad met spoelbak maakt het geheel compleet, en de tegelvloer zorgt voor een naadloze overgang naar de rest van de begane grond.

De ruime woonkamer is afgewerkt met een neutrale laminaatvloer en beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. De grote glazen pui zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de radiatoren zorgen voor een aangename warmte in de koudere maanden.

EERSTE VERDIEPING; RUIME & COMFORT
Een gestoffeerde trap leidt u naar de eerste verdieping, waar u opnieuw verrast wordt door een ruime overloop en twee goed bemeten slaapkamers. De master bedroom aan de achterzijde is een oase van rust en comfort, voorzien van airconditioning voor die warme zomerdagen.

De badkamer op deze verdieping is een waar pronkstuk. Met een verruimde indeling biedt deze ruimte een luxueus ligbad, een ruime inloopdouche met regendouche, een modern wasmeubel en een toilet. De antracietkleurige vloertegels en witte wandtegels creëren een tijdloze uitstraling, terwijl het spanplafond met ingebouwde spots voor de perfecte sfeer zorgt.

BOVENSTE VERDIEPING; LICHTRIJK, RUIMTE & MODERNE AFWERKING
Op de bovenste verdieping treft u twee royale slaapkamers, beide voorzien van donker laminaat en kamerhoge raampartijen die de ruimtes vullen met natuurlijk licht. De betonnen vloeren en hoge plafonds geven deze verdieping een moderne en ruimtelijke uitstraling. De HR-beglazing zorgt voor uitstekende isolatie. De ruime overloop biedt extra gemak met een praktische washoek, waar u eenvoudig uw was kunt verzorgen zonder ruimte te verliezen.

TUIN & OPBOUW
Gebouwd in 2007 combineert de woning moderne bouwtechnieken met tijdloze stijl. De woning heeft een uitstekende isolatie en is voorzien van airconditioning, wat zorgt voor een comfortabel en energiezuinig leefklimaat. De tuin biedt een heerlijke wisselwerking in natuurschoon met mooi groen gecombineerd met straatwerk, een zongericht terras aan de woning en een fijne privacy. Door de ideale ligging kunt u naast een schaduwterras in een hete zomer, tevens optimaal van de zon genieten in een andere gedeelte van deze tuin. Deze sfeervolle tuin ademt de sfeer van een buitengewoon en rijk leven en is een essentieel onderdeel van het woongenot. Daarnaast nog een toevoeging aan het woongenot namelijk een handige berging achter in de tuin en een achterom.

GELIEFDE WIJK EN OMGEVING
Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk worden circa 6.250 woningen gebouwd in 26 karakteristieke buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken, doordat alle buurten een eigen karakter hebben. Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten. Door de nabijheid van de Betuwe en de binnenstad van Arnhem heeft Schuytgraaf een bijzondere ligging. Daardoor voldoet wonen in Schuytgraaf aan veel individuele woonwensen. Er zijn veel recreatiemogelijkheden en op steenworp afstand bevindt zich het mooie en uitgestrekte landschap van park Lingezegen. Deel van dit park zijn de Rijkerswoerdse plassen en het natuurbos. De woning zelf is gelegen nabij een grote kanovijver, in de directe nabijheid van vele speeltuinen. Het winkelcentrum van de Schuytgraaf is om de hoek en biedt een zeer gevarieerd winkelaanbod. Tevens staat een uitbreiding van het winkelcentrum op de planning.

BIJZONDERHEDEN
- Goed onderhoud- en afwerkingsniveau;
- Instap klaar woonhuis;
- Volledig geïsoleerd;
- Bouwjaar 2007;
- HR++ beglazing;
- Energielabel A;
- Stadsverwarming;
- Vier slaapkamers;
- Moderne & luxe afwerking;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Tuin op het zuidwesten;
- Zeer kindvriendelijke woonomgeving;
- Fraaie ligging in gewilde, kindvriendelijke woonwijk;
- Nabij voorzieningen, uitvalswegen en openbaar vervoer;
- Fietsafstand van centrum Arnhem.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bekijk dan ook onderstaande elementen die wij standaard bij al onze woningpresentaties weergeven.
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden

Of download via Funda de brochure en klik op de link naar de website van de woning. Op de website vind je tevens de vragenlijsten en het meetrapport.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 460.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel en airconditioning

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
146 m²
Inhoud
439 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 58 m² en is gelegen op het zuidwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*