Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11
Herfterplein 11

Herfterplein 11

Zwolle

€ 625.000,- k.k.

Omschrijving

EEN DROOMHUIS IN DE WIPSTRIK…

In dit prachtige woonhuis vind je alles op jouw wensenlijst als je op zoek bent naar een zorgvuldig gerenoveerd en stijlvol familiehuis. Deze schitterende jaren-30 woning zorgt ervoor dat klassiek en vernieuwd wonen samen komen. De karakteristieke en authentieke elementen zijn bewaard gebleven waardoor je direct de WOW-factor hebt zodra je binnenstapt. De vestibule met de fraaie trapopgang, de hal met paneeldeuren, de mooie doorzonkamer met erker en openslaande deuren naar de tuin, granitovloeren, een moderne keuken en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Boven zul je verrast zijn door de wondermooie ruimtes, twee zeer royale slaapkamers, een luxe badkamer en een extra kamer (voormalige badkamer). Op de grote zolder zijn twee ruime slaapkamers, een praktische berging en een aparte wasruimte met wastafel met genoeg ruimte voor wassen en drogen. De hoogte en de balken op deze verdieping zorgen voor sfeer en de unieke stijl die zo goed past bij de jaren-30 woningen.

De groene tuin is een plaatje! Er is een terras grenzend aan de openslaande deuren vanuit de woonkamer waardoor je deze tuin vaak als verlengde van jouw leefruimte zult gebruiken.
De ligging van de tuin op het zuiden is perfect, bovendien is er een schuur, een overkapping en een achterom. De tuin staat vol met struiken, een gazon en borders met planten. Een fantastische plek om heerlijk te genieten in de zon, van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar.

De ligging van deze woning is geweldig. De Wipstrik zorgt voor een stadsgevoel doordat je zó in de binnenstad bent maar je woont hier toch lekker rustig. De woning is zeer privé gelegen met een vrij uitzicht, met veel groen en een speeltuintje op het plein. Vrij parkeren kan je gewoon voor de deur in de straat.

Ben jij op zoek naar een magnifiek woonhuis met een hoog afwerkingsniveau en een uitstekende staat van onderhoud? Een woning waar je zo in kunt? Maak dan snel een afspraak om te komen bezichtigen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en schitterende vestibule met tussendeur, een fraaie hal met trapopgang, de trap met een chique loper en toegang tot de kelder, een modern toilet voorzien van een fonteintje. Je komt binnen in de mooie lichte woonkamer, zeer sfeervol en lekker ruim, met een open keuken aan de achterzijde. De keuken is uitgevoerd in wit en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De vloeren, de strak gestucte wanden, de openslaande deuren naar de tuin, alles past in het perfecte plaatje.

Eerste verdieping:
Je komt boven op de overloop met de paneeldeuren en ook hier zie je meteen dat de afwerking op de verdieping is doorgetrokken. Er zijn twee verrassend ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een inloopdouche met rainshower, een ligbad, een wastafelmeubel en een tweede toilet. Bovendien heeft de badkamer een groot raam dat zorgt voor daglicht en frisse lucht. De voormalige badkamer is nog aanwezig maar leent zich ook prima voor een extra slaapkamer, een werkruimte of een kleedkamer.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de overloop die door de nokhoogte en de balken heel sfeervol is. Op deze voorzolder vind je het wasgedeelte, netjes afgewerkt, onder een werkblad en voorzien van een wastafel. Praktisch voor logees of een handwas. Er zijn twee mooie grote slaapkamers voorzien van charmante dakkapellen en er is een aparte berging die in gebruik is voor de opslag van spullen. Ook deze verdieping is helemaal af!

Tuin:
De tuin is perfect gelegen op het zonnige zuiden. Hier zit je heel beschut al heerlijk buiten in de zon, met genoeg privacy en veel groen. De tuin staat vol planten, bloemen en veel groen… Het terras is ruim, er is plek voor een tuin- of lounge set zodat je gezellig buiten kan zijn. Er is een praktische stenen berging met genoeg ruimte voor de fietsen en andere spullen en er is een overkapping. Bovendien kan je achterom, heel fijn.

Ligging:
Dit heerlijke woonhuis is gelegen in de rustige maar gezellige en geliefde wijk De Wipstrik.
Een wijk met zijn vele sfeervolle jaren-30 woningen en ook populair vanwege de ligging dicht bij het centrum van Zwolle. De wijk is ruim opgezet, er is een buurtsupermarkt, er zijn scholen en veel speel- en groenvoorzieningen, waarvan een gezellige speeltuin op het plein. Deze woning ligt in een rustige straat met veel voorzieningen op loop- of fietsafstand, zoals het openluchtzwembad, het stadion, de Isala en ook het Wezenlandenpark. De uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken, binnen een paar minuten ben je op de rondweg of op de snelweg A28. Het is een heerlijke rustige en vriendelijke wijk om te wonen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas HRE 36-30, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
117 m²
Inhoud
509 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 46 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*