Omschrijving

4 Herenhuizen:
Aan de Dubbeldamseweg Noord verschijnen vier prachtige herenhuizen (bouwnummers 26 t/m 29). De gevel is opgetrokken uit royale bakstenen, inclusief een fraai motief. Door deze detaillering komt de gevel echt tot leven.

Bouwnummers 27 t/m 29 hebben naast een entree ook een werk-/slaapkamer op de begane grond. Dit maakt deze woning perfect geschikt om thuis te werken of voor een kantoor aan huis. Tevens bevinden zich op de begane grond van deze woningen een bergingsruimte, een toilet en de toegang tot het parkeerterrein.

Bouwnummer 27 heeft een ietwat terugliggende, transparante gevel met een aparte, tweede toegangsdeur, wat het nog prettiger maakt om een bedrijf aan huis te hebben en klanten te ontvangen. Via de trap kom je op de eerste etage, de leefverdieping. Deze loopt door van voor naar achteren. Aan de achterkant bevindt zich het balkon. Hier geniet je zomers in alle rust van de ochtendzon. Deze verdieping maak je helemaal eigen door zelf te bepalen waar de keuken, eetkamer en woonkamer komen te liggen. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een ruime badkamer. De ruime hoofdslaapkamer is 20 m2 groot.

Bouwnummers 26 en 27 beschikken over een derde verdieping, inclusief een derde slaapkamer. Ook is er een aparte werkkamer, die ideaal is om te studeren of thuis te werken, met uitzicht op straat. Aansluitend bevindt zich hier het dakterras, gericht op het zuidwesten. Hier geniet je na een dag hard werken van de heerlijke avondzon. Bouwnummers 28 en 29 hebben via de tweede verdieping toegang tot een prachtig, ruim dakterras van ca. 30 m2 dat vrijwel over de gehele lengte loopt. Heb je meer ruimte nodig, dan kan hier een derde verdieping op geplaatst worden, met dezelfde in derde verdieping op geplaatst worden, met dezelfde indeling als de derde verdieping bij bouwnummer 26 en 27.


- Start bouw 4de kwartaal 2022;
- Bij kopen 1 parkeerplaats verplicht, kosten € 22.500 euro;
- 2de parkeerplaats (dmv auto lift) optioneel;
- Iedereen die ingeschreven is in de Pre Sale fase heeft voorrang bij de definitieve inschrijving;
- Inhoud tussen de 459 en 534 m3.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 635.000,- v.o.n.
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Bouwvorm
nieuwbouw
Dak
plat dak

Energie

Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Lees meer

Gallerij

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*