Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20
Henk Sprengerweg 20

Henk Sprengerweg 20

Almere

€ 500.000,- k.k.

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN MET EEN BIEDEN VANAFPRIJS VAN € 500.000,- K.K.


HEERLIJK WONEN AAN HET WATER! DIT ROYALE HERENHUIS, MET INPANDIGE GARAGE, HEEFT EEN VOORTUIN EN ACHTERTUIN AAN OPEN VAARWATER EN GROTENDEELS VRIJ UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE! GELEGEN IN DE STRIPHELDENBUURT TE ALMERE BUITEN. Drive-in woning met inpandige garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Achtertuin gelegen op het zuidoosten aan open vaarwater. Toestemming om een boot permanent af te meren. Ruime woonkamer op eerste verdieping. Drie ruime slaapkamers aanwezig. Badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel. Separaat 2e toilet. Separate wasruimte. Verwarming middels: C.V. combi-ketel(eigendom) Dertien zonnepanelen aanwezig. Perceeloppervlakte: circa 164 m2 Woonoppervlak: circa 133m2 Bouwjaar: 2005 Oplevering: in overleg.

INDELING: BEGANE GROND: Entree met ruime hal en trapopgang met trapkast, toiletruimte en meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige garage en de bijkeuken. Toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de bijkeuken heeft u middels de twee openslaande deuren toegang tot de fraai aangelegde achtertuin. De zonnige achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuidoosten en is gelegen aan open vaarwater. De achtertuin is voorzien van grotendeels bestrating en een houten terras aan het water. De gehele hal en woonkeuken zijn voorzien van vloertegels.

EERSTE VERDIEPING: Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De riante en lichte woonkamer heeft veel raampartijen, waardoor er veel licht naar binnen komt. De nette keuken zit aan de voorzijde. Ook hier veel raampartijen en brede vensterbanken. Aan de achterzijde heeft u vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over het water. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en de keuken van tegels.

TWEEDE VERDIEPING: Vanaf de ruime overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, een separaat tweede toilet en de wasruimte. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De badkamer is inpandig en voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel en ligbad. Twee slaapkamers zitten aan de achterzijde en 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De overloop en drie slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. In de wasruimte is een wasmachine en droger aansluiting aanwezig. Ook bevinden zich in deze ruimte de mechanische ventilatie unit en de CV- combiketel.

LOCATIE: De woning is rustig gelegen in de populaire Stripheldenbuurt in Almere Buiten. Alle voorzieningen zijn dichtbij, denk daarbij aan een supermarkt, openbaar vervoer, kinderopvang en een basisschool. Maar ook het winkelcentrum DoeMere en een gezondheidscentrum vindt u in de buurt. Ook bent u op de fiets binnen 10 minuten op Station Almere Oostvaarders. Om te recreëren hoeft u niet ver te reizen, u kunt lopend naar het natuurgebied "de Oostvaardersplassen". U kunt daar heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de vele vogelsoorten, vossen, edelherten, wilde paarden en grote grazers. Ook kunt u heerlijk varen. U heeft een eigen aanmeerplek aan de achtertuin. Via een zelfbedieningssluis, "de Schanullekesluis ", is op zeer korte afstand de Lage Vaart te bereiken en daarvandaan liggen de randmeren binnen vaarbereik. Uitvalswegen naar de A6 en A27 richting Amsterdam en Utrecht heeft u, via de Hoge Ring, binnen een paar minuten bereikt. Kortom, een ideale ligging voor een prettige leefomgeving.

STRIPHELDENBUURT: Stripheldenbuurt is een wijk in Almere Buiten en grenst aan de Eilandenbuurt en de Sieradenbuurt. De eerste woningen werden in 2004 opgeleverd. De straten in Stripheldenbuurt zijn vernoemd naar stripfiguren en bekende tekenaars.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010
Voorzieningen
mechanische ventilatie, zonnecollectoren en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A+
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
164 m²
Inhoud
529 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*