Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17
Henegouwenlaan 17

Henegouwenlaan 17

Etten-Leur

€ 698.000,- k.k.

Omschrijving

Zoekt u een verrassend, speels ingedeelde vrijstaande semi-bungalow (ca. 173 m2 - 2 woonlagen) met een multifunctionele garage, op een fraai perceel en nabij de gezellige kern gelegen? Plan dan een bezichtiging in!

Bouwjaar: ca. 1973.
Perceel: ca. 601 m2.
Energielabel: D.
De zonnige, prachtige achtertuin met zonneterrassen biedt veel privacy.
Ind.: o.a. royale entree/hal met toegang tot het vrijhangend toilet, een werk-/slaapkamer, een aantrekkelijke zithoek, een open eetkamer, een semi-open inbouwkeuken, een unieke aangebouwde tuinkamer, een praktische bijkeuken en een multifunctionele hobbyruimte annex garage.
1e verd.: een overloop (mogelijk extra werkhoek), 3 forse slaapkamers en een degelijke badkamer.

Laat u zich verrassen middels een bezichtiging!
Een bouwkundige keuring is nimmer een probleem.
Biedingen dienen via een Move-Account uitgebracht te worden.
U krijgt een Move-Account bij de afspraakbevestiging per mail.

Begane grond
Royale entree/hal met een robuuste kunststoffen voordeur, inbouwspotjes, een garderobenis en een uitgebreide groepenkast. Via de hal zijn het vrijhangend toilet met een klein wastafelmeubel, de werkkamer en de gezellige zithoek te bereiken.

De werkkamer, ca. 2.15/2.76x3.90 m, ligt aan de voorzijde, heeft een groot voorgevelraam en kan absoluut ook als slaapkamer gebruikt worden. De sfeervolle zithoek, ca. 4.73x4.96 m, heeft een schitterend groot voorgevelraam, een hoek inbouw openhaard en staat in semi-open verbinding met de eetkamer.

Middels 3 treden hoger komt u in de aantrekkelijke "open" eetkamer, ca. 3.93x6.27 m, met een speelse entresol en een fraai/verdiepingshoge zijgevelraam. Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning.

De eetkamer staat ook in open verbinding met de keuken, weer 3 treden lager. De halfopen keuken, ca. 2.36x5.05 m, met een hoekraam, heeft een degelijke inbouwkeuken, een verbindingsdeur naar de schitterende aangebouwde tuinkamer en naar de praktische bijkeuken.

De lichte inbouwkeuken met een duurzaam granieten aanrechtblad is uitgerust met een rvs afzuigkap, een 4-pits gaskomfoor met 1 wokbrander, een rvs oven, vaatwasmachine, een Amerikaanse rvs koelkast en een rvs combimagnetron.

De unieke glazen tuinkamer (ca. 2006), ca. 3.60x6.34 m, wordt omgeven met veel glas, heeft vloerverwarming, dubbele openslaande tuindeuren en zelfs een glazen dak met een elektrisch te bedienen dakvenster! Het tuincontact/buitengevoel is absoluut optimaal!

De bijkeuken, ca. 1.98x2.46 m, heeft een wasmachine-aansluiting en een verbindingsdeur naar een multifunctionele hobbyruimte annex garage, ca. 3.01x6.53 m. De verwarmde hobbyruimte met spouwmuren, heeft 2 openslaande deuren met melkglas, een loopdeur naar de zonnige achtertuin, een was-/drogeraansluiting, een Intergas C.V. combiketel en een handige bergvliering met een max. hoogte van ca. 2.02 m.

Indien gewenst kunt u van de hobbyruimte een extra slaapkamer met badkamer maken of een kantoor-/praktijkruimte aan huis.

Op de begane grond ligt overwegend een massieve eikendelen vloer, de wanden zijn gestuct/gespachteld en de plafonds zijn geschuurd.

Eerste verdieping
Aan de speelse entresol/overloop (mogelijk extra werkhoek) met een schitterend staand zijgevelraam, grenzen slaapkamer 1 en een tussengang.

Slaapkamer 1, ca. 3.50x3.54 m, heeft een groot zijgevelraam.
Via de tussengang zijn de 2 andere slaapkamers en de badkamer toegankelijk.

De afmetingen van de 2 resterende slaapkamers zijn:
Slaapkamer 2, ca. 2.08x3.55 m, heeft een groot dakvenster en een "hoogslaper".
Slaapkamer 3, ca. 2.94x3.54 m, heeft eveneens een dakvenster en een "hoogslaper".
Alle 3 de slaapkamers hebben een maximale nokhoogte van ca. 3.37 m!

De gedateerde badkamer, ca. 2.00x2.49 m, heeft een zijgevelraam, is voorzien van een wastafel, een ligbad, een separate douche en een 2e toilet.

Op deze verdieping ligt grotendeels een massieve houtendelen vloer, de wanden zijn fijn gespachteld en de plafonds zijn geschuurd.

Tuin
De krachtige, vrijstaande semi-bungalow met een aanpandige garage, wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin. Deze 4 tuinen lopen naadloos in elkaar over. De voortuin zorgt voor extra privacy in de woning, maakt het straatbeeld beduidend aantrekkelijker en heeft links-/rechtsvoor een afsluitbare houten poort. Voor de hoofdentree/garage beschikt de woning over een ruime oprit, ca. 2.20/2.72x14.39 m diep. Drie auto's kunnen gemakkelijk op eigen terrein geparkeerd worden.

De brede en ca. 9.05 m, diepe achtertuin met diverse zonneterrassen, een strakke vijver, ligt perfect op het oosten en biedt volledige privacy. Ofschoon dat deze tuin op het oosten ligt, zijn de bezonningsmogelijkheden door de diepte/breedte uitstekend. U kunt altijd zelf kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. Vanuit diverse vertrekken van de woning heeft u prettig tuincontact.

In de tuin, naast de woning, kunt u heerlijk op de jeu de boules baan een spelletje spelen.

Attentie
De goed onderhouden, verrassende semi-bungalow (ca. 173 m3 - 2 woonlagen - ca. 601 m2) met een multifunctionele aanpandige garage annex hobbyruimte, heeft een zeer speelse/ruimtelijke indeling en is tevens geschikt voor gezinnen met kinderen danwel voor senioren.

Volgens opgave zijn de Intergas C.V. combiketel en de shingles in 2002 vernieuwd. De open inbouwhaard wordt sinds een langere tijd niet meer gestookt. Verder heeft deze parel grotendeels hoogwaardige kunststoffen kozijnen met houtlook en Hr ++ glas.

Praktijk/kantoor aan huis of met een slaapkamer met badkamer op de begane grond behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de juiste bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Etten-Leur.

Locatie
De bijzondere semi-bungalow (uitgebouwd 2006) ligt op uitstekende en kindvriendelijke locatie, nabij het gezellige centrum. Diverse scholen, openbaar vervoer/het station, speel-/sportmogelijkheden, de natuur en de unieke Leurse haven zijn op korte afstand te bereiken.

De verbindingen naar Breda, Roosendaal/Prinsenbeek en het station Etten-Leur zijn uitstekend. Dit geldt ook voor de aansluitingen op het centrale wegennet en de aantrekkelijke snelfietspaden. Etten-Leur staat bekend om het fijne woon/leefklimaat!

Een bouwkundige keuring is nimmer een probleem.
Aangezien de woning ouder is dan 10 jaar zal in de koopovereenkomst de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.
In deze koopovereenkomst wordt door ons standaard een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 698.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
dakraam, rolluiken, alarminstallatie en rookkanaal

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
173 m²
Perceeloppervlakte
601 m²
Inhoud
625 m³
Buitenruimte oppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*