Omschrijving

Uitstekend onderhouden tweekapper met garage, nieuwe keuken, modern sanitair, 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5 en royale achtertuin. De woning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk ‘kantonnier’ op korte afstand van het centrum van Best, winkels, scholen, park en uitvalswegen.

Entree.
Middels de ruime oprit en aangelegde voortuin is de woning te bereiken. De hal biedt toegang tot de woonkamer, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast voorzien van vernieuwde groepen, slimme meters en glasvezel.

Toilet.
Het toilet beschikt over een modern vrijhangend closet voorzien van inbouwreservoir en fonteintje. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, deels betegelde wanden en een stucwerkplafond. Het toilet wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer.
De woonkamer met open keuken is gesitueerd in u-vorm en beschikt over volop lichtinval middels de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Het raampartij aan de achterzijde biedt fraai tuinzicht. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. De achterzijde van de woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken.
Nieuwe keuken in hoekopstelling met granietenwerkblad voorzien van 4-pits inductiekookplaat, designafzuigkap, inbouwvaatwasser en volop kastruimte. Tevens bevindt zich in de keuken een vrijstaand keukenblok voorzien van een inbouwkoelkast en een oven. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de achtertuin.

1e verdieping.
Middels de vaste trapopgang is de overloop te bereiken. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, moderne badkamer en de vaste trapopgang naar de zolderverdieping. Op de overloop bevindt zich een airco-installatie van 2020.

Slaapkamer I.
Deze hotel chique slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een raampartij met elektrisch bedienbaar rolluik en rolhor. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, deels behangen wanden en deels schildewerkwanden en een stucwerkplafond.

Slaapkamer II.
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een raampartij met handbediend rolluik en rolhor. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

Slaapkamer III.
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is momenteel in gebruik als kastenkamer. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

Badkamer.
Moderne badkamer voorzien van douchecabine met regen- en handdouche, verdiept ligbad met handdouche, vrijhangend toilet, wastafelmeubel met designkraan en spiegel met verlichting en een designwandradiator. De badkamer wordt zowel mechanisch- als natuurlijk geventileerd middels een raampartij. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, tot het plafond betegelde wanden en een verlaagd plafond voorzien van inbouwspots.

2e verdieping.
Middels de vaste trapopgang is de ruime zolderverdieping te bereiken. Deze tweede verdieping biedt toegang tot nog 2 (slaap) kamers, een bergvliering met volop bergruimte en de cv-ketelruimte met cv-installatie Intergas 2018.

Slaapkamer IV.
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een wastafelaansluiting, 2 Veluxdakramen met verduistering en rolhorren. De slaapkamer beschikt over volop bergruimte onder de schuine dakkanten. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, behangen wanden en een MDF-plafond voorzien van inbouwspots. Deze kamer is momenteel in gebruik als fraaie werkkamer.

Slaapkamer V.
Deze kamer is momenteel in gebruik als wasruimte. De kamer is voorzien van de aansluitingen voor witgoedapparatuur met vaste ombouw. Net als de andere zolderkamer beschikt deze kamer ook over een Veluxdakraam met verduistering en hor. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, behangen wanden en een MDF-plafond voorzien van inbouwspots.

Tuin.
De royale achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van meerdere terrassen, waarvan één voorzien van een overkapping. Verder beschikt de tuin over een gazon, borders met beplanting, houtenschutting, tuinverlichting, elektrapunten, buitenkraan en toegang tot de garage.

Garage.

De aangebouwde garage is voorzien van een kanteldeur met loopdeur. In de garage bevindt zich een keukenblok met wateraansluiting, licht en elektra en volop bergruimte.

Algemeen:
- Rustige en kindvriendelijke woonlocatie met enkel bestemmingsverkeer.
- Grenzend aan een groenplantsoen en nabij centrum, scholen, winkels en uitvalswegen.
- Volop openbare parkeergelegenheid.
- Garagedak 2007 vernieuwd.
- Buitenschilderwerk buitenzijde 2020.
- Toilet, meterkast en keuken 2019 vernieuwd.
- Badkamer 2012 vernieuwd.
- Verkoper verlangt een bankgarantie/waarborgsom.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken en dakraam

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
250 m²
Inhoud
433 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
19 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*