Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11
Helmersstraat 11

Helmersstraat 11

Dordrecht

€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

Deze jaren '30 woning, voorheen bestaande uit een boven- en beneden woning, beschikt over een ruime woonkamer met moderne open keuken, 5 slaapkamers, nieuwe badkamer, een ruime zolder met veel bergruimte en een lekker brede achtertuin mét achterom, op het noordwesten gelegen.

De verkoper heeft het afgelopen jaar diverse werkzaamheden uitgevoerd in de woning, waaronder:
- Nieuwe vloer in de keuken;
- Vloerisolatie begane grond;
- Nieuw dakkapel aan de voorzijde;
- Nieuwe keuken;
- Nieuw badkamer;
- Nieuwe cv-ketel;

De woning ligt op loopafstand van het mooie Weizigtpark en het NS-station. Om de hoek liggen diverse buurtwinkels en (basis)scholen. Het historisch stadscentrum van Dordrecht, met al haar terrassen en winkels, ligt op fietsafstand. Binnen enkele minuten bent u op de autosnelweg richting Breda of Rotterdam.

Kortom; een woning met heel veel mogelijkheden.

Begane grond:

Entree met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.
De woonkamer met een lengte van meer dan 8 meter heeft, aan de achterzijde, openslaande deuren naar de tuin en een open keuken aansluitend bij het eetgedeelte. Leuk en speels detail in de woonkamer is het balkenplafond.

De halfopen vernieuwde keuken is voorzien van een ruim kookeiland en een rechte kastenwand met diverse apparatuur. Het kookeiland is voorzien van inductiekookplaat met integrale afzuiging en veel kastruimte. De achterwand is voorzien van een inbouw combi-oven spoelbak, vaatwasser en koelkast

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer. Deze kamer kan natuurlijk ook gebruikt worden als werkkamer of speelkamer.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot de badkamer, separaat toilet en de drie slaapkamers op deze verdieping.

Alle drie de slaapkamers zijn nagenoeg even groot. De slaapkamers aan de achterzijde hebben beide toegang tot het pand brede balkon en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een erker.

De moderne en volledig betegelde badkamer aan de voorzijde is voorzien van een inloopdouche en een brede wastafel met meubel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot een bergruimte met daarin de opstelling van de cv-ketel en voorzien van een dakraam.

De ruime vijfde slaapkamer is over de gehele lengte van de woning en heeft veel bergruimte achter de knieschotten. Aan de voorzijde van de kamer is een nieuw dakkapel geplaatst. De achterzijde van de kamer is voorzien van een Velux dakraam.

Tuin:
De betegelde tuin ligt op het noordwesten en heeft een achterom. Aan de zijde van de keuken is een ruime overkapping geplaatst. De stenen berging biedt voldoende ruimte voor het opslaan van fietsen, tuinmeubels en gereedschap.

Algemene kenmerken:

* Bouwjaar: 1928
* Woonoppervlakte: 148m2
* Volledig voorzien van dubbelglas
* Verwarming en warm water middels Cv-ketel, bj 2023;
* Energielabel D;
* Woning heeft fundering op staal;
* Oplevering in overleg;

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging samen met alle overige relevante informatie over de woning.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²
Perceeloppervlakte
136 m²
Inhoud
524 m³
Buitenruimte oppervlakte
7 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 35 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*