Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11
Heintje Davidsweg 11

Heintje Davidsweg 11

Leiden

€ 510.000,- k.k.

Omschrijving

Grote families, thuiswerkers en/of hobbyisten opgelet.. Een enkele keer komt er zo'n ruim bemeten 5-kamerwoning (Gebruiksoppervlakte wonen: 138,30 m2) beschikbaar aan de rand van de gewilde kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden! Royale uitgebouwde woonkamer, gezellige woon/eetkeuken, badkamer met inloopdouche, twee ruime slaapkamers op de 1e verdieping, de twee slaapkamers op de 2e verdieping met dakkapel (voorzijde) zijn ook uitermate geschikt als hobbyruimte/thuiswerkplek en een achtertuin met houten veranda die het hart van de tuinliefhebber sneller zal doen kloppen. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van dit aantrekkelijke woonhuis waar u het gezinsleven goed kunt combineren met uw hobby's en/of (thuis)werken. De woning is goed geïsoleerd (Energielabel A), CV/WW via stadsverwarmingsnet (heteluchtverwarming) en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Gasloos wonen! Door het plaatsen van de inductiekookplaat is de gasmeter overbodig geworden en daarom verwijderd. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum (inclusief apotheek), LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11en A44/N206. Met de komst van de RijnlandRoute is de bereikbaarheid nog beter geworden. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Veel speelmogelijkheden voor uw kinderen en diverse scholen in de directe omgeving van de woning. Kortom: prettig wonen voor het hele gezin!

Indeling
Entree woning, hal met meterkast/stadsverwarming-unit en toegang tot de toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Royale uitgebouwde woonkamer met trapkast en dubbele openslaande deuren. Door de grote raampartij geniet u van een lichte woonkamer met optimaal uitzicht op de achtertuin. Bent u een tuinliefhebber? De achtertuin met houten veranda is gelegen op het noordoosten en is door z'n afmeting en ligging heerlijk zonnig. Kenmerkend voor deze achtertuin is de vrije ligging. De stenen berging en de achterom zorgen voor extra comfort. Beeldt u zich eens in hoe fijn deze tuin kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een bbq... Aan de voorzijde van deze ruime eengezinswoning vindt u de gezellige woon/eetkeuken o.a. voorzien van een granieten werkblad, inductiekookplaat, combi oven, koelkast en een vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale ouderslaapkamer. Aan de achterzijde van deze ruime woning vindt u nog een ruime slaapkamer met twee dakramen (oorspronkelijk twee slaapkamers) en een vaste kast. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel en een 2e (hangend) toilet.

2e verdieping:
Overloop. Separate (opslag)ruimte met wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de heteluchtverwarming installatie. Door de dakkapel geniet u op deze verdieping van extra woonruimte. Extra opbergruimte vindt u op de vliering. Thuiswerkers opgelet! Deze verdieping is thans in ingericht met twee slaapkamers maar kan ook gebruikt worden als hobby-/werkruimte.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon dient door de koper door een éénmalige bijdrage van € 1.424,41 afgekocht te worden tot 2062. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,32 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen.

Aanvaarding: in overleg.

Energielabel: A.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1987 Gebruiksoppervlakte wonen: 138,30 m2 Bruto inhoud woning: 489,82 m3 Perceelopp: 120 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 510.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming en hete lucht verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Perceeloppervlakte
120 m²
Inhoud
489 m³
Buitenruimte oppervlakte
1 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 49 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*