Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42
Heggewikke 42

Heggewikke 42

Sprang-Capelle

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige en rustige locatie in het dorp met vrij uitzicht in het voorgelegen wandelpark met eigen oprit en garage. De woning is erg goed onderhouden en deels vernieuwd waaronder cv-ketel (2019), nieuwe goten (2022), dubbele beglazing (2023), metselwerk uitbouw voorzijde (2021) en schilderwerk (2023). De omsloten en gevarieerde groene achtertuin is voorzien van een prima terras en fijn gazon met een eigen achterom. Aan de voorzijde siertuin en ruime oprit met overkapping. Gelegen nabij het centrum van het dorp met diverse winkels en alle overige faciliteiten, tevens zijn er diverse basisscholen en sportverenigingen en leuk buitenzwembad en tennisbaan.

Kortom: een prachtige gezinswoning op hele fijne locatie in een mooie groene omgeving met veel mogelijkheden en uitstekend onderhouden!

Begane grond:
Ruime ontvangsthal met trapopgang en meterkast, toilet met fontein, ruime en lichte L-vormige woonkamer middels een schuifdeur toegang naar het terras, aan de achterzijde de half openkeuken met eenvoudige rechte keukenopstelling, bijkeuken met extra loopdeur naar de achtertuin en de inpandige garage met toegang naar de oprit.

Verdieping met dakkapel:
Overloop met vaste trap naar de zolderetage, 3 slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche, wastafel, 2e toilet en radiator.

Zolderetage:
Ruime open zolder bereikbaar met vaste trap, mogelijkheid om een extra slaap/ werkkamer te creëren. Hier bevinden zich de CV-opstelling (type Remeha, bouwjaar 2018) en de was-aansluitingen.

Tuin:
Rust en ruimte in leuke omsloten achtertuin! De tuin is ingedeeld met een houten berging (1.9 x 1.9 meter), terras, sierbestrating en plantenborders met een diversiteit aan vaste beplanting. Fijn terras met zonneluifel waar het heerlijk vertoeven is tijdens de mooie dagen! De tuin aan de voorzijde is ingericht als siertuin met plantenborders en de ruime oprit voor de garage biedt parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Omgeving:
Gelegen in een rustige straat met gelijksoortige bebouwing. Aan de voorzijde een rustig park en in de straat voldoende openbare parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Ook zijn er in de buurt een zwembad, tennisbaan en restaurant te vinden. De bekende “Loonse- en Drunense Duinen” en attractiepark “De Efteling” bevinden zich op fietsafstand. De steden Waalwijk, Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch bevinden zich op korte afstand en de rijksweg A59 is in slechts enkele autominuten bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
234 m²
Inhoud
460 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
17 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 92 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*