Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21
Heerenhuis 21

Heerenhuis 21

Dordrecht

€ 587.000,- k.k.

Omschrijving

Te Koop: Duurzame en Luxe Woning met Energielabel A+++

Deze woning is meer dan alleen een nieuw huis – het is uw stap naar de toekomst. Hier woont u niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en energiezuinig. Elke hoek van deze woning is ontworpen met oog voor de toekomst, zodat u zich nu én later thuis voelt in een woning die klaar is voor wat komen gaat. Ervaar de luxe van moderne voorzieningen en het gemak van innovatieve technologieën die uw leven verrijken. Hier geniet u van het beste wat wonen te bieden heeft, in een huis dat niet alleen aan uw huidige wensen voldoet, maar ook voorbereid is op de toekomst. Deze fantastische woning brengt u luxe en duurzaamheid. Bij het betreden van deze prachtige woning voelt u direct de luxueuze en hoogwaardige afwerking en het comfort dat u hier omarmt. Deze woning is niet zomaar een huis, het is een toekomstbestendige oase die u alle gemakken van modern wonen biedt. Stap binnen en ontdek hoe elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Van de energiezuinige oplossingen tot de luxe voorzieningen – alles is gericht op uw ultieme woongenot. Hier woont u in stijl, met het gemak van de nieuwste technologieën en het comfort van luxe afwerkingen.
Bij ons staat niet alleen uw nieuwe woning te koop, maar ook uw nieuwe begin. Welkom thuis, welkom in uw nieuwe toekomst!

INDELING MET INDICATIEVE MATEN:

BEGANE GROND

Vrij aangelegde voortuin voorzien van sierbestrating en sierbeplanting.

Entree, ruime hal met meterkast, trap naar de 1e verdieping, fraai afgewerkte toiletruimte voorzien van een hangcloset met bidetfunctie en fonteintje. De toiletruimte is afgewerkt met Beton Ciré die waterdicht blijven en makkelijk schoon te maken zijn . Een stijlvolle glazen deuren biedt u toegang tot de living.

Sfeervolle uitgebouwde living (ca. 57 m2) afgewerkt vloer en wanden met Beton Ciré. De begane grond vloer beschikt over vloerverwarming, vloerverkoeling en thermostaat om de temperatuur te regelen.
De living is afgewerkt met stijlvolle designelementen die het karakter en de elegantie versterken. De glazen deur maakt niet alleen een statement, maar creëert ook een naadloze overgang tussen de leefruimtes. Verder beschikt deze royale living over ingebouwde spotjes en speakers, en een handige trapkast. De openslaande deuren naar de achtertuin laat een aangenaam natuurlijk licht binnenstromen en biedt een panoramisch uitzicht op de achtertuin.

De woonkeuken met hoogwaardige inbouwapparatuur is zonder twijfel een ware blikvanger. Deze luxe keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in een U-opstelling met een aparte apparatenkast. Er zijn diverse inbouwapparatuur aanwezig zoals een volledige koelkast en vrieskast van het merk Bosch en een vlakinbouw Bora kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Tevens biedt deze fantastische keuken een combi ovenmagnetron e een extra oven, beide met pyrolyse functie, een ingebouwde koffiemachine, twee warmhoudladen en een vaatwasser. Alles van het merk Siemens. Deze prachtige keuken is verder voorzien van een enkele grote zwarte spoelbak met een Quooker kraan, sfeerverlichting en voldoende kastruimte. Het geheel is uitgevoerd in hout en zwarte kleurstelling en afgewerkt met een Dekton aanrechtblad gemaakt van geavanceerd materiaal uit een mix van kwarts, porselein en glas die in het productieproces worden samengeperst waardoor er een zeer hard en niet poreus materiaal ontstaat. Daardoor is Dekton een zeer geschikt materiaal voor het maken van aanrechtbladen. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de voortuin.

De fraai aangelegde en diepe achtertuin is gelegen op het westen en is afgewerkt met houtlook tuintegels. Geniet van lange zomerse avonden in de zon, met verschillende mogelijkheden om het buitenleven te omarmen. Perfect voor buiten koken en dineren, de overkapping is voorzien van glazen deuren, spotjes en een pizzaoven. De houten berging beschikt over voldoende ruimte voor opslag en hobby's. Tevens is de achtertuin voorzien van een elektrische pergola bedienbaar met afstandsbediening, inclusief zonnescherm over de achtergevel, achterom, buitenkraan, stopcontacten en buitenverlichting.

Houten berging (ca. 6 m2) voorzien van elektra en stopcontacten.

1e VERDIEPING

Ruime overloop met toegang tot alle vertrekken en een vaste trap naar de 2e verdieping. Het overloop is afgewerkt met laminaatvloer en spotjes.

Deze verdieping is ook voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling.

Slaapkamer 1 (ca. 18 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van laminaatvloer, behang en verlaagd plafond met spotjes.
Slaapkamer 2 (ca. 12 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van laminaatvloer en behang.
Slaapkamer 3 (ca. 9 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van laminaatvloer en behang.
Alle drie slaapkamers hebben hun eigen thermostaat.

Moderne badkamer (ca. 6 m2) met luxe sanitaire voorzieningen zoals twee wastafels met wastafelmeubel, verwarmde spiegel met verlichting, hangend tweede toilet met bidetfunctie, een grote inloopdouche met dubbele regendouche en inbouwkranen en een ingebouwde TV inclusief twee ingebouwde plafondsspeakers. De badkamer is uitgevoerd met Beton Ciré en een houtlook tegelvloer.

2e VERDIEPING

Overloop met toegang tot de wasruimte en de slaapkamer 4.

Deze verdieping is ook voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling

Aparte wasruimte (ca. 5 m2) met WTW unit, wasmachine– en droger aansluiting en de warmtepomp.

Slaapkamer 4 (ca. 28 m2) voorzien van een dakraam en laminaatvloer. Deze slaapkamer heeft een eigen thermostaat.

BIJZONDERHEDEN:

- Energielabel A+++: zeer energiezuinig met lage energiekosten;
- Gasloze woning voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling op alle verdiepingen voor een optimaal binnenklimaat;
- Uitgerust met een warmtepomp, WTW system, waterontharder, en maar liefst 12 zonnepanelen;
- Beton Ciré (vloeren en wanden) op diverse oppervlakken, waterdicht en eenvoudig schoon te maken;
- Luxe keuken aan de voorzijde met alle denkbare hoogwaardige apparatuur, perfect voor de kookliefhebber;
- Uitgebouwde woonkamer met genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Openslaande deuren bieden een panoramisch uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin;
- Luxe sanitaire voorzieningen;
- Diepe achtertuin op het westen met o.a. elektrische pergola inclusief zonnescherm, overkapping met glazen schuifdeuren en een ruime houten berging;
- Alarmsysteem met een camera voor- en achterzijde aanwezig;
- Rustige woonomgeving, maar toch op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Dordrecht.

MAKELAAR: JAN-HEIN SCHILDERMAN
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 587.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
dakraam

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
166 m²
Inhoud
571 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*