Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29
Heemskerckstraat 29

Heemskerckstraat 29

Zwolle

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Kan een huis jouw dromen waarmaken? Soms wel… Kom maar kijken bij dit verrassende en sfeervolle woonhuis aan de Heemskerckstraat 29 in Zwolle. Hier vind je alles wat je zoekt in een karakteristiek huis dat ondertussen voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Zodra je hier binnenstapt, voel je je thuis. De woonkamer is een lichte doorzonkamer en de keuken in de uitbouw is modern en past helemaal in de stijl. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een nette badkamer met een douche en een wastafel. Er is een vaste trap naar de zolderverdieping, zodat je deze verdieping veel praktischer kunt benutten. De cv-opstelling vind je hier, en het is een prima plek voor logeren, werken of eventueel uitbreiding door middel van een dakkapel. Het dakraam zorgt voor daglicht en frisse lucht.
De tuin is een heerlijke plek, een terras met vlonders, met een fijne ligging op het zuidoosten, dus veel zon. Er is een houten berging achter in de tuin en er is een achterom.
De ligging is ideaal, je woont hier dicht bij het Wezenlandenpark, de uitvalswegen en de winkels. Je kunt de stad in wandelen of binnen vijf minuten naar het centrum fietsen. Supermarkten, scholen, speeltuinen, alles vind je in de directe omgeving.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Je komt binnen in de woonkamer, een lichte, gezellige doorzonkamer. Via de tussenhal, waar je het toilet vindt, kan je naar de tuin en kom je in de keuken. De keuken is modern, stijlvol uitgevoerd passend bij de sfeer van het woonhuis. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en genoeg werkblad; de grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

Eerste verdieping:
Vaste trap naar de overloop met toegang tot drie mooie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers voorzien van vaste kasten. De badkamer is compact en voorzien van een inloopdouche en wastafel. De ruimte is tot bovenaan betegeld en er is een groot raam dat zorgt voor daglicht en frisse lucht.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. Daardoor is de zolder nu praktische extra leefruimte. Door de hoogte van de nok (2.01m) is dit een verdieping met genoeg mogelijkheden. Er is een dakraam en bij de trapopgang vind je de cv-opstelling. Deze zolder is uiteraard geschikt voor het opbergen van veel spullen, maar kan ook prima gebruikt worden als logeerruimte of werkplek.

Tuin:
De tuin is gezellig! Dit is een heerlijke plek om buiten te genieten. Er is een vlonderterras aan de kant van de woonkamer en achter de keuken nog een leuk zonneterras. De ligging van de tuin op het zuidoosten zorgt voor veel zon. Achter in de tuin is een praktische houten berging en er is een achterom.

Ligging:
Deze woning ligt in de zeer geliefde wijk Wipstrik, in een rustige straat met soortgelijke vooroorlogse woningen. Een groot voordeel van deze jaren ’30 wijk is dat je dicht bij het centrum woont. Binnen een paar minuten ben je in de stad, op het station of in het park. De buurtsuper en de winkels in de Vechtstraat vind je om de hoek. Sportvoorzieningen, scholen, een speeltuin, het wijkcentrum, het Wezenlandenpark, alles in de buurt; een perfecte plek om te wonen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018 van ATAG TY28EOOH I28EC, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Perceeloppervlakte
82 m²
Inhoud
410 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
8 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 43 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*