Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3
Harrelaers 3

Harrelaers 3

Heiloo

€ 725.000,- k.k.

Omschrijving

LET OP: er is een BEZICHTIGINGSSTOP vanwege de grote belangstelling voor deze woning. Indien je op de wachtlijst wilt worden geplaatst verzoeken we je een e-mail te sturen naar ons kantoor.

Dit instapklare herenhuis is klaar voor een energiezuinige toekomst waar je zonder zorgen kunt genieten van een warm, stijlvol en onderhoudsvrij thuis!
Parkeer je auto op de oprit of in de garage, kom binnen en laat je verrassen door de ontzettend fijne sfeer en piekfijne afwerking van deze woning. Dit in 1975 gebouwde herenhuis doet qua afwerking, isolatie én energiezuinigheid niet onder voor een net opgeleverde nieuwbouwwoning en heeft daarom energielabel A gekregen. Het huis is in 2023 door de huidige bewoners gemoderniseerd en ook beschikt de woning over een houtkachel die niet alleen erg gezellig is, maar ook een nog lagere energierekening garandeert! Buiten is het trouwens ook heerlijk toeven, want de grote achtertuin op het oosten is prachtig aangelegd met een speelse variatie van terrassen en groen en heeft bovendien een super gezellig verandaterras onder een houten overkapping.
Kortom: een heerlijk ruim huis dat ideaal is voor een gezin dat stressvrij wil verhuizen en op zoek is naar een instapklaar, energiezuinig en royaal herenhuis waar niks meer aan hoeft te gebeuren.

En, ben jij al enthousiast geworden? Neem dan meteen contact op want dit huis zal niet lang te koop staan!

Over de ligging en de buurt:
De woning is gelegen in de rustige en zeer gewilde woonwijk “Zuidernes”, te Heiloo. Heiloo is een prachtig groen dorp op een rustige plek grenzend aan de Randstad. Grotere steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam bevinden zich op enkele tientallen kilometers van Heiloo en zijn eenvoudig met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. En bovendien: het strand ligt op slechts vijf kilometer van de dorpskern!

De woonwijk is ruim opgezet, erg kindvriendelijk en grenst direct aan het recreatiegebied Noorderneg. Je woont hier op loopafstand van buurtwinkelcentrum “Het Hoekstuk” met diverse voorzieningen zoals een Lidl, Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, een slagerij en een cafetaria. Het centrum en station van Heiloo bevinden zich op 5 minuten fietsafstand.

Heiloo beschikt over een ruim aanbod van basisscholen en er is ook een middelbare school. Alkmaar biedt een breder aanbod van middelbare scholen en is goed te bereiken per bus, trein of met de fiets. In de directe omgeving van Heiloo is het heerlijk wandelen en fietsen in het polderlandschap en zelfs het strand bereik je binnen een halfuurtje fietsen!

Kortom: dit is een groene en rustige woonomgeving die garant staat voor jarenlang woonplezier voor jou en jouw gezin!

Indeling van de woning:
Begane grond:
Via de voortuin met oprit richting de garage bereiken we de voordeur van de woning.
Achter de voordeur vinden we de entree met garderobe en het gastentoilet met fonteintje. Via een moderne binnendeur met glas lopen we door naar de royale woonkamer met open keuken.

De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het huis, geniet van lekker veel lichtinval en beschikt over een massief houten vloer en over een gezellige houtkachel.

De grote en strak ontworpen leefkeuken met kookeiland bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en beschikt over een inductiekookplaat, oven, stoomoven, magnetron en een vaatwasser. Grote openslaande terrasdeuren bieden toegang tot de tuin, er is achterin het huis een inpandige toegangsdeur naar de garage en via een achter een schuifdeur verscholen trapopgang in de woonkamer, bereiken we de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping vinden we 3 keurig met een laminaatvloer (uit 2023) afgewerkte slaapkamers en de luxe badkamer met inbouwspots, een tweede toilet, een dubbele wastafel met meubel, een ligbad en een aparte inloopregendouche.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap op de eerste verdieping bereiken we de overloop van de ruime tweede verdieping met de 4e slaapkamer en aparte linnenkamer. De vierde slaapkamer beschikt over een eigen wastafel en door de toevoeging van een dakkapel is het ook hier lekker ruim en licht.

Tuin:
De fraai aangelegde tuin – ontworpen door een tuinarchitect – is gelegen op het oosten en beschikt over diverse betegelde terrassen, groene borders, een groot grasveld en over een ruim verandaterras onder een houten overkapping. Geschakeld aan deze overkapping zit een handige houten berging welke voorzien is van elektriciteit.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein (oprit + garage) en rondom het huis.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De realiteit kan hiervan afwijken of er kan per abuis een onjuiste vermelding zijn gemaakt. Een kandidaat koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken van de woning:
• Instapklaar en energiezuinig herenhuis in een rustige woonomgeving
• Binnenzijde is in 2023 helemaal gemoderniseerd, waarin onder andere de vloeren zijn vernieuwd/opgeknapt en alles is geschilderd.
• Houtkachel in de ruime en lichte woonkamer (gezellig + energiebesparend!)
• 4 ruim bemeten slaapkamers
• Mooi aangelegde achtertuin met verandaterras onder een houten overkapping
• Centrale ligging nabij alle dagelijkse voorzieningen, het strand en de grotere steden
• 16 zonnepanelen op het dak
• Energielabel: A
• Volledige eigendom
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en houtkachel
Warm water
c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2014 van ATAG, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
291 m²
Inhoud
661 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
21 m²
Buitenruimte oppervlakte
4 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*