Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10
Harp 10

Harp 10

De Lier

€ 450.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een fijne eengezinswoning aan de rand van de Muziekbuurt, met een zonnige achtertuin waar je de vogeltjes nog hoort fluiten! Door de uitbouw op de begane grond en de dakkapel op de 2e verdieping is er voldoende ruimte voor elk gezin. De woning is uitgerust met 8 zonnepanelen, waardoor je kan profiteren van lagere energiekosten.
Kortom: pak snel je kans en plan je bezichtiging!

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de entree van de woning. In de hal vind je het toilet en de meterkast. Bij binnenkomst word je direct verrast door de ruime, uitgebouwde woonkamer. De grote raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een fijne lichtinval, waardoor de ruimte nog groter en lichter aanvoelt. De open keuken aan de voorzijde is v.v. verschillende inbouwapparatuur en een carrousel kast. Het biedt alles wat je nodig om de lekkerste gerechten te bereiden: een koelkast, een vriezer, een combimagnetron, een inductie kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. Het geheel is v.v. een plavuizenvloer met vloerverwarming.

Middels openslaande deuren en een extra loopdeur, bereik je aan de achterzijde de zonnige achtertuin. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon, terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van fluitende vogels. De tuin biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek, waar je heerlijk kan ontspannen na een drukke dag. Er is een stenen berging aan de achterzijde en een achterom.

1e verdieping:
De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers, perfect voor een gezin of om in te richten als werk- of hobbykamers. De kamers zijn licht en ruim, allen afgewerkt met een vinyl vloer. De 2 kamers aan de achterzijde zijn v.v. elektrische, zonwerende rolluiken. De moderne badkamer is uitgerust met een douchecabine, een stijlvol wastafelmeubel, een tweede toilet en een designradiator.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping vind je een royale, open zolderruimte met een dakkapel aan de voorzijde. Deze ruimte is ideaal als vierde slaapkamer, een werkkamer of als extra opbergruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de dakkapel geniet je ook hier van veel lichtinval. Verder tref je hier de opstelling van de cv-combiketel (Remeha Tzerra 2021), de omvormer van de zonnepanelen en de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
Oplevering 29-11-2024.
In 2022 zijn er 8 zonnepanelen geplaatst.
Op de begane grond is er aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm.
De Muziekbuurt is een rustige en kindvriendelijke wijk aan de rand van De Lier. Je geniet hier van de rust, terwijl je wel snel bij de uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag bent. Tevens is het centrum met alle voorzieningen vlakbij. Ook scholen en sportverenigingen zijn er voldoende in de omgeving.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gestoffeerd
Voorzieningen
buitenzonwering, rolluiken, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha Tzerra Ace 39 C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
115 m²
Inhoud
365 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*