Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51
Hargplein 51

Hargplein 51

Schiedam

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Immobilia presenteert met trots een heerlijk lichte tussenwoning met drie slaapkamers. Deze instapklare woning is zo te betrekken. Toppunt is de heerlijk diepe achtertuin, gelegen is op het zonnige zuiden en aan het water! Centraal gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Schiedam Noord. Hof van Spaland met diverse winkels en restaurants ligt op loopafstand alsmede het Prinses Beatrixpark om heerlijk te ontspannen. Opstapplaatsen voor het openbaar vervoer liggen eveneens in de nabije omgeving. Benieuwd geworden naar deze fijne woning? Wij verwelkomen je graag!

Begane grond:
Middels een betegelde voortuin is de entree van de woning te bereiken alsmede de berging van 6m2. Binnenkomst in hal met toegang tot de berging, waar de aansluiting voor wasmachine en wasdroger te vinden zijn. Het toilet is half betegeld en voorzien van hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de riante woonkamer. De woonkamer en keuken beslaan circa 50m2. De moderne keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en geniet van een U-opstelling. De keuken biedt veel kastruimte en heeft tevens een apothekerskast. De keuken is uitgevoerd met inbouwapparatuur o.a. een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, afzuigkap met motor en een vijf pits gasfornuis. De keuken beschikt eveneens over een bar met mogelijkheid tot het plaatsen van barstoelen.

De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en beschikt over een open haard en een open trap naar de eerste verdieping. Via een deur is de achtertuin te bereiken. De zonnige en afgesloten achtertuin is heerlijk diep, deels betegeld en beschikt over een groot grasveld. Middels een hekje is het water te bereiken wat gelegen is aan de achterzijde.

De gehele begane grond met uitzondering van hal en toilet is voorzien van een prachtige eiken vloer.

1e Verdieping:
Overloop met schuifkastenwand, berging en technische ruimte waar de cv-ketel zich bevindt. Twee slaapkamers van ca. 8 en 15m2 aan de achterzijde. Beide voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van ca. 17m2. De nette badkamer is in zijn geheel betegeld en voorzien van een ligbad, 2e toilet, badkamermeubel met wastafel.

De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Gelegen op erfpacht lopende tot en met 1 april 2047. De canon bedraagt € 141,29 per maand (periode 1 april 2022 t/m 1 april 2032).
- Elektrische rolluiken op de 1e verdieping aan de achterzijde.
- Stenen berging aan de voorzijde.
- Aan de achterzijde gelegen aan het water.
- Op loopafstand van winkels en openbaar vervoer.
- Gratis parkeren voor de deur.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
geschakelde woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
tv kabel

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022 van Remeha Tzerra Ace 28c, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
127 m²
Inhoud
335 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 44 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*