Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38
Haagstraat 38

Haagstraat 38

Beuningen Gld

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Deze fijne en ruime halfvrijstaande woning met garage en berging is gelegen nabij het centrum van Beuningen. De woning beschikt over een heerlijke ruime woonkamer, een open keuken, drie lichte slaapkamers en een badkamer. De zonnige achtertuin met vrijstaand stenen garage, een stenen berging en veel privacy complementeren het geheel en maken een bezichtiging meer dan de moeite waard. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas en is keurig onderhouden, wat een prima basis vormt om de woning naar eigen smaak te stylen tot uw droomhuis. De locatie, de inhoud van de woning en de vraagprijs maken deze woning erg aantrekkelijk voor kopers die hun droomhuis willen gaan realiseren.

De woning ligt op loop- en fietsafstand van de dorpskern Beuningen, sportvelden en diverse scholen. De natuurlijke omgeving van Beuningen aan de Waal met zijn uiterwaarden en slingerende dijken is ideaal voor mooie fietstochten. De historische stad Nijmegen met veel cultuur, theater en musea is gemakkelijk en snel bereikbaar. Dichtbij zijn er diverse uitvalswegen naar onder andere de A50 en A73.

INDELING

De begane grond bestaat uit een entree met meterkast, toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal zijn de woonkamer en de open keuken te bereiken. Deze woonkamer, met voorzethaard, heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. De openslaande deuren geven u toegang tot het terras en de achtertuin. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft u tevens toegang tot de achtertuin. De keuken is gedateerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers (voorheen drie slaapkamers), een overloop en een badkamer. De grote slaapkamers is voorzien van een wastafel en van een balkon. De kleinere slaapkamer beschikt over een vaste kast. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een toilet en een wastafel. Een raam zorgt hiervoor natuurlijke ventilatie.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Deze verdieping beschikt over een overloop met cv-opstelling en over een derde slaapkamer. Achter de knieschotten bevindt zich veel bergruimte, perfect voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

De voortuin is aangelegd met diverse beplantingen, bestrating en een eigen oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. De oprit geeft u toegang tot de vrijstaand stenen garage. Vanuit de woonkamer, de keuken en via een achterom is de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is gelegen op het westen en beschikt over veel privacy. Op de achtergevel van de woning is een zonnescherm bevestigd. In het verlengde van de oprit ligt de garage met aansluitend een berging. De berging is perfect voor het stallen van fietsen en (tuin)gereedschap. Tot slot is de tuin ook via de eigen achterom bereikbaar.

ALGEMEEN

Woonoppervlakte: 109 m²
Inhoud: 386 m³
Perceeloppervlakte: 275 m²
Bouwjaar: 1969

Indien u belangstelling heeft voor deze te moderniseren halfvrijstaande woning, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
halfvrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, glasvezel kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel
F
Verwarming
c.v.-ketel en open haard
Warm water
geiser eigendom
C.V.-ketel
cv-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
275 m²
Inhoud
386 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 84 m² en is gelegen op het westen

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande stenen garage
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*