G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4
G.W.van Marleweg 4

G.W.van Marleweg 4

Nieuwleusen

€ 875.000,- k.k.

Omschrijving

DROOMHUIS IN HET BUITENGEBIED….

Ben jij op zoek naar een idyllische plek waar rust, ruimte en duurzaamheid samenkomen? Kom dan kijken bij deze prachtige woonboerderij in het landelijke Nieuwleusen, op slechts 12 autominuten van het bruisende Zwolle.
Hier woon je vrij, op een rustige plek, omringd door groen en weilanden, maar ook dicht bij alle voorzieningen. Deze woning biedt de uitgelezen kans om te genieten van het beste van beide werelden. Hier kom je thuis en ervaar je vrijheid en in deze tuin heb je altijd een vakantiegevoel.

Deze karaktervolle woonboerderij is niet alleen een fijn thuis, maar is een toonbeeld van duurzaam wonen. Met 25 zonnepanelen op het dak in deze volledig geïsoleerde woning ben je verzekerd van lage energiekosten en een milieuvriendelijke levensstijl. Het dak is in 2003 volledig vernieuwd, wat bijdraagt aan de uitstekende staat van de woning.

Ontspannen doe je hier niet alleen door de locatie en de rust, maar ook in jouw eigen welness aan huis. Ontspan in je eigen sauna, gelegen in de luxe badkamer op de begane grond, voorzien van een regendouche, ligbad en toilet. Vanuit deze heerlijke ruimte loop je zo de tuin in… Wat wil je nog meer?

Zodra je hier aankomt rijden ervaar je de sfeer op deze plek. De tuin is een plaatje en het uitzicht is fantastisch. Er is veel groen rondom de woning, mooie bomen waaronder meerdere fruit en notenbomen, heerlijke plekjes om het huis waar je zowel in de schaduw als in de zon kunt zitten. Voor jong en oud is er genoeg ruimte, ook voor huisdieren of kleinvee is er plek. Je hebt aan de zijkant van de woning volop privacy. Parkeren kan voor de deur en het is mogelijk om een eigen inrit te creëren.

Indeling

Begane grond:
Entree, binnenkomst in de hal met gastentoilet met urinoir.
De woonkamer en woonkeuken vormen het hart van deze woning. Een magnifieke ruimte met vide en daardoor een extra ruimtelijk effect. Deze living is royaal en verschillende indelingen zijn mogelijk. Deze sfeervolle leefruimte biedt fijn veel lichtinval, waarbij de hoogte zorgt voor extra ruimte. Er zijn prachtige doorkijkjes, de balken deels in zicht gebleven en er zijn openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast en een groot fornuis. Vanuit de keuken kan je naar de bijkeuken, een ideale ruimte met de aansluitingen voor onder andere een wasmachine. Bovendien is hier genoeg provisieruimte. De oude stalramen zorgen voor extra sfeer. De leefruimtes zijn voorzien van vloerverwarming.

Op de begane grond vind je twee authentieke slaapkamers voorzien van glas in lood, balkenplafonds, paneeldeuren en zelfs de schouw is nog aanwezig. De ruime badkamer is prachtig luxe uitgevoerd en beschikt over moderne voorzieningen zoals een bidet, een extra toilet, een regendouche, een ligbad en helemaal fantastisch; een sauna. Vanuit de badkamer loop je zo de tuin in.
Achter de bijkeuken vind je nog een extra ruime berging. Deze berging is ook vanaf buitenaf te bereiken, je kunt hier ideaal je fietsen neer zetten.

Eerste verdieping:
Je komt boven op de zeer royale overloop, die grenst aan de gezellige extra ruimte (nu in gebruik als hobbyruimte) die via de vide uitkijkt op de woonkamer. Deze ruimte is goed te gebruiken als extra leefruimte, een speel- of werkgedeelte, een logeerplek, een atelier of wat jouw wensen ook zijn. Op deze verdieping vind je nog drie slaapkamers, waarvan één zeer royale slaapkamer met dakkapel. De slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een heel gezin.

Hoogtepunten van de woning:

Duurzaam & Energiezuinig:
De woning is volledig geïsoleerd en heeft maar liefst 25 zonnepanelen, waardoor je flink bespaart op energiekosten.

Nieuw Dak:
In 2003 is het dak volledig vernieuwd, wat zorgt voor optimale bescherming en een frisse uitstraling.

Wellness aan Huis:
Ontspan in je eigen sauna (6 persoons), gelegen in de luxe badkamer op de begane grond, die ook een regendouche, ligbad en toilet biedt. Via openslaande deuren heb je direct toegang tot de tuin.

Buitenruimte:
Naast de woning bevindt zich een schapenstal/kippenhok, perfect voor het houden van kleinvee. En biedt ook nog ruimte voor tuingereedschap. De ruime tuin biedt volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven.

Ligging:
Wonen in Nieuwleusen biedt een perfecte balans tussen rust en levendigheid. Dit charmante dorp in de gemeente Dalfsen combineert een vriendelijke gemeenschap met moderne voorzieningen. Geniet van de prachtige natuur. Daarnaast zijn grotere steden zoals Zwolle gemakkelijk bereikbaar, wat Nieuwleusen een aantrekkelijke woonplek maakt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 875.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, glasvezel kabel en sauna

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2016 van Remeha Calenta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
239 m²
Perceeloppervlakte
1.983 m²
Inhoud
927 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*