Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10
Groenestraat 10

Groenestraat 10

Lienden

€ 520.000,- k.k.

Omschrijving

Deze zeer royale vrijstaande woning is gelegen aan de rand van het dorp Lienden. Een woning met verrassend veel ruimte en mogelijkheden. Naast de royale living en eetkeuken is ook de fraaie badkamer op de begane grond gesitueerd. Via de bijkeuken komt u in de multifunctionele ruimte van ca. 50 m². Deze ruimte heeft tevens een eigen entree en is voor vele doeleinden geschikt. Ook is er nog een extra schuur en fijne overkapping. Omdat een bezichtiging u het juiste beeld zal geven van de ruimte in én achter deze woning, nodigen wij u hiervoor van harte uit. Welkom aan de Groenestraat 10!

Indeling
Begane grond: meteen voor op de hoek van de woning treft u de voordeur met toegang tot de entree van de woning aan. In de ontvangsthal is voldoende garderoberuimte en ook is hier de meterkast geïnstalleerd. De royale woonkamer heeft aan de straatzijde een ruim zitgedeelte en nabij de keuken treft u het eetgedeelte aan. In de hoek van de woonkamer is er de trapopgang. De halfopen keuken is voorzien van een hoek inbouwkeuken met apparatuur. Vanuit het eetgedeelte zorgen de terrasdeuren voor een prettige verbinding met de tuin naast de woning. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en biedt toegang tot de badkamer, toiletruimte en de achtergelegen multifunctionele ruimte. De keurige badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, zwevend toilet en vloerverwarming. Aangrenzend is er nog een separate toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. De multifunctionele ruimte van ca. 50 m² is op dit moment opgedeeld in een tussenhal met toegang tot de C.V.-ruimte en een open ruimte welke momenteel in gebruik is als opslag. Een winkeltje aan huis of een grote speelkamer zijn hier prima te realiseren. Kortom; deze extra ruimte biedt veel mogelijkheden.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers te bereiken. Op de overloop zijn twee diepe kasten/bergruimten gerealiseerd. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en deze is voorzien van een vaste kast. Ook de overige twee slaapkamers zijn goed bemeten. De houten vloer en de vrije hoogte tot in de nok zorgen voor de charme die past bij de stijl van deze woning.

Bijzonderheden
De woning is gebouwd omstreeks 1830 en is rond 1981 volledig gerenoveerd. Achter de multifunctionele ruimte staat de aangebouwde schuur van ruim 20 m². Aan deze schuur is een grote overkapping gebouwd. Vanaf dit overkapte terras geniet u van de tuin en het vrije uitzicht aan de achterzijde. De ligging aan de rand van het dorp zorgt ervoor dat u zo het dorp uitwandelt of fietst. Het zeer complete winkelcentrum ligt op slechts enkele minuten afstand. Ook zijn er in het dorp diverse verenigingen, speeltuintjes en basisscholen. Via de provinciale weg (Kesteren/Culemborg) is de autosnelweg A15 binnen 8 minuten bereikbaar. Ook Veenendaal aan de A12 is op zo’n 15 autominuten afstand gelegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 520.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Dak
schilddak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
rookkanaal, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte cv-ketel uit 2007 van Remeha Quinta 35c, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
176 m²
Perceeloppervlakte
460 m²
Inhoud
750 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
26 m²
Buitenruimte oppervlakte
28 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*