Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43
Groen v Prinstererstraat 43

Groen v Prinstererstraat 43

Papendrecht

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Wegens grote belangstelling kunnen wij helaas geen bezichtiging meer inplannen! Laat gerust uw gegevens achter en wij noteren u op de geïnteresseerdenlijst.

Heb je deze ruime tussenwoning al gezien? Lekker veel ruimte en een toffe ligging. De achterzijde is helemaal vrij en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Een geweldige kans om dit huis helemaal naar jouw smaak aan te passen! De woning biedt mogelijkheden en heeft veel potentie. Je komt de woning binnen in de ruime hal met handige inbouwkasten. Lekker praktisch, zo blijft alles netjes opgeruimd. Het toilet kan wel een update gebruiken. De tegels uit de hal lopen door op de begane grond, waar je de tuingerichte woonkamer vindt. Dankzij de grote ramen geniet je hier van veel lichtinval, wat de ruimte een open en lichte uitstraling geeft. Aan de achterzijde vind je een gezellige zithoek. De keuken bevindt zich aan de voorkant, heeft een hoekopstelling én zicht op de straat. Met wat creativiteit kun je hier een moderne, functionele ruimte van maken die perfect aansluit bij jouw wensen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer te vinden. De badkamer is lekker ruim en kan omgetoverd worden tot een oase van ontspanning. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en aluminium schuifkozijnen. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt bovendien over een inbouwkast, wat extra bergruimte biedt. De tweede verdieping biedt nog een extra slaapkamer en overloop met dakraam en opbergruimte. De slaapkamer kan ook uitstekend gebruikt worden als werkplek, hobbykamer of extra opslag. De voortuin ligt op het zuidoosten en heeft een handige overkapping voor het droog stallen van fietsen. Er is ook een klein hokje voor de kliko's en een praktisch schuurtje. De royale achtertuin, gelegen op het noordwesten, biedt volop mogelijkheden om buiten te genieten. Met de gezellige overkapping, inclusief een bar, is dit de perfecte plek voor lange, sfeervolle zomeravonden met vrienden en familie, na al het kluswerk. Met een beetje liefde en aandacht kun je hier een plek maken waar je jarenlang van zult genieten. Grijp deze kans en maak van Groen van Prinstererstraat 43 jouw nieuwe thuis!


Indeling
Entree: De ruimte hal heeft veel inbouwkasten, ideaal om alles opgeruimd te houden. De hal geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte en woonkamer. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer, structuurwanden en een delen plafond. De vloer is doorgelegd over de gehele begane grond.

Meterkast: Meterkast met 6 stoppen.

Toilet: De toiletruimte is deels betegeld in zwart/wit kleurstelling en voorzien van een zwevend closet. De ruimte is verouderd en toe aan een moderne opknapbeurt.

Woonkamer: Tuingerichte woonkamer met veel ruimte voor een grote zithoek. Heerlijk zo’n brede woonkamer. Door de grote raampartijen komt er veel licht naar binnen. De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer. Verder valt de grote schouw op, die de ruimte een sfeervol tintje geeft. De ruimte is afgewerkt met structuur- en steenstrips wanden en een gestuukt plafond.

Keuken: De open keuken is gesitueerd in een hoek en heeft leuk zicht op de straat door het grote raam. Het is een ruime keuken met veel opbergruimte in de kastjes. De ruimte heeft veel potentie voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Heb jij een landelijke of meer moderne smaak? De keuken is voorzien van een oven/magnetron combi (magnetronfunctie defect), keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een magnetron.


Eerste verdieping
Overloop: Prima overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. Je kunt de trapopgang afsluiten met een deur. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurwanden en een gestuukt plafond. De slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van aluminium schuifkozijnen met rolluiken.

Slaapkamer 1: Prima slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Lekker groen uitzicht dus. De kamer is goed in te delen met ruimte voor een bed en wat andere meubels. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 2: Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een slaapkamer. Een prima formaat en met het rolluik maak je het hier makkelijk donker. De
ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 3: Deze ruime slaapkamer is ideaal als ouderslaapkamer en heeft een handige inbouwkast. Dat scheelt weer een ritje naar de Ikea. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang/ en houten schrootjes aan de wanden en een gestuukt plafond.

Badkamer: De badkamer is inpandig en is volledig betegeld in lichte kleurstelling. Het is een grote ruimte met veel mogelijkheden. De badkamer is voorzien van een closet, ligbad, design radiator, douche, meubel met geïntegreerde wastafel, inbouwspots en mechanische ventilatie.


Tweede verdieping
Overloop: Via een vaste trap kom je op de overloop van de tweede verdieping. Je hebt hier een dakraam en opbergruimte. Ook een wasmachine- en drogeraansluiting en opstelplaats van de Cv-ketel bevinden zich hier. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, gips- en structuurwanden en een delen plafond.

Slaapkamer 4: De vierde slaapkamer is een ruime slaapkamer met een dakraam. Je kunt hier een groot bed plaatsen en bijvoorbeeld een bureau. Je kunt het ook inrichten als hobbykamer of werkplek. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een delen plafond.


Tuin
Voortuin: De voortuin (afm. ca. 6.50 x 3.50) ligt op het zonnige zuidoosten en is voorzien van water en elektra, wat het een praktische ruimte maakt voor verschillende doeleinden. Er is een overkapping aanwezig, ideaal voor het droog stallen van fietsen of tuinspullen. Daarnaast is er een klein hokje voor de kliko's en een handig schuurtje voor extra opslag.

Achtertuin: De ruime achtertuin (afm. ca. 10.50 x 5.60), gelegen op het noordwesten, biedt volop mogelijkheden om buiten te genieten. Achterin de tuin bevindt zich een gezellige overkapping met een bar, waar je heerlijke avonden kunt doorbrengen. De kachel die er nu staat, gaat wel mee met de verkopers, maar de ruimte is ideaal om zelf een gezellige buitenplek te creëren. Verder is de tuin voorzien van een handige wateraansluiting, wat ideaal is voor tuinonderhoud of het vullen van een zwembadje in de zomer.


Bijzonderheden
De Groen van Prinstererstraat is centraal gelegen in Papendrecht. Diverse voorzieningen zoals bassischolen, de kinderboerderij, supermarkten en uitvalswegen zijn in de buurt te vinden. De woning heeft een vrije ligging aan de achterzijde en aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid te vinden.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1973
Verwarming: Intergas huur Cv-ketel (2021)
Warmwatervoorziening: Intergas huur Cv-ketel (2021)
Glas: Dubbele en enkele beglazing
Kozijnen: Aluminium kozijnen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, schuifpui en dakraam

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
151 m²
Inhoud
395 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 59 m² en is gelegen op het noordwesten

Garage / Schuur / Berging

Schuur/berging
vrijstaand steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*