Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37
Graauwedijk 37

Graauwedijk 37

Overschild

€ 419.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de doorgaande weg van Overschild bieden wij namens opdrachtgever te koop aan Graauwedijk 37. Deze ruime en lichte vrijstaande woning is gebouwd in 2023. Kenmerken die deze woning echt speciaal maken, zijn onder andere het energielabel A+++, wat betekent dat je hier geniet van optimaal comfort en lage energiekosten. Daarnaast is de woning levensloopbestendig, een slaapkamer met badkamer op de begane grond, u kunt hier dus blijven genieten zonder zich zorgen te maken over toekomstige aanpassingen. Verder beschikt de woning over een lichte woonkamer, ruime woonkeuken met openslaande tuindeuren naar het terras, waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Niet alleen op het terras kunt u genieten van de zon, dit kan ook onder de overkapping welke uitzicht biedt op de ijsbaan. Daarbij vindt u op de verdieping nog 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Overschild is een rustig dorp met een hechte gemeenschap. Waarbij recreatie mogelijkheden als het Schildmeer en 't Roegwold op fietsafstand zijn gelegen.
Voor de dagelijkse voorzieningen bent u aangewezen op de omliggende dorpen/steden welke goed te bereiken zijn middels de uitvalswegen. Zo bent u met 15 autominuten in Appingedam of Siddeburen en staat u binnen 30 minuten in het centrum van Groningen.

Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf het comfort en de charme van deze woning in Overschild. Je nieuwe thuis wacht op je!

Indeling
Hal/ entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang; woonkamer; keuken uitgevoerd in u-vorm voorzien van inbouw oven, inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast en diepvries. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met witgoedopstelling en een warmtepomp. Slaapkamer met aansluitend badkamer, welke beschikt over een toilet, douche en wastafel. Ook de garage is vanuit de bijkeuken te bereiken.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van ligbad, douche, toilet, wastafel en elektrische design radiator.

Tuin
Zowel een fraai aangelegde voortuin als achtertuin met terras, gras en borders. Ook een houten bergschuurtje in de tuin met aangebouwde overkapping.

Bijzonderheden
- Energielabel A+++
- Gebouwd in 2023
- Woning is volledig voorzien van vloerverwarming
- Levensloopbestendig
- Gasloos
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en zonnecollectoren

Energie

Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m²
Perceeloppervlakte
540 m²
Inhoud
593 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 56 m² en is gelegen op het zuidoosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*