Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime vijf kamer woning aan het water dan is deze woning aan de Goudappel in Den Hoorn zeker het bezichtigen waard!
De woning ligt in de gewilde wijk Look-West van Den Hoorn, welke een kindvriendelijke wijk is.
Den Hoorn is een van de kernen van de gemeente Midden-Delfland. Op enkele minuten van de woning zijn diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, sportverenigingen, openbaar vervoer en winkels.
Wilt u nog uitgebreider winkelen dan bent u met 10 minuten fietsen in de binnenstad van Delft en in minder dan 30 minuten met de auto in Den Haag of Rotterdam centrum.
Diverse uitvalswegen richting de A4 en de A13 zijn daarnaast ook dichtbij.

Indeling

Via de geheel betegelde voortuin betreedt u de woning. Dit kan zowel via de voordeur als via de extra deur welke is aangebracht in de keuken.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich tevens nog een schuur welke nu dienst doet als bijkeuken en zowel van buiten als van binnen in de woning bereikbaar is.

Begane grond

Middels de voordeur heeft u toegang tot de woning en betreed u de ruime hal. In de hal bevindt zich de meterkast, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de volledig betegelde toiletvoorziening voorzien van een fontein en een zwevend toilet.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. Welke zeer ruim aanvoelt door de vele lichtinval door de grote raampartijen in de deuren aan de achterzijde van de woning.
De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer en beschikt over vloerverwarming.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich daarnaast nog de ruime keuken welke is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur: vaatwasser, combimagnetron, elektrische oven, inductie kookplaat en een grote Amerikaanse koel/vries combinatie. Het granieten werkblad van de keuken is daarnaast elektrisch in hoogte te verstellen.

Eerste verdieping

Via de eerder genoemde trapopgang welke doorloopt naar de tweede verdieping betreedt u de overloop welke de diverse vertrekken met elkaar verbindt.
Op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van respectievelijk groot 8 m2, 10m2 en 16m2.
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt daarnaast over een mooie inbouwkastenwand en een toegang tot het balkon welke aan de voorzijde van de woning is gelegen en over de gehele breedte van de woning loopt.
Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer welke geheel is betegeld en beschikt over de volgende voorzieningen: inloopdouche, wastafel en een tweede zwevend toilet.
Ook deze verdieping is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

Tweede verdieping

Deze is in te zetten als een grote slaapkamer van respectievelijk 39,80 m2 of op te delen in twee slaapkamers. Door de hoogte van de ruimte van ruim 4,50 meter is de ruimte op meerdere manieren te optimaliseren.
Op dit moment wordt deze mooie grote open ruimte ingezet als hobby-/ muziekruimte en beschikt tevens over twee grote dakramen.


Tuin

De tuin is gelegen op het Noord-Westen, een vlonder aan het water geeft u een heerlijk ruimtelijk gevoel. U kunt zelfs de kerktoren van Delft zien. De vlonder is net als de tuin geheel met hekwerk omheind. In de tuin bevindt zich een ruime schuur.


Kenmerken
- 140m2 gebruiksoppervlakte
- energielabel A
- begane grond en eerste verdieping vloerverwarming
- gelegen aan het water
- CV Ketel uit 2018
- Populaire wijk in Den Hoorn
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 545.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2019 van HR 107, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
159 m²
Inhoud
510 m³
Buitenruimte oppervlakte
9 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 51 m² en is gelegen op het noordoosten

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd steen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*