Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54
Goeverneurlaan 54

Goeverneurlaan 54

'S-Gravenhage

€ 235.000,- k.k.

Omschrijving

Op een zeer centrale locatie, in het bruisende en gewilde woongebied van Laakkwartier aan de Goeverneurlaan gelegen, een goed onderhouden top-etage met 3 slaapkamers en een lekker balkon aan de achterzijde!

Welkom in Laakkwartier
Op een steenworp afstand van het centrum, waar ooit de Haagse binnenhaven lag, ligt een diverse stadswijk met een no-nonsense karakter. De afgelopen jaren is deze wijk volop in ontwikkeling. Markante punten in de wijk zijn de Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan. Zij vormen het centrum van het groeiende studentenleven in Den Haag. Bijna de helft van de bewoners is tussen de 20 en 45 jaar. In de bevolkingssamenstelling zie je vele culturen terug, maar er is een opvallende kern van Nederlandse bewoners die soms al generaties lang hier wonen en sterk verknocht zijn aan deze wijk.

In het gebied rond de oude Haagse binnenhaven (Laakhaven) zullen de komende jaren veel ontwikkelingen plaatsvinden met volop ruimte voor wonen, werken en ontspannen. Dit wordt een echte thuishaven voor pioniers, starters, studenten en wereldburgers. Er komen aantrekkelijke en zeer betaalbare woningen en ruimte voor particulieren om zelf een kavel te bebouwen.
De Goeverneurlaan is de centrale as van de wijk. Hier vind je winkels, supermarkten en horeca in een omgeving die gebouwd is volgens de architectuur van Berlage. Op de fiets ben je in no-time in de binnenstad. Voor ontspanning kun je terecht in het Hof van Heden, een fraaie stadstuin, of je stapt op de fiets naar een van de oude parken in Rijswijk. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin dan kun je een volkstuintje huren aan het Hildebrandplein.

Wij hebben heel veel moeite gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Niet alleen hebben we een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden, maar ook een uitgebreide video om alvast een goed (visueel) voorproefje te krijgen! Twijfel dus niet en kom langs!

Wat maakt deze woning bijzonder?
Deze bovenwoning ligt in aan de centrale ''laan'': kom binnen op de top etage Fijne en lichte woonkamer aan de achterzijde, goed in te delen met zit- en eethoek maar eventueel ook groter te maken door de wand tussen de woonkamer en de voorkamer eruit te halen. Tevens aan de woonkamer en de achterzijde van de woning direct aangrenzend een lekker balkon met de gehele breedte van de woning. Aan de rechter achterzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer. De tweede is aan de linker voorzijde, maar daarnaast aan de voorzijde de derde slaapkamer (welke ook als mogelijkheid bij de woonkamer getrokken kan worden) De badkamer vindt je in de hal waarbij in de hal ook het toilet zich bevindt. Comfortabel wonen is hier aan de orde!

Nog meer goed om te weten:
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Cv ketel (2018) eigendom;
- Energielabel C;
- Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van €90,28,-
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (geen kosten meer)
- Oplevering in overleg (kan snel)
- Verkoper heeft de woning feitelijk nooit zelf bewoond
- De lood-/asbest -en ouderdomsclause zijn van toepassing
- Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 235.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
per direct

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekwoning
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Open portiek
ja
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Bijzonderheden
gestoffeerd

Energie

Energielabel
C
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2018, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Inpandige ruimte oppervlakte
1 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*