Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86
Glenn Millerstraat 86

Glenn Millerstraat 86

Delft

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Autoluwe straat, eigen overdekte parkeerplaats, fijne achtertuin, 2 goede slaapkamers, fraaie keuken, modern sanitair en een riante woon- / eetkamer en dit alles is te vinden in deze schitterende label A parterrewoning van ca. 73 m2 aan de Glenn Millerstraat! Dankzij de zeer centrale ligging heb je het winkelcentrum In de Hoven, de Delftse binnenstad en ook de snelwegen A4 en A13 binnen handbereik en ook diverse scholen, kinderdagopvangen, openbaar vervoer en parken tref je in de directe omgeving.

Wonen
Een zeer lichte en fijn ruime tuingericht woonkamer welke is voorzien van een fraaie laminaatvloer, toegang tot de achtertuin, bergruimte in de trapkast en biedt een open verbinding met de keuken en de eetkamer. De woonkamer beslaat ca. 23 m2.

Buiten
Een heerlijke achtertuin gelegen op het oosten van ca. 30 m2 waardoor je hier heerlijk in de ochtend en middag in de zon kan zitten. Achterin de tuin bevindt zich de fietsenschuur wat tevens dienst doet als achterom. Een eigen achtertuin met plaats voor een fijne loungehoek en eettafel, wat wil je nog meer?

Koken
Alle ruimte om heerlijk te koken en kletsen met vrienden aan de eettafel of vanuit de woonkamer. Deze goed formaat keuken, voorzien van laminaatvloer, bevindt zich in het midden van de woning en biedt voldoende opbergruimte en werkruimte. Uiteraard heb je vaatwasser, inductie kookplaat, combi-magnetron, koelkast, vriezer en een recirculatiekap. Van nagenoeg alle gemakken voorzien!

Sanitair
Op de eerste verdieping, de slaapverdieping, tref de moderne badkamer met een ruime inloopdouche met glazen wand, wastafel met meubel, spiegelkast,
handdoekenradiator, 2e toilet (wandcloset) en de wasmachine. Uiteraard is er op de begane grond ook de beschikking over een toilet welke is voorzien van een staand closet en fonteintje.

Slapen
Op de eerste verdieping beschik je over twee goed formaat slaapkamers welke beide aan de rustige achterzijde zijn gelegen. Beide slaapkamers zijn voorzien van een goede laminaatvloer en zijn respectievelijk 8,5 m2 en 6.5 m2 groot.

Opbergen
Naast veel leefruimte biedt deze woning ook voldoende bergruimte. In de woonkamer bijvoorbeeld is er een trapkast maar ook in de tuin tref je een ruime schuur van ca. 5 m2 voor nog meer bergruimte.

VvE
De woning is gelegen in een kleinschalig complex met een gezonde vereniging van eigenaren. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is €75,68. Een onderhoudsplan is beschikbaar. Alle documenten zijn in te zien via Eerlijk Bieden.

Details
- Vraagprijs € 375.000,- k.k.
- Woonoppervlakte 72 m2.
- Gelegen op eigen grond;
- Achtertuin op het oosten.
- Volledig geïsoleerd.
- Energielabel A.
- Bouwjaar 2011.
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming.
- V.v.E. € 75,68 per maand.
- Elektra: 5 groepen, kookgroep, aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.
- Oplevering in overleg.
- Notariskeuze aan koper.

Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Heeft u uw huidige woning nog niet verkocht of geen idee wat u precies kunt krijgen aan hypotheek? Maak dan ook gelijk een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling en/of hypotheekgesprek zodat u goed geïnformeerd aan de koop van een nieuwe woning begint. Wij staan voor u klaar. Uw wensen eerst!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Aantal woonlagen
2
Woonlaag
1
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Open portiek
nee
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
A
Verwarming
stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 30 m² en is gelegen op het oosten

Garage / Schuur / Berging

Garage
parkeerplaats
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*