Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13
Gildestraat 13

Gildestraat 13

Kampen

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Welkom bij deze unieke kans om te wonen en werken in één fantastische locatie in Kampen! Deze vrijstaande bedrijfswoning met bedrijfsruimte en een ruim buitenterrein biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte balans tussen privé en werk. Gelegen op het bedrijventerrein 'Haatland', biedt deze woning je veel praktische voorzieningen.

LOCATIE/LIGGING
Het geheel bevindt zich op het bedrijventerrein ‘Haatland’ in Kampen, een ideale locatie voor ondernemers. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen en goed bereikbaar, wat het perfect maakt voor zowel wonen als werken. De omgeving biedt rust en ruimte, maar ook de dynamiek die je van een bedrijventerrein mag verwachten.

BEGANE GROND
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de entree met toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet en toegang tot de lichte woonkamer, de woonkamer is een ware oase van rust, perfect om na een lange werkdag te ontspannen bij de houthaard. De half open keuken moet gemoderniseerd worden, er is een erg mooie ruimte voor een grote gezellige eethoek. Aangrenzend vind je de bijkeuken, een handige plek voor al je huishoudelijke taken. De inpandige berging biedt volop opbergruimte en is ideaal voor het bewaren van je spullen, het creëren van een extra werkruimte/kantoor.

1E VERDIEPING
De eerste verdieping heeft een overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en geeft ook toegang tot een goed formaat badkamer en drie ruime slaapkamers. De badkamer moet worden gemoderniseerd.

2E VERDIEPING
Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Deze verdieping bestaat uit een overloop met bergruimte en nog eens twee slaapkamers. Deze kamers zijn multifunctioneel en kunnen dienen als extra slaapkamers, een hobbyruimte of een thuiskantoor. De overloop biedt voldoende opbergruimte voor al je extra spullen, zodat je woning altijd netjes en opgeruimd blijft.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte van circa 140 m² is een paradijs voor iedere ondernemer. De ruimte is toegankelijk via twee loopdeuren en een hoge schuifdeur, en van binnenuit te bereiken via het kantoor en de berging van de woning. De bedrijfsruimte is praktisch ingedeeld met een kleine opslagruimte, een toilet en een kantoorruimte van 22 m². Of je nu een opslagruimte, werkplaats of kantoorruimte nodig hebt, deze bedrijfsruimte biedt het allemaal.

BUITENTERREIN/TUIN
Het buitenterrein is ruim en biedt volop mogelijkheden. Met een oppervlakte van
Ca. 365 m² en een schuur van circa 200 m² heb je hier alle ruimte die je nodig hebt. De tuin is gelegen op het noorden. Hier kun je genieten van de buitenlucht en je creativiteit de vrije loop laten gaan.

SCHUUR
De schuur achter op het perceel is in gebruik geweest als dierenverblijf en dient tegenwoordig als opslag.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
eenvoudig
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
bedrijfsbestemming
Dak
schilddak
Voorzieningen
tv kabel en rookkanaal

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
968 m²
Inhoud
1.239 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
192 m²
Buitenruimte oppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Garage / Schuur / Berging

Garage
vrijstaande houten garage
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*