Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5
Genzonweg 5

Genzonweg 5

Ulestraten

€ 1.549.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom bij deze exclusieve vrijstaande villa, gelegen aan de Genzonweg 5 in het idyllische Ulestraten. Deze prachtige villa uit 2018 biedt een woonoppervlakte van circa 250m² en is gelegen op een royaal perceel van 1258 m². Met twee verdiepingen, waarvan de begane grond momenteel in gebruik is als B&B, en in totaal vier ruime slaapkamers met
drie bijbehorende badkamers, combineert deze villa modern wooncomfort met landelijke charme. Gelegen in het hart van het Limburgse heuvelland, biedt deze woning u het beste van beide werelden: rust en natuur, gecombineerd met uitstekende voorzieningen op korte afstand.

Ligging:
Deze villa ligt op een droomlocatie! Aan een rustige, landelijke weg, waar je meteen wordt omringd door een adembenemend groen en heuvelachtig landschap. Slechts een korte wandeling brengt je naar het bos en de prachtige wijngaarden waar je heerlijk kunt ontspannen. En alsof dat nog niet genoeg is, stap je zó de wandel- en fietspaden op die langs je deur beginnen!

Binnen een mum van tijd ben je in het bruisende centrum van Meerssen, waar je kunt genieten van het sfeervolle plein vol gezellige terrassen en heerlijke restaurants. Hier woon je in rust, maar met de gezelligheid altijd binnen handbereik!

INDELING:
Begane grond:
Bij aankomst wordt u verwelkomd door een ruime oprit met carport en een extra opslagruimte, ideaal voor het stallen van fietsen. De hal/entree van de B&B biedt toegang tot diverse ruimtes, waaronder een opslagruimte, technische ruimte, en de keuken/ontbijtruimte. Via het trappenhuis bereikt u de bovenliggende woonverdieping.

De B&B beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk met eigen toegang tot het terras aan de zijkant van de woning, evenals twee moderne badkamers, grenzend aan de 2 grote slaapkamers. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken/ontbijtruimte en een sportkamer/slaapkamer/kantoorruimte.
- Slaapkamer 1: ca. 17,9m²
- Slaapkamer 2: ca. 19,3m²

Eerste verdieping:
De eerste verdieping, bereikbaar via het trappenhuis, biedt een zee van ruimte en licht. De hal geeft middels een prachtige taatsdeur toegang tot een royale living, een derde slaapkamer, een wasruimte en een separate toiletruimte. De living is een indrukwekkende ruimte, verdeeld in een eetkamer, woonkamer en een open keuken, en is grotendeels omgeven door glaswanden. Een schuifpui zorgt voor een naadloze overgang naar het terras/balkon, waar u kunt genieten van het eindeloze uitzicht. In het plafond zijn terrasheaters verwerkt, waardoor u hier ook in de koudere maanden kunt verblijven.

De open keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, allen Miele, waaronder een stoomoven, oven/grill, koffiemachine, inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser en een Quooker. De keuken ademt luxe en is voorzien van alle moderne gemakken en snufjes. De ruime slaapkamer op deze verdieping beschikt over een eigen badkamer, compleet met een vrijstaand Solid Surface ligbad, inloopdouche, hangcloset en een meubel. De slaapkamer biedt tevens toegang tot een dressingroom met maatwerkkasten en tot de luxe buitenruimte.
- Slaapkamer 3: ca. 28,4m²

Tuin:
De onder architectuur aangelegde tuin rondom de woning is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. Aan de oostzijde vindt u een sfeervol bestraat terras, perfect voor een ontbijtje in de ochtendzon. De hoofdtuin, gelegen op het zuiden, beschikt over een uitgestrekt, perfect onderhouden gazon en weelderige groene borders die voor een serene sfeer zorgen. Het gazon wordt moeiteloos bijgehouden door een robotmaaier en de tuin beschikt over een geavanceerde sproei-installatie, waardoor alles het hele jaar door in topconditie blijft. Vanuit de tuin heeft u directe toegang tot het dakterras met glazen balustrade en terrasheaters, waardoor het binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan.

In de tuin bevindt zich tevens een charmant Tiny House, volledig uitgerust met een comfortabele slaapkamer, keuken en badkamer. Dit biedt extra ruimte voor gasten of een privéplek om te ontspannen. Deze is verwarmd middels elektrische vloerverwarming en/of airco. Warmwater-voorziening is een elektrische boiler.

Technische informatie:
De woning is bovendien voorzien van de modernste technische voorzieningen zoals 46 zonnepanelen (325 W piek per stuk), een 4,5 KW accu, koeling via vloerverwarming die in elke ruimte apart regelbaar is, een warmte-terugwinsysteem, warmtepomp (NIBE F2120 12KW), elektrische boiler van 400 liter en een KNX-domoticasysteem waarmee u o.a. de verlichting binnen en buiten, sunscreens en terrasheaters kunt bedienen. De gevelbekleding is uitgevoerd in duurzaam Padoek hardhout, en de hardhouten kozijnen zijn voorzien van triple glas, wat bijdraagt aan de uitstekende isolatie van de woning.

Kortom, deze villa biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en moderniteit, met alle voordelen van landelijk wonen in het prachtige Limburgse heuvelland.

Leuk om te weten:
- Bouwjaar 2018 (conform BAG), ruim perceel: 1258 m² (conform kadaster);
- Woonoppervlakte ca. 250m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Vier slaapkamers;
- Voorzien van hardhouten kozijnen met triple glas;
- 46 zonnepanelen 325 W piek per stuk (eigendom);
- Vloer-, muur- en dakisolatie;
- Landelijk gelegen;
- koeling via vloerverwarming die in elke ruimte apart regelbaar is;
- V.v. een warmte-terugwinsysteem, warmtepomp (NIBE F2120 12KW), elektrische boiler van 400 liter;
- Aanvaarding in overleg.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar Ray van der Venne nodigt u graag uit voor een bezichtiging.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.549.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel en schuifpui

Energie

Energielabel
A++++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
250 m²
Perceeloppervlakte
1.258 m²
Inhoud
714 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
2 m²
Buitenruimte oppervlakte
51 m²

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging

Garage / Schuur / Berging

Garage
carport
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*