Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6
Ganzerikstraat 6

Ganzerikstraat 6

Waalwijk

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer sfeervolle woning met een moderne keuken en badkamer, vier slaapkamers en een fraaie tuin op het zonnige zuiden.

Ready, steady…thuis

Zit je al een tijdje te azen op Die Ene Kans? Op dat eerste eigen huis, of de plek waar je jezelf een nieuwe start geeft? Je hebt vast – helemaal terecht - wat noten op je zang. Dat nieuwe huis moet natuurlijk ook echt thuis zijn. Waar je de ruimte hebt om alles te doen wat je wilt. En de rust om niets te hoeven laten. Liefst doe je natuurlijk niets om te kunnen verhuizen en voel je je direct op je plek. Ready, steady…thuis. Die eisen maken het bijzonder goed nieuws dat Ganzerikstraat 6 in Waalwijk nu te koop staat. Het is de woning die moeiteloos bij je past en waar je alles hebt voor een lekker leven.

Dorien kocht haar huis 16 jaar geleden en woont er nog steeds erg fijn. “Ik heb hier een echt thuis gevonden. In de loop der jaren heb ik werkelijk alles een keer aangepakt om het helemaal af en naar mijn smaak te maken. Een tijdje geleden liep ik tegen een mooie kans aan. Die wil ik graag grijpen, al zal ik straks best met een beetje weemoed afscheid nemen van deze plek.” Kansen dus. Je ziet de kans waar jij al een tijdje tegenaan wilde lopen, hier vast wel liggen. Je hoeft hem alleen nog maar even op te rapen en dan heb jij ook de plek waar je moeiteloos heel lang gelukkig bent.

Balans tussen samen of alleen
Thuis kun je lekker je gang gaan. Dat is hier ook zeker het geval. In de woonkamer en de open keuken met het kookeiland heb je de ruimte om fijn samen te zijn. Lekker met vrienden aan de borrel of een diner, of gewoon chill op de bank met de tv aan en verder helemaal niets of niemand. Je ziet het vast wel voor je.

Op de bovenverdiepingen heeft je nieuwe huis vier slaapkamers, waarvan een op de zolder met vaste trap. “De dakkapel op zolder is wel een uitkomst. Zo heb je ook daar een erg mooie slaapkamer.” De kleinste kamer zou ook een prima plek kunnen zijn om rustig te werken. Zo heb je dus ook voor iedereen een rustige eigen plek, voor de balans tussen samen of even alleen die je thuis ook wilt hebben.

Alsof je nooit ergens anders hebt gewoond
Je hebt natuurlijk ruimte nodig om te kunnen doen wat je wilt doen. Maar je zoekt meer dan alleen dat. De juiste sfeer, bijvoorbeeld. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel of op de bank zitten en kijk eens rustig om je heen. Dan kun je eigenlijk niet anders dan je direct op je gemak voelen. Kijk eens door de ramen naar buiten om te zien dat eigenlijk niemand terugkijkt.

Misschien wil je even schilderen, om alles naar verf te laten ruiken en de sfeer aan te passen met de kleuren van jouw keuze. Veel gekker hoef je het niet te maken. Daarna zet je gewoon je meubels en andere spullen binnen en het is alsof je nooit ergens anders hebt gewoond. Zo eenvoudig kan het, als je een beetje geluk hebt.

Ideale locatie
Dat fijne thuis staat natuurlijk op de juiste plek. Ook wat dat betreft zit je hier gebakken. Spreekwoordelijk ook, met je tuin op het zuiden. Je hebt er meer dan voldoende privacy en altijd een lekkere plek in de zon. “Ik heb de tuin zo ingericht dat de inkijk in de zomer minimaal is, door de druivenranken. Verder kun je een beetje met de zon meedraaien door op verschillende plekken te gaan zitten. Of juist een beetje schaduw vinden als je wilt.” Ideaal dus. Zon, en de privacy om je gang te kunnen gaan. Je woont er ook nog eens op een strategische plek met een fijn zicht in een rustige straat en op een prima locatie. Je hebt de sportvelden, scholen, het bos en de supermarkt vlakbij en zelfs het centrum van Waalwijk op loopafstand. Omdat je het soms dus wél allemaal kunt hebben.

Alles gevonden
350.000 Euro. De vraagprijs voor Ganzerikstraat 6 in Waalwijk. Voor met je neus in de boter vallen. Voor wonen op een mooie plek in het huis waarin je je ongetwijfeld snel thuis voelt. Voor een makkelijke verhuizing en alle ruimte die je je wenst. Ga snel eens kijken. Maak een afspraak, loop een rondje en je weet het: dit is hem. Terwijl je aan de eettafel zit, heb je wellicht niet eens meer zin om weg te gaan. Dan schrijf je de verhuiskaarten alvast, omdat je ziet dat je hier alles hebt gevonden wat je nodig hebt voor een lekker leven. Veel plezier!


Algemeen:
• Gelegen op een leuke en vrije locatie in "Bloemenoord";
• Fraai aangelegde tuin op het zonnige zuiden;
• Er zijn vijf zonnepanelen;
• De moderne keuken is in 2019 geplaatst;
• De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas (Hr++);
• Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een een vaste trap naar zolder met dakkapel en vierde slaapkamer;
• CV-ketel is van 2022;
• Het schilderwerk buiten is recentelijk nog gedaan;
• De spouwmuren zijn na geïsoleerd;
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
woonruimte
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering

Energie

Energielabel
B
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2022, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Perceeloppervlakte
124 m²
Inhoud
307 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het zuiden

Garage / Schuur / Berging

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Locatie

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

Ik wil*